Да се надоврзам со едно прашање, зошто девојките кога немаат ПМС се нервозни и депресивни?Acid напиша:И на вас жените не ви е лесно...
Вакви сте и кога немате ПМС, само што никој не смее да ви префрли за тоа додека не добиете. :wink:
EEEE, za toa i jas neznam.vardarce напиша:Да се надоврзам со едно прашање, зошто девојките кога немаат ПМС се нервозни и депресивни?
Исто и јас. Нервозна сум ама во свои мери губам контрола ако некој ми го донесе во носот. Кога ќе добијам првиот ден ми е катастрофа пошо не можам да станам од што ме боли стомак понекогаш и плачам од болка. Ама веќе од вториот сум најсреќната личност на свет. Се смеам, полна сум со енергија .. да не речам забавна сум и на сите им парира моето друштво. За разлика од некои кои имаат главоболки, вртоглавици, им се лоши, премногу јадат, премногу крварат итн.. Понекогаш ми е толку мило што сум си женско.Lady Satori напиша:Кога јас имам пмс, единствениот проблем ми е што ме боли стомак и што сум пресреќна, тие денови не знам, сите се нервозни ,а јас сум полна со енергија и се смеам цело време
Веќе имам! Затоа сум...од уво до уво, цело време!The`bItCh напиша:Исто и јас. Нервозна сум ама во свои мери губам контрола ако некој ми го донесе во носот. Кога ќе добијам првиот ден ми е катастрофа пошо не можам да станам од што ме боли стомак понекогаш и плачам од болка. Ама веќе од вториот сум најсреќната личност на свет. Се смеам, полна сум со енергија .. да не речам забавна сум и на сите им парира моето друштво. За разлика од некои кои имаат главоболки, вртоглавици, им се лоши, премногу јадат, премногу крварат итн.. Понекогаш ми е толку мило што сум си женско.
П.С. Треба да добијам.
Lady Satori напиша:Веќе имам! Затоа сум...од уво до уво, цело време!
Имам само пред да ми дојде, евентуално и првиот ден, после тоа веќе ништо не ми е, и баш сум добро расположена...Fergi напиша:Kako mozes celo vreme da bides od uvo do uvo?Zarem nemas problemi so stomakot?