- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.718
- Поени од реакции
- 4.633
Taman za nokjna uteha, baraj me..Не е тајна, има по форумов уште од одамна, 91ва сум.
Taman za nokjna uteha, baraj me..Не е тајна, има по форумов уште од одамна, 91ва сум.
Само разочарување што на патриотизмот му препишуваш нивоа, а тој сиротиот е бинарен.Шо е маката?![]()
Девојкава баш овде дојде да бара дечко, на оваа тема ? Сум го промаршил тој дел, треба друга тема да отвориме за такви работи.Ти свесен си како беше дочекана идејата на девојкава дека си бара дечко тука? Со презир, потсмев и теткести некој дофрлувања и навреди, и тоа од македонските "мажи", те не била домаќинка, оти работела, те не и требал маж туку ебач, моља висе, абе подалеку од "тетки перси мажи"македонски упм, и мамини синчиња кои се кријат под сукњи уште до 60 години.
Цм? Обем?Taman za nokjna uteha, baraj me..
Не дојдов да барам дечко, дел од просерување и инсинуации беше тоа.Девојкава баш овде дојде да бара дечко, на оваа тема ? Сум го промаршил тој дел, треба друга тема да отвориме за такви работи.
Како и да било, ете прифаќам дека непријателски била дочакана, ама пак ќе кажам, глупа е таа генерализација "Надвор има добра понуда". Јас имав една пријателка со таков ум ( нема да навлегувам во детали), на крајот после многу дејтови со тие некој Ханс, Јими и.тн (за кој лично ми кажуваше), многу се разочара, и заврши пак со Македонец.
Километража мериме по променети возила или поминати километри?@PurplePuma жена со искуство и со помината километража најдобро ќе те посоветува.
Не питај гаталец, питај гаталец.
На крај за секој случај прашај ја и зашто има 2 пропаднати бракови.
Со едно возило ако имаш поминато 100км и со 10 возила ако имаш по 11км со секое, која вожња има повеќе км ?Километража мериме по променети возила или поминати километри?![]()
Сепак после 2 дена дебати и 10 страни срамежливо си дојде на своето.Не дојдов да барам дечко, дел од просерување и инсинуации беше тоа.
Па макар и да барам, не знам што толку трагично доживеаа де![]()
Utehata ne se meri so šubler..Цм? Обем?
Не лажи, со шублер мерам.
Автоматски споено мислење:
Не дојдов да барам дечко, дел од просерување и инсинуации беше тоа.
Па макар и да барам, не знам што толку трагично доживеаа де
Инаку се согласувам више-мање, и во фамилија имам странци зетови и снаи, така што океј си е тоа, ама лично мислам дека со Македонец/екс ју подобро би кликнала јас лично.
Точно, ама пенисот се мери. Кога веќе заклучивте дека кур ми фали, бар да го одбереме најдобриотUtehata ne se meri so šubler..
Ти ако не се нудиш, ќути си, не ми расипувај сега работа. Теее, да му умре на комшијата козатаСо едно возило ако имаш поминато 100км и со 10 возила ако имаш по 11км со секое, која вожња има повеќе км ?
Првата или втората ?
Битно оправданието дека во втората вожња се потенцираар само 11км во споредба со 100км во првата ако гледаме кола за кола. А ај да ја погледнеме целата вожња и во првиот и во вториот случај.
Автоматски споено мислење:
Сепак после 2 дена дебати и 10 страни срамежливо си дојде на своето.![]()
да не се разбериме погрешно во случај ако лошо сум се изразил, ниту трагично го доживав ниту и трагично, ништо лошо да се запознаеш со некој и од форумов, јас со неколку членови од форумов лично сум се запознал иако претходно не сме се знаеле, и денес имаме одлични пријателски односи.Не дојдов да барам дечко, дел од просерување и инсинуации беше тоа.
Па макар и да барам, не знам што толку трагично доживеаа де
Инаку се согласувам више-мање, и во фамилија имам странци зетови и снаи, така што океј си е тоа, ама лично мислам дека со Македонец/екс ју подобро би кликнала јас лично.
Јас пред катаљон години одев и на собиранки, не знам ни дали се активни членовите уште.да не се разбериме погрешно во случај ако лошо сум се изразил, ниту трагично го доживав ниту и трагично, ништо лошо да се запознаеш со некој и од форумов, јас со неколку членови од форумов лично сум се запознал иако претходно не сме се знаеле, и денес имаме одлични пријателски односи.
На едниот му помогав за наплата на пари иако не го имав лично сретнато.
Ај сега признај си дека кога ги пишуваш лажгиве со опашки, едниот прст во газето си го чуваш забоден@PurplePuma жена со искуство и со помината километража најдобро ќе те посоветува.
Не питај гаталец, питај гаталец.
На крај за секој случај прашај ја и зашто има 2 пропаднати бракови.
Еј, боље да се погодиш со свекрвата, за мажот е полесноАј сега признај си дека кога ги пишуваш лажгиве со опашки, едниот прст во газето си го чуваш забоден, ај молимте, кој си признава пола му се прашта.
@PurplePuma најозбилно овде тешко дека ќе најдеш, зрел човек, гледаш дека сите само знаат да навредуваат и понижуваат, 90% уште не се одвоиле од цицката на мајка им, со бебиња пораснатки ќе си имаш работа, утре мама ќе ја прашува за секоја ситница, каков поклон да ти купи, како да се облече за во кафиќ, какви пердиња дома да ставите и ормари(ова во најдобар случај,зашто обично ги наследуваат од прабаба им, покуќнината) во која црква да се венчате итн.итн... верувај не ти треба тоа. Ќе бидеш во брак со свекрва ти а не со бебето нејзино.
Да секако,но правото прашање е.. Дали свекрвата ќе сака да се погоди со тебе??Еј, боље да се погодиш со свекрвата, за мажот е полесно![]()