Златен Глобус 2013

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ми снема интернет (фала, Телекабел) и сега треба да симнувам за да видам како поминале Тина Феј и Ејми.

Честитки за Ане, Les Miserables, Amour и Argo иако за мене од номинираните годинава најдобар е Django.

И не, во никој случај Демиен Луис не е подобар од Брајан Кренстон. Исто како што Homeland не е подобра серија од Breaking Bad.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Е после ова, навистина е греота што Афлек не доби ни номинација за Оскар. Човекот е одличен режисер, ама овие од Академијава, како и секогаш, касно палат.
И да му се невиди, што серија ќе беше Homeland, цело време само збира награди.

Инаку јас колку што ме држеа очиве гледав до говорот на Џоди Фостер. Прекрасен говор. Браво. Мислам дека беше ѕвезда на вечерта.

Инаку Саша Барон Коен ги уби. Ќе го викнат кај и да е за домаќин.:pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
За инат на оскарите. .!.
Одсекогаш сум имал голем респект за глобусите и нивниот поприземен избор. Иако ни Арго не е најдобар филм, Линколн објективно треба да освои само една награда - онаа за Дениел Деј Луис.
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 13:36 ---
Конечно потврда дека бев во право во спорот со RocknRolaa од пред две години и нешто:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LQdpW_hZfik#t=253s

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
Солидни Тина и другата.
Сопругот на Ането = 50 годишна верзија од Рајан Гослинг со неколку багови. Сигурно барем пола од вас у фан клубот би имале повеќе шанси.
Кристен Виг и Вил Ферел :icon_lol:
Џоди Фостер :cuc:
Мерион :love:
Исто како што Homeland не е подобра серија од Breaking Bad.
Сезонава?
Не сум глеал Хоумленд ама како што повеќето знаете дека ја хејтам задњава сезона од ББ, осеќам дека Хоумленд била боље.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Одсекогаш сум имал голем респект за глобусите и нивниот поприземен избор. Иако ни Арго не е најдобар филм, Линколн објективно треба да освои само една награда - онаа за Дениел Деј Луис.
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 13:36 ---
Конечно потврда дека бев во право во спорот со RocknRolaa од пред две години и нешто:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LQdpW_hZfik#t=253s
Кој спор? :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ќе објасни некој што беше финтата со шегата за Џејмс Камерон??

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Ќе објасни некој што беше финтата со шегата за Џејмс Камерон??
Ништо, стандардна тој-и-тој-е-лош-сопруг шега. Исто како онаа за Чарли Шин и Дениз Ричардс: Бракот со него беше нејзиниот Виетнам зошто константно се плашеше дека ќе биде убиена од „Чарли“.
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 19:47 ---
Мајке ми немам поим за што правиме муабет. Кои двајца и зошто биле за никаде? :)
Е па види го видеото таман го подесив кај што треба ќе се пушти :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ништо, стандардна тој-и-тој-е-лош-сопруг шега. Исто како онаа за Чарли Шин и Дениз Ричардс: Бракот со него беше нејзиниот Виетнам зошто константно се плашеше дека ќе биде убиена од „Чарли“.
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 19:47 ---

Е па види го видеото таман го подесив кај што треба ќе се пушти :)
Оф леле на водењето на Оскарите си мислел.:) Џабе везат овие две, двајцата беа ужас. А и не беа ич забавни водителкиве така да, ич не ми менува нивниот став.

Е Саша Барон Коен да истресеше нешто, може и ќе се подзамислев. :rolleyes::icon_mrgr:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Оф леле на водењето на Оскарите си мислел.:) Џабе везат овие две, двајцата беа ужас. А и не беа ич забавни водителкиве така да, ич не ми менува нивниот став.
Реакцијата на шегата кажува се.
Патем, Ането собира титули, кај е Франко сега? :)
(Чисто да потенцирам дека нашиот прекрасен фан-клуб го растура вашиот :) )

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom