Ако тие сакаат да бидат гледани исклучиво само како секс објекти-слободно. Веројатно не се со IQ 20 да не знаат што си повлеквит (што би рекле охриѓани) сликањето цицки, газови, напрчени усти во ве це и како се квазилезбејиша со другарка и. Свесна си дека ќе бидеш само предмет на мастурбација и дека оставаш дојам на еби-остави? Go ahead.
Тука морам да се согласам со тебе и ова е нешто што машки не го разбираат. Општеството не ти должи ништо тебе. Идиотски е да се мисли дека светот или жените треба да се прилагодат према тебе. Ама ти си бил културен, воспитан, си ги почитувал. Џабе е кога сакаат ропаци, потруди се да бидеш ропак. Ама не било фер така. Кој рече дека нешто треба да биде фер? Добрите момчиња се во заблуда, продаваат печени кокшки на пазарот за вегани и не им е јасно зошто никој не им купува. Можеме да нагаѓаме од каде доаѓа ова, дали преку воспитувањето од мајката, дали преку Холивуд каде правдата победува и тоа чесното момче на крај ја добива девојката, а тој шупакот кој е квортербек во рагби тимот на крај му истураат кофа гомна врз глава и сите му се смеат или доаѓа од некое трето место. Затоа е многу битно интеракција во живо, да се изгори што е можно помлад и исто е битно улогата на воспитувач на тема жени да ја превземе таткото, а не мајката која ќе го однесе во многу лош правец со демаскулинизација во кој он ќе имаа 300 другарки кои ќе го гледат како нивно геј другарче и братче, а девојка нема да може да фати. Така да нема што да се бунат. Да цитирам еден скопски графит-Животот е суров, јади ми го куров.
Па ете де тоа се трудиме. Ете Чикси пред некоја страна убаво пиша-На ви го Маленко, гледајте и учете. Тебе и мене и на змеј горјанин и на икс ипсилон може ни изгледа смешен, сељак, ропак, говедо кој сакаш епитет стави. Ете очигледно он ебе. Значи пази јавна фаца е, сите му го знаат минатото и да сака да скрие нешо не може, тие 4 што го земале и оваа 5-тата точно знаат со што имаат работа и пак го земаат. Значи очигледно он е реперот, он е успешниот, на него треба да се угледуваат. Сигурно не на Станко од Финки. Јас еве пак ќе го ставам Бранко Црвенковски. Токму тој став, тоа понашање, тој боди ленгвиџ, тој начин како се претставува, токму тоа носи резултати. Од се што јас сум видел и посведочил. Нормално твое е (не твое лично де) да кажеш дека лажам, дека скроз се сум сфатил погрешно, дека сум мизогинист, или дека пичка немам видено во живот или па скроз обратно дека кој знае колку жени ме заебале во животот па сум огорчен. Сето ова сум го доживеал на форумов и немам проблем, ако им е така полесно да заспијат навечер-ок. Реалноста на крај е оваа: