Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
28 декември 2015
Мислења
3.960
Поени од реакции
6.441
Bil presuden koga se organizirale prvobitnite zaednici na lugeto, pa fizickite nadarenite polni testosteron lovci imale prednost, bidejki obezbeduvale hrana pa sledstveno imale prednost kaj zenite, i toa den denes e ostanato kako primitiven instikt na mazot prv da i bide ili sto poveke zeni da legne.

Mozelo cat pat i nekoj fizicki inferioren da oplodi, dodeka ovie lovele, na nekoja fora ili laga da i go zbuta na zenata i toa ostanuvalo inkognito, ama nemalo sansi pred lovecot ili vracot da pomisli deka ima pravo na seks.
Во време на ловци собирачи луѓе живееле во многу мали заедници од по 20-50 единки најчесто, екстремно рети биле племиња со 100-150 души. Преовладувал инцест затоа што и немало поинаков начин, немало што да се прави поинаку, каде да се најдат жени оддалечени од фамилијарната група. Многу е веројатно дека се пареле и браќа со сестри и имале потомство.
Тука е и силувањето кое било наједноставна стратегија за оплодување и продолжување на ДНК, тоа е втиснато во женската психа до таа мера што и ден денес маса жени имаат рејп фантазии, не е тоа случајно. Не се знае точно динамиката на парењето но има претпоставки дека моногамијата се развива баш во тие времиња како најефикасен начин да потомството опстане.

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.429
Поени од реакции
3.500
Во време на ловци собирачи луѓе живееле во многу мали заедници од по 20-50 единки најчесто, екстремно рети биле племиња со 100-150 души. Преовладувал инцест затоа што и немало поинаков начин, немало што да се прави поинаку, каде да се најдат жени оддалечени од фамилијарната група. Многу е веројатно дека се пареле и браќа со сестри и имале потомство.
Тука е и силувањето кое било наједноставна стратегија за оплодување и продолжување на ДНК, тоа е втиснато во женската психа до таа мера што и ден денес маса жени имаат рејп фантазии, не е тоа случајно. Не се знае точно динамиката на парењето но има претпоставки дека моногамијата се развива баш во тие времиња како најефикасен начин да потомството опстане.
Абе семејство им било по 20 души, какво племе. Еден род е над 100 души. Многу грешна претстава имаат луѓево за племињата во минатото заради некои документарци од некои пустелии.

Член од
16 септември 2024
Мислења
10
Поени од реакции
20

Еј кај си бе брат!?!? Ејјјј, еве бе брат... Добар?
Шо праиш? Еве да тиеам, со Ѓоц.
Како си, шо има ново?
Еве ништо до кај женска ми, накај дома идам...
Шо праевте кај неа?
Ништо седевме онака муабет,знаеш
Колку време идеш со женска ти?
7 месеца пеер.
Ја опна еднаш а?
Не бе, не...
Еј не?
Уште не си ја сефтосал?
Не бе не пеер, не сум по такви работи да тиеам
Педер, ти го фаќа на голо барем?
Не бе не, ама кај и да е сеа....
Значи само си го маваш ти уствари, така?
Па коа као да тиеам...
Пеер драпај ја, праи нешто, шо ти е на тебе,не биди луд, 7 месеца, да тиеам
Што да праам ,не ми дава да тиеам...

Идеш неколку месеци, свесен си дека везден си без секс
ти немаш гајле и весел си, празниш тестиси со десници
А женкава не дава, ти се даваш, се прерпава, врши неправда
Си изджлив ко тетрапак, сепак БРАТ...!
Пијте заедно ненадејно си камен ломммм,
Лижете се заедно како во врската вообичаено
На кревет нешто повеќенаменско, се е наместо
Правец нов! Наместо коса, допри го пичето влакнесто
Зашонеееаееешшш? Осети ја пичката!
Влези во сништа да вришти да кршите тишина
Сврши на фаца! Крај на причата, времето причина
Додека врши бука мистична, мавај ја да се стиша пак
Откопчај прслук, лежејќи еден врз друг
Биди брз глуп допирај дунда, цицки, гз, струк
Нешто е смешно, продолжи ти да се смееш,
Само едно ќе те прашам, пеер, зашонеееаееешшшш?

Зашонееаеееешш, пеер зашонеееаееешшшшш?
Пеер те молам кажи ми, ти зашонеееаеееееешш???
Зашонееаеееешш, пеер зашонееееаеееешшшшшш?
Пеер, зашонееееаеееееешшшшшшшшшш?????? (х2)

Неколку сезони годишни одиш ти со неа помисли
ти зашонеееаеешшшш, ајде помисли за хомо си
Имаш 16, а не си дупел никоја
Почни да ја лижеш, бутни прст у пичка притоа
Пробајјјј... да ја дупиш, немој да се курчиш
Те пука стравопочит, а и немаш самопочит
Ти си дибек, јас и Дудо за дупење сме ти школо
Нафурај ја некако да го фати на голо
ејјјјдааатиееаамммм! Зашонееаееешшш??

Пеер мора да ја вади пичката, не е фер
Трошиш време на неа, а она не ти дава пак
Да сум на твое место би ја заклучил и нападнал
Допир на клиторис, стумулација соодветна
Ќе бидеш среќен, она среќна, ајде спуштај ролетна
Нешто е смешно, прдолжи ти да се смееш
Само едно ќе те прашам, пеер, зашонеаеееешшшш???

