Зошто девојките кога имаат ПМС се нервозни и депресивни?

Дали сте неподносливи кога имате ПМС

• Вкупно гласачи
    116

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
И на вас жените не ви е лесно...
Вакви сте и кога немате ПМС, само што никој не смее да ви префрли за тоа додека не добиете. :wink:

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Acid напиша:
И на вас жените не ви е лесно...
Вакви сте и кога немате ПМС, само што никој не смее да ви префрли за тоа додека не добиете. :wink:
Да се надоврзам со едно прашање, зошто девојките кога немаат ПМС се нервозни и депресивни?

Mesija

Hardcore Superstar...
Член од
13 ноември 2005
Мислења
212
Поени од реакции
1
Ко ќе имате ПМС ве сваќам, АГРЕСИЈА И ЛУТЕЊЕ ХАРДКОР ДО СМРТ!!!

ПОЧИТ

Член од
1 август 2006
Мислења
145
Поени од реакции
2
Od Fergi

vardarce напиша:
Да се надоврзам со едно прашање, зошто девојките кога немаат ПМС се нервозни и депресивни?
EEEE, za toa i jas neznam.

С

Сатори

Гостин
Кога јас имам пмс, единствениот проблем ми е што ме боли стомак и што сум пресреќна, тие денови не знам, сите се нервозни ,а јас сум полна со енергија и се смеам цело време

Член од
8 јули 2006
Мислења
173
Поени од реакции
2
Jas porano ne ni se osekav deka treba da dobijam, ke mi dojde i ke mi projde i samo gubre so uloski praev. Ama sega neznam sto mi e! Se rasplakuvam,se nerviram, pa se nerviram zs se nerviram koga znam deka nema zaso,se ljutam, se karam i odma znam deka it`s coming!!! :)

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Lady Satori напиша:
Кога јас имам пмс, единствениот проблем ми е што ме боли стомак и што сум пресреќна, тие денови не знам, сите се нервозни ,а јас сум полна со енергија и се смеам цело време
Исто и јас. Нервозна сум ама во свои мери губам контрола ако некој ми го донесе во носот. Кога ќе добијам првиот ден ми е катастрофа пошо не можам да станам од што ме боли стомак понекогаш и плачам од болка. Ама веќе од вториот сум најсреќната личност на свет. Се смеам, полна сум со енергија .. да не речам забавна сум и на сите им парира моето друштво. За разлика од некои кои имаат главоболки, вртоглавици, им се лоши, премногу јадат, премногу крварат итн.. Понекогаш ми е толку мило што сум си женско.:pipi:

П.С. Треба да добијам.:pos:

С

Сатори

Гостин
The`bItCh напиша:
Исто и јас. Нервозна сум ама во свои мери губам контрола ако некој ми го донесе во носот. Кога ќе добијам првиот ден ми е катастрофа пошо не можам да станам од што ме боли стомак понекогаш и плачам од болка. Ама веќе од вториот сум најсреќната личност на свет. Се смеам, полна сум со енергија .. да не речам забавна сум и на сите им парира моето друштво. За разлика од некои кои имаат главоболки, вртоглавици, им се лоши, премногу јадат, премногу крварат итн.. Понекогаш ми е толку мило што сум си женско.:pipi:

П.С. Треба да добијам.:pos:
Веќе имам!:) Затоа сум...од уво до уво, цело време!

Член од
1 август 2006
Мислења
145
Поени од реакции
2
Od Fergi

Lady Satori напиша:
Веќе имам!:) Затоа сум...од уво до уво, цело време!

Kako mozes celo vreme da bides od uvo do uvo?Zarem nemas problemi so stomakot?

С

Сатори

Гостин
...

Fergi напиша:
Kako mozes celo vreme da bides od uvo do uvo?Zarem nemas problemi so stomakot?
Имам само пред да ми дојде, евентуално и првиот ден, после тоа веќе ништо не ми е, и баш сум добро расположена...

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
И јас не сум многу нервозна при ПМС,единствено може да се изнервирам заради отекувањето на градите.

S

Stef Bachatero

Гостин
Jas mislam deka zaradi variranjeto na glavniot zenski hormon estrogen vi varira i vaseto raspolozenie togas vo PMS hormonot e vo najgolemo kolicestvo i zatoa sto e steroid hormon gi potisnuva drugite hormoni dopamin i uste nekoi drugi hormoni so sto ve pravi besni kucki.Izvinete za izrazot.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Абе тогаш ги пукет точки и не се контролирет ! сите им се криви

С

Сатори

Гостин
ццццц, не е секогаш така, ама ајде, мислам дека е тоа до Близнаците, само они немаат проблеми кога имаат пмс, нив се им е розово

Kajgana Shop

На врв Bottom