M
MIL
Гостин
cista propast da se smiris ao bifsa zaso ke ti e pak ako veke si rascistil abe zijan ziv ednas taka mi se desi se smiriv i cel zivot se kaam radi toa jbg back to black !
Абе вие машките озбилно сте биле глупи бе.. како тоа женско да плачи и да моли? Не ми се ствара во логиката.. па ти кога си имал г'з да ја усереш работата зошто тогаш немаш да ја исчистиш.. па дајте ве молам, вие први ќе напрајте некоја работа што ќе биде причина за да се прекини врската и сакате женската да моли? Ајде жити се.. ама и вие си се преценвате.. ако сте вистински мажи ќе си ги стегните мудата и ќе и се извините како вистински мажи.^a zosto da se spustam pod nivo i da molam nekogo? ona neka moli i neka lie solzi
Абе вие машките озбилно сте биле глупи бе.. како тоа женско да плачи и да моли? Не ми се ствара во логиката.. па ти кога си имал г'з да ја усереш работата зошто тогаш немаш да ја исчистиш.. па дајте ве молам, вие први ќе напрајте некоја работа што ќе биде причина за да се прекини врската и сакате женската да моли? Ајде жити се.. ама и вие си се преценвате.. ако сте вистински мажи ќе си ги стегните мудата и ќе и се извините како вистински мажи.
Е стварно поарно ќе беше ние женските со мајмуни да се сродвавме отколку со овие дивите животињи - мажи
сакаф да ти кажам , ние женските сакаме молење, да сакафме секс , сигурно че ви речефме и немаше да не одбијате ,гет ит ?
Добро е чим криптон не чуваш, ќе беше сумлив.Затоа што чувам везички лук, света вода, крст и дрвен колец во своја близина at all times.
И ете Sussaro да ти станал новинар на think.mk, а изворот е dojki.mk Aвторски права!
Треба да ти дадат хонорар.Ако де, нака ги, пишале дека е мислење од форум и ставиле линк, that's good enough for me. Нема да ми порасне курот како на лилјакон или како на онаа гнидана ретардирана географска ако не ме пишат по полно име и презиме па да добивам 400 шерови, 500 покани за пријателство, 1000 следбеници итн...
Треба да ти дадат хонорар.
The story of my life ебате Стално после мене девојките заглавуваат со наредниот дечко, фактички не ми текнува на бивша што останала сингл после мене.