Пеер те молам кажи ми, ти зашонеееаеееееешш???

Леле каква цицка држи женска ти, би купил пилула
Е роѓена, растворена во сок и би ја силувал
Земи го ти мојот пример, примени и доби фидбек
од него супер ќе биде, виде ли талент невиден?

Виде ли талент невиден? Среди ја пијан на пијан
Добро би дошол и фиљан, би ја раширил до безкрај
Биди малку тактичар и фати ќар, заеби романтика, романтичар!

Романтичар дегенски! не поштувај женски!
Осрамоти нем си! ги срамиш твоите предци!
Верувај сега ти у стихот, вкусот на пизда вкуси го!
НА цурата кажи и ПУШИ ГО! задуши го сега ти душникот!

Наполни и ја устата, пружи и ноќ биди фраер
рашири ја, заеби презервативи
Јас да бев со неа ќе ја упропастев брат
ќе ја скинам, искористам плус и ќе и раскинам

Пеер те молам кажи ми, ти зашонееаеееееешш???

ЕЈЈЈЈЈАААААДААТИЕЕЕЕЕЕЕАМММММММММММММММ!

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.776
Поени од реакции
2.754
треба да путује да биде мирна, ако не путује тешко. Досадно ќе и биде. Исто така да не ја ебеш 5%, не ја барај никогаш, она нека те бара. Кобра Тејт менталитет. Ендру на тој начин 5 румунки и русинки врти и ич не му чуе.
Тоа што функционира за Андреј Тејт нема да функционира за останатите 90% од машките.

Член од
16 септември 2024
Мислења
10
Поени од реакции
20
Тоа што функционира за Андреј Тејт нема да функционира за останатите 90% од машките.
Па многу нормално. Татко му е поранешен светски шампион у шах, совети милијарда. И 90 посто од машките го немаат искуството на Ендру Тејт. Така да советите на Тејт се некорисни за 90 посто од машките.

Член од
17 септември 2024
Мислења
1
Поени од реакции
0
Па не ги нити ќе ги сакаат пошто "добрите" шетаат со по иљедарче у џеб, идат у школо / на работа, воспитани се т.е. издресирани да не праат проблеми и фрки, каснат у секое поле у животот што аутоматски повлекува дека се досадни. Ниедна нема да сака фала богу и овие што викаат дека не е така лажат, и овие што одбрале таков имаат некој што е џамбаз на страна. Спортски поздрав!

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.776
Поени од реакции
2.754
Па не ги нити ќе ги сакаат пошто "добрите" шетаат со по иљедарче у џеб, идат у школо / на работа, воспитани се т.е. издресирани да не праат проблеми и фрки, каснат у секое поле у животот што аутоматски повлекува дека се досадни. Ниедна нема да сака фала богу и овие што викаат дека не е така лажат, и овие што одбрале таков имаат некој што е џамбаз на страна. Спортски поздрав!
Се ропаат со џамбази дури му дојди време за мажење после бараат со овие "добрите" што ги спомуваш, но не секогаш. Демек созреале.
А кога ќе ги неќат "добрите"изговор му е се плашат од зрели жени. :D Или во најлош случај ќе те наречат педофил ако бараш помладо некое, со помал багаж.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.399
Поени од реакции
9.022
Се ропаат со џамбази дури му дојди време за мажење после бараат со овие "добрите" што ги спомуваш, но не секогаш. Демек созреале.
А кога ќе ги неќат "добрите"изговор му е се плашат од зрели жени. :D Или во најлош случај ќе те наречат педофил ако бараш помладо некое, со помал багаж.
стануваат ливадарки, еве @мкд владе може постручно да објасни.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.110
Поени од реакции
30.180
Па се надевам тоа е зошто 90% од машките не се педофили психопати.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.389
Поени од реакции
24.542
Па се надевам тоа е зошто 90% од машките не се педофили психопати.
ne lupaj... nitu se pedofili nitu se psihopati.

deckite si se sosema ok za sredinata vo koja ziveat. fakt e deka se uspesni na mnogu polinja, sport, biznis, opsto zivot.
toa sto go zborat raboti vo 90% od slucaevi ako selektiras sto odgavara pred se na tvojata sredina i primenis adekvatno. nemoze i nema se da raboti pogotovo na balkanot koga tuka seuste imas zatucani lugenca so otomanski konzervativni sfakanja seedno dali zborime biznis, obrazovanie, uzivanje ili covecki odnosi. nema nisto loso so nivnata filozofija koja gore dole e dobra mesavina na istokot (zdravo telo, zdrav duh, vezbanje i nadgraba) i zapadot (prvo pravi pari pa se drugo ke dojde)... sfakam zosto vi smetaat. na toj nacin zenite i nivnata "pickinata magija" ja mnozat so nula a i vie samite ste sveseni deka u dusa poveketo ste kurvi i sekogas ke ima sledna, eve pocni od drugarki te, garant imas bar edna takva. vo pravo se.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.607
Поени од реакции
42.135
Рускава калаштура ги сруши сите рекорди и после ова појавување експресно заврши во задруга:
оваа е психопат. Гарант и у видеово лаже суши. Целта и е само повише внимание да добие со овие контроверзии.

Kajgana Shop

На врв Bottom