Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.078
- Поени од реакции
- 45.937
За инат на оскарите. .!.Е ова е малце изненадувачки.
За инат на оскарите. .!.Е ова е малце изненадувачки.
Одсекогаш сум имал голем респект за глобусите и нивниот поприземен избор. Иако ни Арго не е најдобар филм, Линколн објективно треба да освои само една награда - онаа за Дениел Деј Луис.За инат на оскарите. .!.
Сезонава?Исто како што Homeland не е подобра серија од Breaking Bad.
Comedy or musical
- Winner: Girls, HBO (PICTURED)
Кој спор?Одсекогаш сум имал голем респект за глобусите и нивниот поприземен избор. Иако ни Арго не е најдобар филм, Линколн објективно треба да освои само една награда - онаа за Дениел Деј Луис.
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 13:36 ---
Конечно потврда дека бев во право во спорот со RocknRolaa од пред две години и нешто:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LQdpW_hZfik#t=253s
Тој дека и двајцата биле за никаде.Кој спор?
Мајке ми немам поим за што правиме муабет. Кои двајца и зошто биле за никаде?Тој дека и двајцата биле за никаде.
Ништо, стандардна тој-и-тој-е-лош-сопруг шега. Исто како онаа за Чарли Шин и Дениз Ричардс: Бракот со него беше нејзиниот Виетнам зошто константно се плашеше дека ќе биде убиена од „Чарли“.Ќе објасни некој што беше финтата со шегата за Џејмс Камерон??
Е па види го видеото таман го подесив кај што треба ќе се пуштиМајке ми немам поим за што правиме муабет. Кои двајца и зошто биле за никаде?
Оф леле на водењето на Оскарите си мислел. Џабе везат овие две, двајцата беа ужас. А и не беа ич забавни водителкиве така да, ич не ми менува нивниот став.Ништо, стандардна тој-и-тој-е-лош-сопруг шега. Исто како онаа за Чарли Шин и Дениз Ричардс: Бракот со него беше нејзиниот Виетнам зошто константно се плашеше дека ќе биде убиена од „Чарли“.
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 19:47 ---
Е па види го видеото таман го подесив кај што треба ќе се пушти
Реакцијата на шегата кажува се.Оф леле на водењето на Оскарите си мислел. Џабе везат овие две, двајцата беа ужас. А и не беа ич забавни водителкиве така да, ич не ми менува нивниот став.