Златен Глобус 2013

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Io ja vide Foster so govorot? Taka treba da izgleda emotiven govor, na Ane primeti deka i pustija muzika da prekrati? :pos:

Nejse, dosta harizmaticna se pokaza. Ko uvek. <3

Tarantino e poim.
Таман сакаше да ме спомне ја прекинаа, џубриња! :)

Како и да е, Џоди е искусна веќе 50ка има, преку наградата и е, повеќе сакаше да си олесни на душата и добро го тоа направи што би рекол Атанас Костовски.

За Тарантио нема што да се коментира, и вестерн кога прави оригинален е.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Сезонава?
Не сум глеал Хоумленд ама како што повеќето знаете дека ја хејтам задњава сезона од ББ, осеќам дека Хоумленд била боље.
Homeland е одлична, треба да ја гледаш, ама не може да се мери со сезонава, а и било која сезона на BB.

Добри беа Тина и Ејми, нека им дадат да водат и наредната година. На ова се смеев:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.268
Поени од реакции
30.571
Тина и Ејми се освежување.
Збогтиса Рики на глобусиве :D.
се сеќава некој на фотобомбот? XD

Z

zmej gorjanin

Гостин
Еве го што човек е. :giggle:
Гениј, и не само во контекст на она што го има направено во филмската индустрија, него мислам дека човекот има 160 IQ. Татко му има италијанско потекло, мајка му ирско, така да ништо специфично тука, типичен Американец. He is a weirdo though...:)
Рецептот за генијалноста.

This Punch and Judy puppet faced moron is SO overrated it blows my mind. Let's face it: The only reason he is promoted so much is because he's a radical leftist and the Hollywood crowd bends over backwards if you are. EVERY movie this idiot makes is exactly the same.

How to make a QT movie:

1. Person A kills person B.

2. Person C kills person A for revenge.

3. Have a lot of cursing and racial slurs especially the "N" word.

4. The end.

http://www.imdb.com/name/nm0000233/board/thread/208577760

Да не заборавиме и крв, многу крв.:) Пробува да рекламира бизарност, претенциозно...:) А она што во суштина постигнува е да направи Cartoon Network шоу и што е најлошо почнува да се повторува. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom