Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.986
Поени од реакции
83.352
Bil presuden koga se organizirale prvobitnite zaednici na lugeto, pa fizickite nadarenite polni testosteron lovci imale prednost, bidejki obezbeduvale hrana pa sledstveno imale prednost kaj zenite, i toa den denes e ostanato kako primitiven instikt na mazot prv da i bide ili sto poveke zeni da legne.

Mozelo cat pat i nekoj fizicki inferioren da oplodi, dodeka ovie lovele, na nekoja fora ili laga da i go zbuta na zenata i toa ostanuvalo inkognito, ama nemalo sansi pred lovecot ili vracot da pomisli deka ima pravo na seks.
да, али по измислувањето на барут и огнено оружје, ова све паѓа у вода

барем у теорија

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.037
Поени од реакции
2.468
Тука се враќаме на муабетот зошто жените не сакаат добри момци.....оти не лажат и не продаваат магла.
A knight was supposed to show bravery, strength and skill in battle (this was called prowess), to respect women, to defend the weak and the poor, to be generous to others and loyal to his lord, his family and his friends. He was meant to behave at all times with courtesy - which meant not just being polite or having good manners but showing kindness and respect and thinking about the feelings of others.
.. i sposobnost i dobrina... moze pobitnoto prashanje e zashto ova ne sme denes? Se ova se uci, veze nema so genetika u simetrija na lice....

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.964
Поени од реакции
5.822

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.045
Поени од реакции
9.386
A knight was supposed to show bravery, strength and skill in battle (this was called prowess), to respect women, to defend the weak and the poor, to be generous to others and loyal to his lord, his family and his friends. He was meant to behave at all times with courtesy - which meant not just being polite or having good manners but showing kindness and respect and thinking about the feelings of others.
.. i sposobnost i dobrina... moze pobitnoto prashanje e zashto ova ne sme denes? Se ova se uci, veze nema so genetika u simetrija na lice....
Целата фора е што луѓето се неконзистентни, постојат повеќе маски и ги користат за различни пригоди, компир гледа месо вади. Едно те учи мајка ти дома, друго те учат у школо а трето на улица. Човекот од секогаш е изгубен и у време и у простор, се раѓа како роб и живее како роб и умира роб у својот краток живот посветен на секакви интереси освен на сопствениот затоа што и го нема. Човекот никогаш немал слободна волја и не бил слободен и тоа ќе го видиш у врските помеѓу мажи и жени....све е од интерес. И на све тоа капак ти се медиумите, Холивуд, перење мозок преку музика и т.н. Нема оригиналност, тука е целата заебанција.

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.037
Поени од реакции
2.468
Целата фора е што луѓето се неконзистентни, постојат повеќе маски и ги користат за различни пригоди, компир гледа месо вади. Едно те учи мајка ти дома, друго те учат у школо а трето на улица. Човекот од секогаш е изгубен и у време и у простор, се раѓа како роб и живее како роб и умира роб у својот краток живот посветен на секакви интереси освен на сопствениот затоа што и го нема. Човекот никогаш немал слободна волја и не бил слободен и тоа ќе го видиш у врските помеѓу мажи и жени....све е од интерес. И на све тоа капак ти се медиумите, Холивуд, перење мозок преку музика и т.н. Нема оригиналност, тука е целата заебанција.
Drzi voda muabetot bodi, retki se no ima i dobri sho kje se so tebe ne od interes, bez bul shit i maski ...znam edna u invalidka kolicka i ne e plodna. Da ve zapoznam? :)

Член од
14 јануари 2023
Мислења
27
Поени од реакции
10
Од искуство, обично "добрите момчиња" и не се баш добри кога ќе ги подзапознаеш.
Zasto taka razmisluvas eve ti ziv primer so mene I mojata "devojka" I ugodiv se sto posaka zbor nastrana I nemav receno pred mene imala neuspesna veridba go prifativ I toa ja cuvav ko kapka voda na dlanka imase zdrastveni problemi sekogas bev pokraj nea za na kraj da mi rece od nigde nikade tolku e so mene I so tebe

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.045
Поени од реакции
9.386
Drzi voda muabetot bodi, retki se no ima i dobri sho kje se so tebe ne od interes, bez bul shit i maski ...znam edna u invalidka kolicka i ne e plodna. Da ve zapoznam? :)
Ако е само тоа маката кажи и да ми пише, може да пробаме да ја уредиме.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Zasto taka razmisluvas eve ti ziv primer so mene I mojata "devojka" I ugodiv se sto posaka zbor nastrana I nemav receno pred mene imala neuspesna veridba go prifativ I toa ja cuvav ko kapka voda na dlanka imase zdrastveni problemi sekogas bev pokraj nea za na kraj da mi rece od nigde nikade tolku e so mene I so tebe
Колку време одевте?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.612
Поени од реакции
42.138
треба да путује да биде мирна, ако не путује тешко. Досадно ќе и биде. Исто така да не ја ебеш 5%, не ја барај никогаш, она нека те бара. Кобра Тејт менталитет. Ендру на тој начин 5 румунки и русинки врти и ич не му чуе.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.166
Поени од реакции
12.961
треба да путује да биде мирна, ако не путује тешко. Досадно ќе и биде. Исто така да не ја ебеш 5%, не ја барај никогаш, она нека те бара. Кобра Тејт менталитет. Ендру на тој начин 5 румунки и русинки врти и ич не му чуе.
Нема тема на која не знаеш ништо.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.612
Поени од реакции
42.138
Ti si zagreota brat da imase barem malce iskustvo so picki nemase ova sranje da go pisis toa red pill tie scam za mulinja
Едру така вика, он врти пичиња, сеа нему да му верувам со 5-10 што ги врти или на вас. Човекот буквално не го вади.

Kajgana Shop

На врв Bottom