Зошто бившите не се враќаат?

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување
M

MIL

Гостин
cista propast da se smiris ao bifsa zaso ke ti e pak ako veke si rascistil abe zijan ziv ednas taka mi se desi se smiriv i cel zivot se kaam radi toa jbg back to black !

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
^a zosto da se spustam pod nivo i da molam nekogo? ona neka moli i neka lie solzi
Абе вие машките озбилно сте биле глупи бе.. како тоа женско да плачи и да моли? Не ми се ствара во логиката.. па ти кога си имал г'з да ја усереш работата зошто тогаш немаш да ја исчистиш.. па дајте ве молам, вие први ќе напрајте некоја работа што ќе биде причина за да се прекини врската и сакате женската да моли? Ајде жити се.. ама и вие си се преценвате.. ако сте вистински мажи ќе си ги стегните мудата и ќе и се извините како вистински мажи.
Е стварно поарно ќе беше ние женските со мајмуни да се сродвавме отколку со овие дивите животињи - мажи :facepalm:

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Абе вие машките озбилно сте биле глупи бе.. како тоа женско да плачи и да моли? Не ми се ствара во логиката.. па ти кога си имал г'з да ја усереш работата зошто тогаш немаш да ја исчистиш.. па дајте ве молам, вие први ќе напрајте некоја работа што ќе биде причина за да се прекини врската и сакате женската да моли? Ајде жити се.. ама и вие си се преценвате.. ако сте вистински мажи ќе си ги стегните мудата и ќе и се извините како вистински мажи.
Е стварно поарно ќе беше ние женските со мајмуни да се сродвавме отколку со овие дивите животињи - мажи :facepalm:

Pisav deka pinkie pie me isprovocira so ova mislenje:
сакаф да ти кажам , ние женските сакаме молење, да сакафме секс , сигурно че ви речефме и немаше да не одбијате ,гет ит ?

Vrati edna strana i vidi go prvoto mislenje i kje vidis deka toa ne e moj stav tuku go pisav onaka kolku da i vratam;)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Не се враќаат зашто местото им е во минатото. Имало причина зошто станале бивши. Да требало и/или можело да останат, ќе останеле тековни.

Член од
21 јуни 2013
Мислења
158
Поени од реакции
111
зошто? и јас тоа се прашувам... кога би можела да се вратам во времето, би постапила мн поинаку. само ради една тајна се ми пропаднаааааааа :mad:
камо да беше полесно да се продужи, пробував којзнае колку пати, али не иде. не ми иде ич во љубовта, не знам што е проблемот. јас знам дека не сум.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.018
Поени од реакции
24.573
И ете Sussaro да ти станал новинар на think.mk, а изворот е dojki.mk :cautious: Aвторски права!

Ако де, нака ги, пишале дека е мислење од форум и ставиле линк, that's good enough for me. Нема да ми порасне курот како на лилјакон или како на онаа гнидана ретардирана географска ако не ме пишат по полно име и презиме па да добивам 400 шерови, 500 покани за пријателство, 1000 следбеници итн...

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Ако де, нака ги, пишале дека е мислење од форум и ставиле линк, that's good enough for me. Нема да ми порасне курот како на лилјакон или како на онаа гнидана ретардирана географска ако не ме пишат по полно име и презиме па да добивам 400 шерови, 500 покани за пријателство, 1000 следбеници итн...
Треба да ти дадат хонорар.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.018
Поени од реакции
24.573
Треба да ти дадат хонорар.

Им пишав на дојки со културни зборови дека не е коректно да не стават линк, тоа е ептен педерски. Фала на убавите зборови, ама тука сме за забава а не за хонорари. Евентуално ако некогаш обајавам книга па од левел омразен на форум Кајгана да стигнам на ниво омразен на форум Кајгана плус уште за некои 50-60 тина кои ќе се доберат до книгата од кои на пола ваљда јас ќе им ја поклонам како најблизок круг :ROFLMAO:.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.170
Поени од реакции
13.780
The story of my life ебате :) Стално после мене девојките заглавуваат со наредниот дечко, фактички не ми текнува на бивша што останала сингл после мене.

мене бившите ми се пренасочуваат кон нивниот пол o_O се педери после мене...каде ли грешам?!

Kajgana Shop

На врв Bottom