- Член од
- 12 март 2009
- Мислења
- 20.155
- Поени од реакции
- 16.293
за сега само внуциI pra vnuci ima.
за сега само внуциI pra vnuci ima.
Ја знам за ваков сличен случај кога врската на другарката и дечкото почнала дури и кога оваа почнала да ѝ се жали на другарка ѝ, значи промената што ја тригернала била уствари што момакот веќе имал нешто со другарка ѝ. Господ да чува од такви low life другарки, на нивно место 3 искрени непријатели нека даде.Сашо Панговски
Чоече..... Три месеци другарка ѝ и кења за колку е лош муж ѝ, колку е ѓубре, дека е предобра за него.... И оваа се разведува... Погоди кој сеа има нов дечко? ДРУГАРКА Ѝ. Знаеш кој е? БИВШИОТ НЕЈЗИН...www.facebook.com
Најлоша работа е жалење за “домашни проблеми” пред друштвото или пред пријатели или колеги. Исклучок нека е една особа на која и веруваш, ама и тука треба да има граница до кај може да се споделува интимата.Затоа никако жалење на другари од ист пол.
Никако жалење на другари воопшто.
Затоа некогаш претерувам овде и давам погрешен впечаток.
Поарно него да се изјадиш на некого што го знае чоекот со име презиме слика и тн
Никако со исклучоци тука. Никој не ја знае ситуацијата подобро од вас самите!Најлоша работа е жалење за “домашни проблеми” пред друштвото или пред пријатели или колеги. Исклучок нека е една особа на која и веруваш, ама и тука треба да има граница до кај може да се споделува интимата.
Оток лигав датиеам.
Suga Free – I'd Rather Give You My Bitch
[Intro] / Whatcha gon' do? / Do you wanna get down? / Whatcha gon' do? (Baby) / Do you wanna get down? (Tell Me) / Whatcha gon' do? / Do you wanna get down? / Whatcha gon' do? / Dogenius.com
Ова го видов и ми текна на една актуелност. Им оди и со машки и со женски односи.i da razgovaras so gazda na biznis na thailand kade za razlika od evropa zenite potpolno si go znaat mestoto i kade masko zenskite odnosi se odlicni. razvodi imas pomalki od 1% na primer. proveri si.
Да, ама има различни карактери на луѓе. Некои не може се сами да поднесат и имаат потреба од некаков филтер. И некогаш океј е да се видат нештата од друга перспектива…ама тоа да биде некој во кој што стварно имаш доверба и близина.Никако со исклучоци тука. Никој не ја знае ситуацијата подобро од вас самите!
Pravda za palog brata.Драга,
Полошо кога ке влеташ во френдзоун ти е кога ке ти каже дека те гледа како брат. Тогаш моите мртви чувства повторно умираат.