Збогум „Чичко Стоилко“ и компанија

• Креатор на темата Креатор на темата Таруно
  • Време на започнување Време на започнување
арно што ги отстраниа, само штрчеа. да заличиме и ние на метропола. ако ви се јаде си има седмица, ресторанчиња, вака салмонела ќе јадете. :)

а што во Седмица салмонела неможеш да закачиш, мислиш дека хигенски работи оди прашај луѓе што работата во неа да видиш како се готви таму, а крофнарите што пржат крофни во стар зејтин нив никој не ги спомнува.

Де бе, гладен ќе умреш за сендвичите од Стоилко и пирошките со 100кила масло на нив.

Не е само поентата за сендвичите од Стоилко, него се урива култно место за што !? За да не ја нагрдува капијата, која сама по себе е грдоина до безсвест. Дај не заебавај.

зашто сте такви скептици и нејќете да напредуваме како држава?
зашто не отидеш во виена и да видиш дали има вакви бараки како чичко стоилко?
ширум светот ова беше искоренето пред многу години, време беше и кај нас да го искоренат, зарем повеќе сакаш да јадеш срање од пластични сендвичари што може да ти го загрозат животот?

Да ти ебам посраната капија...............тоа место секогаш ќе биде познати како кај Стоилко !!!
Зашто ги тргаат не ми е јасно ?!?!?
Затоа што се срање (и бутките и сендвичите).

Се моли „буржоазијата“ да си продолжи да јаде по елитни ресторани и кафиќе кај што нема ништо под 100 денари, а оставете не нас „сиромаштијата“ да си се буниме за Стоилко и компанија. Фала од напред. ;)

Се моли „буржоазијата“ да си продолжи да јаде по елитни ресторани и кафиќе кај што нема ништо под 100 денари, а оставете не нас „сиромаштијата“ да си се буниме за Стоилко и компанија. Фала од напред. ;)
брат не ме сваќај погрешно, не викам дека сум од висока нога, ама стварно грдо изгледа, кога ќе видиш околу тебе дека цел свет напредува и се гради, зашто да останеме исти како што било во времето на тито, на све што има почеток, мора да има и крај

Јас све си мислам дека ДООЕЛ Тинекс, ќе победи на јавно наддавање и тука ќе изгради елитен ресторан "Триумфална Капија". Mark my words.

и чичко стоилко веќе не е тоа што беше, порано ги правеа убави сендвичите, пред некој месец јадев во стоилко како да сум јадел на битпазар во некоја сендвичара

Море кукање скопјанишчава за џабе, а бе жива грдотија се тоа сендвичарите ова е една од малкуте паметни работи на Коце, што и да наместат ќе биде поубаво од пролупаните бараки.

Tipicen odgovor na eden neSkopjanec... pa i ne me cudi sto i ne znaat sto znaci da zivees vo eden grad koj ima duh i maalska istorija. Stoilko i komp. se del od toj skopski duh koj nikoj nadvor od Skopje nikako nema da moze da go razbere.

Tipicen odgovor na eden neSkopjanec... pa i ne me cudi sto i ne znaat sto znaci da zivees vo eden grad koj ima duh i maalska istorija. Stoilko i komp. se del od toj skopski duh koj nikoj nadvor od Skopje nikako nema da moze da go razbere.

да наместо да си го критикува градот од каде доаѓа а пола од провинциите се типични села, ми кажува за Скопје и скопјани.:tapp:

Ако не му чинеле сендвичите, сигурно никој немало да му купува. Јас не јадам сендвичи па не можам да зборам за квалитетот, но штом имал просторче у центар, промет гарант имал.

А мајстор Зуко?

Нели, да заличиме на метропола...бтв, среде Виена (испод тој големиот плоштад, му заборавив име), си постојат вакви трафики и си продаваат без проблем...исто и во Загреб. На улица Оксфорд среде Лондон еден чичко на некој плех љупеше и продаваше кромид, леб и нешто као кебапи...Не е забрането за метропола да има вакви локации и објекти.

Бтв, му плакаа мамата и на трафиките кај Работнички на автобуска, а таму се продаваше одличен сончоглед.

одамна стоилко го заменив со лесковачка кај вили карши холиден ин.. така да сеедно ми е. Ако може да го направат тоа место подобро нека ги дислоцираат.

За оваа одлука сопствениците се известени уште пред најмалце 2 години.
Привремени објекти се тоа затоа и се отстрануваат башка го грдеа тој дел од градот со циганите што просат и кучиња што јадеа отпадоци од хамбургери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom