Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.657
- Поени од реакции
- 59.673
Ај до петок, може? Спор сум малце...Подразмисли малку, имаш фора до утре.
Ако не ти текне ќе ти објаснам тогаш.
Ај до петок, може? Спор сум малце...Подразмисли малку, имаш фора до утре.
Ако не ти текне ќе ти објаснам тогаш.
Уште не сме дошле до точките. Сеуште не е ни дневниот ред изгласанНа која точка сте по дневниот ред?![]()
Како сакаш, имаш фора цел живот.Ај до петок, може? Спор сум малце...
Ништо од добрата расправаAnd I am back....![]()
. Чекај... крв... бог.. крв... уф![]()
А ти како демек знаеш кој е вистинскиот, а си молчиш.......zatoa sto kopneat da go doznaat KOJ E vistinskiot,ama ne mozat,pa nema sto drugo da pravat osven da go navreduvat,i pcujat,kako on da im e kriv za nivnata situacija vo koja se naogaat..HEHHEHE
Прво мило ми е што успевам да те насмеам. Барем имаат некаков ефект моите постовиЕве јас иако секогаш на средина бев на овие теми за религијата последните две месеца ми беа ужасно тешки и си признав дека отсекогаш верувам дека има некоја сила,иако може да се израам сум разочаран од животот па сум замерувал во смисла "Ако постоеше немаше да биде ова или она"
Верувам дека има нешто појако од нас.
Дали ќе се смеам на муабетите на Атеист или Dback што одсекад ми било омилено нешто коа сум онака тажен сепак тоа не менува дали има или нема нешто над нас.
Прекрасно!!..nekoi raboti lugeto mozat da gi razberat,ama nekoi ne,no na prasanjet dali " bog postoi "?
Jas velam DA.
Sekoj covek treba sam da si osluci vo sto ke veruva a vo sto ne.
Se smeam zatoa sto koga setanuva zbor za takvi Religiozni prasanaj,odgovorot nema da go najdete tuka.Forumov samo moze ili da ve potikne i ponatamu da istrazuvate vo zivotot ili da se nasmeeme...pozdrav..