Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.739
Поени од реакции
22.998
Независна сум од него, не треба да ми се секира за баш ништо.
Ако можеме да сме партнери, супер, ако не можеме, пак супер.
I kako tvojot iden izbranik bi ti go dooplemenil zivotot? Nezavisna si, bukvalno ne ti ni treba. Sto toj moze da dopridonesi ,da stavi na masata osven maskiot polov organ. Se si imas osven toa.
Ne ti treba tebe partner, maz, tebe ti treba ebac :toe:

Член од
22 август 2024
Мислења
60
Поени од реакции
80
I kako tvojot iden izbranik bi ti go dooplemenil zivotot? Nezavisna si, bukvalno ne ti ni treba. Sto toj moze da dopridonesi ,da stavi na masata osven maskiot polov organ. Se si imas osven toa.
Не им е важен секс, а од друга страна се независни, се поставува прашањето, ако партнерот не е потребен, а не се ебат ни приближно како што мислиме, што е поентата на партнер? XD

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.447
Поени од реакции
41.894
ова е доба на вибратори и кучиња, мажите не се потребни освен за да плаќаат алиментација.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.532
Поени од реакции
8.619
За ебач не ми треба за маж да го земам :D

Зашто бе толку сами себе се сведувате на ништо повеќе од кур и бицепс?
Интелигентни суштества сте, можете подобро :)
Автоматски споено мислење:

Се си има цена, дури и мирот, генерално ти ја кажуваат на крај од месец за сметки/кредити :)

Не сите може да живеат сами, и тоа е факт, особено ако бидат оставени без помош од дома, погледни ги платите и ќе ти стане јасно. Особено фамилијарни со деца, па и полабав живот...
Јас зборувам за мое опкружување, не се мешам на луѓе кои не ги познавам во живот и зошто прават вака или онака.

Од комуникација со жени, и тие кои биле со мажи кои не сакаат да се отселат, муабетот не бил пари, 99% "не можам да ги оставам родителите", "за кого ја правеа куќава" и сл.
Јас не ни навлегувам во таа приказна, на овие години очекувам веќе да е самостоен мажот, не сме по 23 години па тие прашања да ги имаме.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
За ебач не ми треба за маж да го земам :D

Интелигентни суштества сте, можете подобро :)
Реформиран криминалец овде, може ѕвездите ќе ни се погодат.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.532
Поени од реакции
8.619
ова е доба на вибратори и кучиња, мажите не се потребни освен за да плаќаат алиментација.
На кого да плаќаат, ако дете нема?
Многу лесно друг ви е крив, сами никако.
Мајка ви е крива што возрасен маж од цицка не се одвоил, жена ви е крива за секоја глупост што ја правите, после зошто сами. Ете зошто.

Реформиран криминалец овде, може ѕвездите ќе ни се погодат.
Ако имаш досие, јок.
Извини.

Замислете која е шансата некој што бил кул лик опишан во суперлативи да стане криминалец а претходно да не бил таков?

Знаејќи како се поставуваат жените како да те читаат како буквар, не ми делува дека она не знаела за каков лик се работи, ако не друго сигурно имал бед бој карактеристики а само пред неколку страни не убедуваше дека она не сака такви XD
Напротив, никогаш немал бед бој карактеристики.
Нема да навлегувам на крај во неговата приватност, имаше тој некои објаснувања што за мене се глупави, ама ок. По мене, а може и да грешам, почна со многу џган народ да се дружи, што доведе каде што доведе. Не сум тип што контролира некого било како, никогаш телефон не му земав да го проверувам и слично, приметив кај него промени.
Тоа е единствениот пат кога му реков дека има лошо друштво, приметив дека старите другари се тргаат од него сите итн.

Последно уредено:
Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.937
Поени од реакции
5.789

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
4.918
Поени од реакции
9.617
Подобро тоа отколку да се сведуваш на вибратор и ботокс... Дека се работи за интелигентни суштества нели? ;)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.532
Поени од реакции
8.619
Подобро тоа отколку да се сведуваш на вибратор и ботокс... Дека се работи за интелигентни суштества нели? ;)
Да, да, сè ботоксирани гледам :D
Во паралелен универзум живееме изгледа чим немате допир со реални жени надвор од нет просторот.

Сва среќа па не носам суд за сите мажи базирано на нет, ќе дигнам раце тотално. Имам роднини, пријатели, познаници, другари кои се супер луѓе. Среќа.

Член од
23 август 2024
Мислења
258
Поени од реакции
451
Жестоки дискусии помеѓу 30+ годишни луѓе на тема зошто девојките сакале лоши момци. :)

Оваа проблематика се апсолвира на 15-17 години.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.765
Поени од реакции
2.897
Да, да, сè ботоксирани гледам :D
Во паралелен универзум живееме изгледа чим немате допир со реални жени надвор од нет просторот.

Сва среќа па не носам суд за сите мажи базирано на нет, ќе дигнам раце тотално. Имам роднини, пријатели, познаници, другари кои се супер луѓе. Среќа.
Дали си државно вработена? Ако не си. Тогаш мој добронамерен совет е да не се ограничуваш на македонски момченца, туку малку пошироки гледишта. Не сме во кафез. Надвор од мк има добра понуда.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.532
Поени од реакции
8.619
Дали си државно вработена? Ако не си. Тогаш мој добронамерен совет е да не се ограничуваш на македонски момченца, туку малку пошироки гледишта. Не сме во кафез. Надвор од мк има добра понуда.
Каква врска има работата со потенцијален партнер? :D Нема работата да ме ограничи сигурно, не сум премиерка :D

Немам проблем и со странци, ниту ексклузивно сакам Македонец. Не сум баш толку патриот :)

Жестоки дискусии помеѓу 30+ годишни луѓе на тема зошто девојките сакале лоши момци. :)

Оваа проблематика се апсолвира на 15-17 години.
Жива вистина.
If anything, "лоши момци" можат да ми бидат непривлечни на оваа возраст. Too old за драми.

Kajgana Shop

На врв Bottom