Златен Глобус 2013

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Реакцијата на шегата кажува се.
Патем, Ането собира титули, кај е Франко сега? :)
(Чисто да потенцирам дека нашиот прекрасен фан-клуб го растура вашиот :) )
Јас не сум фан на Франко. Абе јас Анџелина не сум ја бранела толку слепо колку вие Ен. Волку субјективност не е на арно. :cool:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Франко ми има Адам Сендлер фаца, што е мерка за флегматичност во СИ системот. Боље во фан клуб Кејџ него во Франко. :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Нема ништо субјективно, Ане ти е надвор од секоја споредба :cool:
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 19:58 ---
Франко ми има Адам Сендлер фаца, што е мерка за флегматичност во СИ системот. Боље во фан клуб Кејџ него во Франко. :D
Они отворија фан-клуб со 50 актери и сега ќе мора брзо-брзо да стават слика од Дениел Деј Луис за да фатат нешто :)

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Обавезно нека ставаат Британец наредна година како водител. Океј ми беа Tina и Amy, ама пак Sacha Baron Cohen за онаа една минута успеа да ме насмее повеќе отколку тие преку целото шоу. Нека не му се мислат многу, нека го ангажираат.

Also, Jodie Foster stole the show, преубав говор. Обично се исполнети со клишеа говорите на личностите што добиваат награда за животно дело, впрочем како и за останатите награди, но сосема нормално е тоа (не ги прави ништо поневажни). Jodie одлучи на малце посериозна тема да обрне внимание, и секоја чест.

Солидно шоу во секој случај, секогаш позабавно од Оскарите.

P.S. Моментот кога Тарантино го исплука пијалокот, what the hell was that?! :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Кога веќе го спомна Квентин. Што човек е тој? Најспецифична фаца е од цел Холивуд па и пошироко.
Не знам ни што потекло има. Дефинитивно најспецифичен човек ми е.

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Еве го што човек е. :giggle:
Гениј, и не само во контекст на она што го има направено во филмската индустрија, него мислам дека човекот има 160 IQ. Татко му има италијанско потекло, мајка му ирско, така да ништо специфично тука, типичен Американец. He is a weirdo though...:)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Еве го што човек е. :giggle:
Гениј, и не само во контекст на она што го има направено во филмската индустрија, него мислам дека човекот има 160 IQ. Татко му има италијанско потекло, мајка му ирско, така да ништо специфично тука, типичен Американец. He is a weirdo though...:)
Дека е гениј а со самото тоа и нетипичен човек кој што ќе биде чудно гледан од општеството тоа е факт.
А со ова информацијава за родителите се ми објасни.
Татко италијанец,мајка ирка а он е типичен американец :D мене некако ми изгледаше на германец евреин не знам зошто :)

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Irish-Italian New Yorkers, многу честа комбинација е. Иако он не е роден во New York. :D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Дека е гениј а со самото тоа и нетипичен човек кој што ќе биде чудно гледан од општеството тоа е факт.
Татко италијанец,мајка ирка а он е типичен американец :D мене некако ми изгледаше на германец евреин не знам зошто :)
Интересно, човеков прави така бедес филмови, а кога го гледам во интервјуа ми делува толку геј во зборењето па тоа чудо едно. Ко женче некое е на моменти.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Tarantino ima retko seljacka faca i ponasanje...a i filmovite niso posebno....posebno kill bill katastrofa

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.089
Io ja vide Foster so govorot? Taka treba da izgleda emotiven govor, na Ane primeti deka i pustija muzika da prekrati? :pos:

Nejse, dosta harizmaticna se pokaza. Ko uvek. <3

Tarantino e poim.

Kajgana Shop

На врв Bottom