Зошто девојките кога имаат ПМС се нервозни и депресивни?

Дали сте неподносливи кога имате ПМС

• Вкупно гласачи
    116

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
У пмс сум, нервозна сум, моментално и потпивната....си дојдов рано дома, одбив пиење....ова не личи на мене....до пмс-то ке да е....САКАМ ДА ДОБИЈАААААМ:vozbud:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
СЕ онесвестувам,нервозна сум премногу се ми смета,несакам да има никој до мене зашто после ќе ми биде криво за некои работи што не сум требала да ги кажам,стомакот ме боли нешто ненормално многу,првиот ден-бегај подалеку од мене!

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Jas sekogas koga se razlavam ili se nerviram imam PMS , vo bilo koj period na mesecot sekogash se vadam so PMS:)
Inace nemam nikakvi problemi , malce zgolemen aptit den dva pred i tolku:)

Член од
10 јуни 2006
Мислења
32
Поени од реакции
0
Јас сум исто така неподнослива тогаш... СЕ` ме нервират, сите ми се криви за секоја ситница... Тогаш сакам само да лежам сама в кревет и да не ме замараат со прашања „шо ти е, како ти е?“. Не сум нешо посебно депресивна али има моменти ко за некоја ситница можам да плачам со саати.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Кралот имал милост кога не ми го направил ова зло на мене и мене да ме направи женско. :)

Шо има да мразам се неколку дена во месецот кога можам секој е*ан ден да го правам тоа. :bip:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Имам разбирање кон тоа "воредно стање"... но сепак има ретки моменти кога едноставно не можеш да сватиш ЗОШТО!... што си згрешил кога ништо не си направил... но и тие брзо минуваат...

N

NeMiRnA

Гостин
ednostavno nema zatoa :),taka ti ide samo od sebe,ne deka nie sakame i znaeme deka ne treba taka ama posilno e od nas,vie ste ni ventil za praznenje za torturata so ja trpime

S

Sasha

Гостин
U pms obicno jadam poveke,i do sega ne sum bila nesto mnogu nervozna,normalna sum si kako i sekoj obicen den!

Aylin Mujica

*Ţħë Şęxïĕşŧ Pėŗśõŋ Ąłįßę*
Член од
4 февруари 2007
Мислења
88
Поени од реакции
1
Па јас не сум никогаш неподнослива!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Никогаш не сум нервозна и депресивна за време на ПМС. Освен што имам неподносливи болки во стомакот, кичмата и градите, друго ништо не е невообичаено. :) Ама со тие болки лесно се справувам (Кетонал Форте :zver:), па не се ни осеќа кога имам ПМС.

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
пааааа не сум неподнослива,понекогаш,чат пат....единствено што ми пречи е што имам ужасни болки во половината (замисли колку мн би можело да боли,епа мене уште повеќе) ...ама затоа сестра ми е катастрофа,...бегам од неа

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...a da se prijavite ovdeka redovno i navremeno da znaeme koja da ne ja rchkame togash...hahahaaaaa

...PMS..zasto da bide ednostavno koa moze i komplicirano...valjda ima dobra prichina za toa...

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Јас секој месец различно се однесувам...Не знам, еднаш сум нервозна, еднаш не сум...Се сум различна...Сега последниот пат не бев воопшто нервозна...Зависи, а болки немам никакви, посебно не во стомавот..Понекогаш имам болки во половините но тоа се случува во годината 2-3пати...

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
^Cutie^ напиша:
Јас секој месец различно се однесувам...Не знам, еднаш сум нервозна, еднаш не сум...Се сум различна...Сега последниот пат не бев воопшто нервозна...Зависи, а болки немам никакви, посебно не во стомавот..Понекогаш имам болки во половините но тоа се случува во годината 2-3пати...
хаха изгледа почесто имаш пмс :helou: ама ако тоа е нормално лол

иначе јас имам многу болки во стомакот па затоа си пијам таблети кога не може да се издржи и настојувам повеќе витамини да примам кога се тие денови... А пошто многу ме боли стомак пожелно е да не ми се прави муабет во тој дел од денот, освен ако муабетот е за Lil Wayne хаха :vozbud: :smir: :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom