а што во Седмица салмонела неможеш да закачиш, мислиш дека хигенски работи оди прашај луѓе што работата во неа да видиш како се готви таму, а крофнарите што пржат крофни во стар зејтин нив никој не ги спомнува.арно што ги отстраниа, само штрчеа. да заличиме и ние на метропола. ако ви се јаде си има седмица, ресторанчиња, вака салмонела ќе јадете.
Не е само поентата за сендвичите од Стоилко, него се урива култно место за што !? За да не ја нагрдува капијата, која сама по себе е грдоина до безсвест. Дај не заебавај.Де бе, гладен ќе умреш за сендвичите од Стоилко и пирошките со 100кила масло на нив.
Изгледа не, сендвичара ќе ја прават „Кај Стрико Тодорче“ ќе се вика.А зградата на ЕВН ќе ја рушат?
Затоа што се срање (и бутките и сендвичите).Да ти ебам посраната капија...............тоа место секогаш ќе биде познати како кај Стоилко !!!
Зашто ги тргаат не ми е јасно ?!?!?
брат не ме сваќај погрешно, не викам дека сум од висока нога, ама стварно грдо изгледа, кога ќе видиш околу тебе дека цел свет напредува и се гради, зашто да останеме исти како што било во времето на тито, на све што има почеток, мора да има и крајСе моли „буржоазијата“ да си продолжи да јаде по елитни ресторани и кафиќе кај што нема ништо под 100 денари, а оставете не нас „сиромаштијата“ да си се буниме за Стоилко и компанија. Фала од напред.
Јас све си мислам дека ДООЕЛ Тинекс, ќе победи на јавно наддавање и тука ќе изгради елитен ресторан "Триумфална Капија". Mark my words.Се моли „буржоазијата“ да си продолжи да јаде по елитни ресторани и кафиќе кај што нема ништо под 100 денари, а оставете не нас „сиромаштијата“ да си се буниме за Стоилко и компанија. Фала од напред.
Tipicen odgovor na eden neSkopjanec... pa i ne me cudi sto i ne znaat sto znaci da zivees vo eden grad koj ima duh i maalska istorija. Stoilko i komp. se del od toj skopski duh koj nikoj nadvor od Skopje nikako nema da moze da go razbere.Море кукање скопјанишчава за џабе, а бе жива грдотија се тоа сендвичарите ова е една од малкуте паметни работи на Коце, што и да наместат ќе биде поубаво од пролупаните бараки.
да наместо да си го критикува градот од каде доаѓа а пола од провинциите се типични села, ми кажува за Скопје и скопјани.Tipicen odgovor na eden neSkopjanec... pa i ne me cudi sto i ne znaat sto znaci da zivees vo eden grad koj ima duh i maalska istorija. Stoilko i komp. se del od toj skopski duh koj nikoj nadvor od Skopje nikako nema da moze da go razbere.