Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
арно што ги отстраниа, само штрчеа. да заличиме и ние на метропола. ако ви се јаде си има седмица, ресторанчиња, вака салмонела ќе јадете.![]()
Де бе, гладен ќе умреш за сендвичите од Стоилко и пирошките со 100кила масло на нив.
А зградата на ЕВН ќе ја рушат?
Затоа што се срање (и бутките и сендвичите).Да ти ебам посраната капија...............тоа место секогаш ќе биде познати како кај Стоилко !!!
Зашто ги тргаат не ми е јасно ?!?!?
брат не ме сваќај погрешно, не викам дека сум од висока нога, ама стварно грдо изгледа, кога ќе видиш околу тебе дека цел свет напредува и се гради, зашто да останеме исти како што било во времето на тито, на све што има почеток, мора да има и крајСе моли „буржоазијата“ да си продолжи да јаде по елитни ресторани и кафиќе кај што нема ништо под 100 денари, а оставете не нас „сиромаштијата“ да си се буниме за Стоилко и компанија. Фала од напред.![]()
Се моли „буржоазијата“ да си продолжи да јаде по елитни ресторани и кафиќе кај што нема ништо под 100 денари, а оставете не нас „сиромаштијата“ да си се буниме за Стоилко и компанија. Фала од напред.![]()
Море кукање скопјанишчава за џабе, а бе жива грдотија се тоа сендвичарите ова е една од малкуте паметни работи на Коце, што и да наместат ќе биде поубаво од пролупаните бараки.
Tipicen odgovor na eden neSkopjanec... pa i ne me cudi sto i ne znaat sto znaci da zivees vo eden grad koj ima duh i maalska istorija. Stoilko i komp. se del od toj skopski duh koj nikoj nadvor od Skopje nikako nema da moze da go razbere.