Зошто бившите не се враќаат?

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување
Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Не ти требаше ова...Ако ја сакаш нема да дозволиш да плаче ни да дојде до степен на молење...
Зошто да се понижува и таа?Никој нема да моли...
Туку ке се разговара очи во очи... ке се најде решение...едниот мора да попушти кога и да е...
Дека ние женските сакаме молење не е така... Јас барем не сакам...Не е поентата да дозволам некој да се понижи....
Дали знаеш какво е чувството?Не знаеш?Јас ке ти кажам...
Кога ке се свестиш дека имаш молено ке се почуствуваш бедно...срамно...
se slozuvam vo potpolnost ali pinkie pie me isprovocira so nejzinoto mislenje :)

M

MIL

Гостин
ne se vrakaj na nesto sto veke bilo zavrseno samo ke se povredis i ke se zajebes i ke patis....

Член од
6 декември 2012
Мислења
37
Поени од реакции
3
Хахаха затоа што се бивши...:D :D Мене ме интересира какво е тоа другарство после врска...:D

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.170
Поени од реакции
13.780
сакаф да ти кажам , ние женските сакаме молење, да сакафме секс , сигурно че ви речефме и немаше да не одбијате ,гет ит ?

леееее како го кажа ова...ко да бегаме од секс ние хахахаха
бегаајј, иде дечко ми и сака да ме ебе аааааа!!!!

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Не им се враќаме затоа што во повеќето случаи ни го загорчиле животот при крајот на врската.

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
се се врти се се враќа... :cool:
сите се враќаат..освен еден...оној што најмногу ти значи... претпоставувам :oops:
За жал тој/таа нема никогаш да се врати, а тие „крлежи“ што ти се најодбивни се стално тука да те замараат.

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.293
За жал тој/таа нема никогаш да се врати, а тие „крлежи“ што ти се најодбивни се стално тука да те замараат.
технички па и не е толку тажно..ако требало да биде тука со тебе никогаш не би си заминал/а од твојот живот..значи не треба да сте заедно..значи поубаво ти е сам...значи дека не треба да се замараш ќе се врати или не.. може само некоја носталгија да те мавне ама ништо фазла од тоа ...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Нетуку лелекајте бе, само да се тажело нешто. Шубај човеци има околу вас, проблемот е што сте се заслепиле во еден/една и таквото слепило си го чувате со лажна надеж дека еден ден ќе прогледате. Ајде мрш надвор во потрага :icon_lol: (значи во потрага, не во бестрага ко она геј песнана)

Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Абе, кај мене конкретно, не се враќаат затоа што секогаш, после мене, си фаќаат женска за озбилно и толку. Имам бивши и оженето, со деца, после мене. Се менуваат сто на сто, не ги препознаваш и почнуваш да се прашуваш дали ти не си во ред или они не се во ред.. Али најверојатно е до мене, изгледа јас не сум во ред, изгледа сум во неред целата.. Муабетот е дека не ми се враќаат оти стануваат нешто со некоја друга што не станале со мене.

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Јас сум баш среќен што бившите не се враќаат. Доволно ми го загорчаваа животот, подобро што не се враќаат пак да замараат.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.898
Поени од реакции
11.207
Абе, кај мене конкретно, не се враќаат затоа што секогаш, после мене, си фаќаат женска за озбилно и толку. Имам бивши и оженето, со деца, после мене. Се менуваат сто на сто, не ги препознаваш и почнуваш да се прашуваш дали ти не си во ред или они не се во ред.. Али најверојатно е до мене, изгледа јас не сум во ред, изгледа сум во неред целата.. Муабетот е дека не ми се враќаат оти стануваат нешто со некоја друга што не станале со мене.

The story of my life ебате :) Стално после мене девојките заглавуваат со наредниот дечко, фактички не ми текнува на бивша што останала сингл после мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom