kano
Farang
Ja bi rekol samo sve deka e skolo vo zivotov nisto drugo
i sto nauci? eve sto ke napravis sledniot pat razlicno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi rekol samo sve deka e skolo vo zivotov nisto drugo
Абе семејство им било по 20 души, какво племе. Еден род е над 100 души. Многу грешна претстава имаат луѓево за племињата во минатото заради некои документарци од некои пустелии.Во време на ловци собирачи луѓе живееле во многу мали заедници од по 20-50 единки најчесто, екстремно рети биле племиња со 100-150 души. Преовладувал инцест затоа што и немало поинаков начин, немало што да се прави поинаку, каде да се најдат жени оддалечени од фамилијарната група. Многу е веројатно дека се пареле и браќа со сестри и имале потомство.
Тука е и силувањето кое било наједноставна стратегија за оплодување и продолжување на ДНК, тоа е втиснато во женската психа до таа мера што и ден денес маса жени имаат рејп фантазии, не е тоа случајно. Не се знае точно динамиката на парењето но има претпоставки дека моногамијата се развива баш во тие времиња како најефикасен начин да потомството опстане.
Тоа што функционира за Андреј Тејт нема да функционира за останатите 90% од машките.треба да путује да биде мирна, ако не путује тешко. Досадно ќе и биде. Исто така да не ја ебеш 5%, не ја барај никогаш, она нека те бара. Кобра Тејт менталитет. Ендру на тој начин 5 румунки и русинки врти и ич не му чуе.
Тоа што функционира за Андреј Тејт нема да функционира за останатите 90% од машките.
Се ропаат со џамбази дури му дојди време за мажење после бараат со овие "добрите" што ги спомуваш, но не секогаш. Демек созреале.Па не ги нити ќе ги сакаат пошто "добрите" шетаат со по иљедарче у џеб, идат у школо / на работа, воспитани се т.е. издресирани да не праат проблеми и фрки, каснат у секое поле у животот што аутоматски повлекува дека се досадни. Ниедна нема да сака фала богу и овие што викаат дека не е така лажат, и овие што одбрале таков имаат некој што е џамбаз на страна. Спортски поздрав!
стануваат ливадарки, еве @мкд владе може постручно да објасни.Се ропаат со џамбази дури му дојди време за мажење после бараат со овие "добрите" што ги спомуваш, но не секогаш. Демек созреале.
А кога ќе ги неќат "добрите"изговор му е се плашат од зрели жени.Или во најлош случај ќе те наречат педофил ако бараш помладо некое, со помал багаж.
Па се надевам тоа е зошто 90% од машките не се педофили психопати.Тоа што функционира за Андреј Тејт нема да функционира за останатите 90% од машките.
Па се надевам тоа е зошто 90% од машките не се педофили психопати.
Рускава калаштура ги сруши сите рекорди и после ова појавување експресно заврши во задруга:
ne lupaj... nitu se pedofili nitu se psihopati.
deckite si se sosema ok za sredinata vo koja ziveat. fakt e deka se uspesni na mnogu polinja, sport, biznis, opsto zivot.
toa sto go zborat raboti vo 90% od slucaevi ako selektiras sto odgavara pred se na tvojata sredina i primenis adekvatno. nemoze i nema se da raboti pogotovo na balkanot koga tuka seuste imas zatucani lugenca so otomanski konzervativni sfakanja seedno dali zborime biznis, obrazovanie, uzivanje ili covecki odnosi. nema nisto loso so nivnata filozofija koja gore dole e dobra mesavina na istokot (zdravo telo, zdrav duh, vezbanje i nadgraba) i zapadot (prvo pravi pari pa se drugo ke dojde)... sfakam zosto vi smetaat. na toj nacin zenite i nivnata "pickinata magija" ja mnozat so nula a i vie samite ste sveseni deka u dusa poveketo ste kurvi i sekogas ke ima sledna, eve pocni od drugarki te, garant imas bar edna takva. vo pravo se.
Dosta zabeguvate.
Pedofil e.
Ili branite pedofil, i ste isto loshi kako niv, ili ste na pravilnata moralna strana. Nema tuka diskusija referati.
Vaka nesto ne kutite okolu Hunter BIden i Jeffrey Epstein. Za niv kamenja, za Tate rozi.tragedija u picku mater... neka napravat zakoni kako treba toa banana republikite na balkanot i neka go zatvorat ako go prekrsil zakonot. vaka dzabe placenje koga i u mkd e mislam e16 god. za mene poloso e sto ima zeni kurvetini uste na takva vozrast. ocigledno ne im smeta...
zborime za negovata filozofija i sovetite sto gi delat so brat mu a u globala nema nisto loso vo toa.
ps. 90% vo posto od svetot zakonot e 16 god dzabe se vozbuduvas
Прегледај го приврзокот 430005