Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.241
Поени од реакции
36.548
Gi imam videno, luge imaat shararuvano videa od niv. I chatovi. Gi ima free, leaknato, samo moron sho ne trebalo da se rodi uste mu se pretplaka.
Zadovolen od odgovorot?

TI kazav on sho zbori.
Proveri si i sam, mnogu me nervira sho ste mrzi a tuka se zadevate sami da procitate nesto sho mozebi trae so saati da vi pisuvam.

Se vrtam vo krug bidejki me zaglavuvas so glupi prasanja.
Sho potocno toa "coekot ubavo zboruva"? Koj del, od matrixot da izbegas kupuvajki sto e mozno poveke materijalni skapi gluposti? Kako da imas seks so devica? Kako da im gi zimas parite na devojkite sho gi zarabotile i kako da kries danok?
Stef Bachatero aka Stef Chef треба да го тужи за авторски права ако давал вакви совети :D

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.891
Поени од реакции
10.431
Ireal "Top G" Tate

Stef Bachatero aka Stef Chef треба да го тужи за авторски права ако давал вакви совети :D
До кај стигна дечково у меѓувреме, знае некој? Како феникс е, секоја година наново се раѓа - од танчар до бодибилдер до Бугарин до шиткоин нешто до Украинец, 200 итерации има поминато. Последно што знам беше во емисија некоја, го фатила војната во Одеса, со тренерка нешто во студио. Тоа е човек со животно искуство што треба курсеви да прави, не Тејт мејт.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.745
Поени од реакции
24.745
стануваат ливадарки, еве @мкд владе може постручно да објасни.
Ne ne ne, jas samo go zabelezav toj fenomen, patern kaj zeni 30 + koi nemaa deca niti ebac pa stanuvaat livadarki. Zatoa i ja otvoriv temata, da se prodiskutira okolu toa no nekoi epten licno si go sfatija toa i da bidi tragedijata pogolema, povekjeto od maski pol. Valjda si pomislija eve sansa koja ne se propusta, mozi nekoja ke me zabelezi deka postojam. I napnaja, vsusnost uste napnuvaat.
Barem da klecneja nesto, da ne im bidi djabe ligavenjeto, ali koj da mu kazi deka zenite vekje imaat picka, ne im treba uste edna ;) .

E

enzo8

Гостин
До кај стигна дечково у меѓувреме, знае некој? Како феникс е, секоја година наново се раѓа - од танчар до бодибилдер до Бугарин до шиткоин нешто до Украинец, 200 итерации има поминато. Последно што знам беше во емисија некоја, го фатила војната во Одеса, со тренерка нешто во студио. Тоа е човек со животно искуство што треба курсеви да прави, не Тејт мејт.
Правеше, го пратевме овде редовно, на форумов си беше самиот на себе најголем фан, прав фанатик. Некад се стварно чудам како такви луѓе тераат кроз животот, тип што успева сам себе да се убеди во сопствена лага.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.241
Поени од реакции
36.548
Ireal "Top G" Tate

Немам појма, и јас тоа го видов последно за со Украина, не му го следам животот и делото на Стефче :D

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.293
Поени од реакции
6.386

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.293
Поени од реакции
6.386

Член од
22 август 2022
Мислења
759
Поени од реакции
2.198
Ја знам за ваков сличен случај кога врската на другарката и дечкото почнала дури и кога оваа почнала да ѝ се жали на другарка ѝ, значи промената што ја тригернала била уствари што момакот веќе имал нешто со другарка ѝ. Господ да чува од такви low life другарки, на нивно место 3 искрени непријатели нека даде.

А исто овде колешка, обратна ситуација, се жали од вереникот на дечкото што им доаѓал за компјутерите у фирма. Погодете кој ѝ е нов муж...

На факултет колешка Босанка ѝ го преземе дечкото што беше ептен затетребена другарка што ѝ даваше “совети“ а уствари си вртела вода на своја воденица. Опасни работи.

Затоа никако жалење на другари од ист пол.
Никако жалење на другари воопшто.
Затоа некогаш претерувам овде и давам погрешен впечаток.
Поарно него да се изјадиш на некого што го знае чоекот со име презиме слика и тн.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.602
Поени од реакции
11.853
Затоа никако жалење на другари од ист пол.
Никако жалење на другари воопшто.
Затоа некогаш претерувам овде и давам погрешен впечаток.
Поарно него да се изјадиш на некого што го знае чоекот со име презиме слика и тн
Најлоша работа е жалење за “домашни проблеми” пред друштвото или пред пријатели или колеги. Исклучок нека е една особа на која и веруваш, ама и тука треба да има граница до кај може да се споделува интимата.

Kajgana Shop

На врв Bottom