- Член од
- 1 декември 2023
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 5
Zdravo nov sum na sajtov nekoja za zapoznavanje
Немам у животов гласано. Ако ти е најголемо достигнување во животот тоа да тепаш жени и да им се закануваш, за греота си.sto e najtragicno vakvite imaat deca. Vakvite porano bile brkani od domot cisto informativno u najmala raka u endek zavrsuvale. Ke se zhali od dete ne spiela gospozata, e vakvite imaat pravo i da glasaat i da izrazuvaat nivni mislenja javno, abe se toa pod mach treba da ide
Ти се најде прозван и погден во муабетов? Ние си се шалевме и смеевме.Но Кој си ја има мувата на капа си ја ишка,До кога ќе се жалиш од детето по темиве? Зашо сте го правеле и раѓала кога немате капацитет, очигледно и ти и маж ти, да го гледате и чувате. Де плачело, де си играло, де музика пуштало. Изгледа проблемот е у вас. Никот у Мизерна смени си го.
ne se zakanuvam nitu pa sakam nekoj da tepam. Si praime muabet, taa e realnosta za tebe, ali slobodno proektiraj si stvari u tvojata glava sto mislis deka ke ti bide polesno taka za da zaspies navecer.Немам у животов гласано. Ако ти е најголемо достигнување во животот тоа да тепаш жени и да им се закануваш, за греота си.
Ти се најде прозван и погден во муабетов? Ние си се шалевме и смеевме.Но Кој си ја има мувата на капа си ја ишка,
Сигурно и на мајка ти и татко ти вака им збориш по дома, кога ќе те искараат, малку повеќе култура, помалку размазеност.
Се шалиме ние постарите, а ти слободно прескокни ни ги муабетите.![]()
Која е реалноста за мене?ne se zakanuvam nitu pa sakam nekoj da tepam. Si praime muabet, taa e realnosta za tebe, ali slobodno proektiraj si stvari u tvojata glava sto mislis deka ke ti bide polesno taka za da zaspies navecer.
Баш познавам една шо релативно скоро фати Грузиец. Само кажем))
Иако не го познававме типот, бевме као со лесно нека му е, веројатно добар човек беше...досеа.
Му читам сега.Демек многу опасна жена балканска, не знае шо го снашло![]()
Не е да се мешам, ама во неколку постови го спомена ова, не е баш нормално за дете цело време 24/7/365 (по искуство но и кажување од други) да е хиперактивно и да одбива да јаде, мора да постои причина, консултирајте се со педијатар за почеток, никогаш не се знае. Мислам скраја било ништо повеќе од карактерна црта ама сепак, лишување од сон со години мора да е страшно нешто, не можам да замислам.Па искрено да ти кажам и сите кавги се ради детето, ненаспани бевме со години, зашто му текнува да стане сред ноќ и да урла со саати да плаче и да кенка, сега фала богу спие цела ноќ, ама зато преку ден, крвта на сламка ни ја пие.
Сака да јаде тоа што не треба, чоколади, торти, колачи и чипсови и ако не му дадам вика, се дере, не тоа кога беше бебе се будеше почесто, сега си спиеме цела вечер немаме проблеми.Не е да се мешам, ама во неколку постови го спомена ова, не е баш нормално за дете цело време 24/7/365 (по искуство но и кажување од други) да е хиперактивно и да одбива да јаде, мора да постои причина, консултирајте се со педијатар за почеток, никогаш не се знае. Мислам скраја било ништо повеќе од карактерна црта ама сепак, лишување од сон со години мора да е страшно нешто, не можам да замислам.
nevospitanoСака да јаде тоа што не треба, чоколади, торти, колачи и чипсови и ако не му дадам вика, се дере, не тоа кога беше бебе де будеше почесто, сега си спиеме цела вечер немаме проблеми.![]()
Погрешно те сфатив тогаш, мислев дека и сега немате мир ама ок, мој бед.Сака да јаде тоа што не треба, чоколади, торти, колачи и чипсови и ако не му дадам вика, се дере, не тоа кога беше бебе се будеше почесто, сега си спиеме цела вечер немаме проблеми.
А за активно си игра нормално ко сите деца нема да го врземе.
Сте го разгалиле многу, сеа наглава ви се качуеСака да јаде тоа што не треба, чоколади, торти, колачи и чипсови и ако не му дадам вика, се дере, не тоа кога беше бебе се будеше почесто, сега си спиеме цела вечер немаме проблеми.
А за активно си игра нормално ко сите деца нема да го врземе.
Епа ако ја не му дадам оди кај татко му се дере чоколадна банана сакам! и татко му одма му дава се шо сака,nevospitano
pa ti sega ako red ne mu stavis koga?
Порано татковците поинакви чоколадни банани даваа, па трчанката ќе се врати кај мајкаму.Епа ако ја не му дадам оди кај татко му се дере чоколадна банана сакам! и татко му одма му дава се шо сака,ако го слушне да вика одма трча.во кујна..да не сум го малтретирала детето да сум му давала чоколада, и сега не сака ништо да јаде си мачам маки со него,
авторитет немам, си праи шо сака, ај ваљда фаза му е да се надеваме.
Ќе фатиш ќе го зауздаш маж ти малку.Епа ако ја не му дадам оди кај татко му се дере чоколадна банана сакам! и татко му одма му дава се шо сака,ако го слушне да вика одма трча.во кујна..да не сум го малтретирала детето да сум му давала чоколада, и сега не сака ништо да јаде си мачам маки со него,
авторитет немам, си праи шо сака, ај ваљда фаза му е да се надеваме.