Ipsissimus
P.I.
- Член од
- 23 јули 2010
- Мислења
- 15.582
- Поени од реакции
- 12.949
Ценам кога некој си ја препознава грешката.Знам и зошто го рече тоа поради репликите во Сатанизмот. И ќе ти кажам сега најискрено, не бев во право да настапам така, знаев и уште тогаш дека тоа не е во ред ама свесно го направив. За да докажам поента како е кога од другата страна го прават истото. Истата што се обидувам и тука да ја докажам. Не беше ни против тебе нити пак сакав да те навредам нешто, ама реално for sake of the argument, беше кажано како поента што правиш ти на теми по религии. Ако ти тогаш ми кажеше, да не е во ред да се прави така без оглед дали си христијанин или сатанист, ќе ти кажев и јас-да не е во ред. Ама пошто не ми кажа ти тогаш еве јас ти кажувам сега.
Во врска со болдот. Јас во сите овие теми, никогаш не сум критикувал како некој се облекува, како си ги крстил децата или било што од тој тип. Моите коментари и критики се секогаш насочени кон суштината на таа одредена идеологија или религија. Истиот момент кога ќе увидам дека грешам, ќе се извинам јавно, но реалната ситуација вели дека не грешам! Во спротивно ќе бев безброј пати демантиран! Јас тука не напаѓам поединци, туку идеологии поради кој човештвото патело и ќе пати. Јас ги напаѓам религиите не ги напаѓам луѓето.