За форумџиите кои беа на собиранката! И останатите кои некогаш биле на собиранка !

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Тањушка баш ми е криво што не те видов таму ако си била .. баш да видам колку си совршена

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Па ако кажал така голема работа, ништо страшно.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
ај доста со оф топик муабети назад на темата

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
E jas ne sum bil na sobiranka taze clen sum ama vo naredna prilika bas bi sakal da ve zapoznam

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
G e G o .. па и јас не сум стари коски тука .. али веќе кога има .. како да не отидеш таму да видиш што фаци има на форумов ..
и идам таму што да видам .. кој од кој помрднат :)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
:) e bas bi sakal da dojdam aj na slednata sobiranka obavezno ke dojdam cim od mrdnat po mrdnat i jas sum za tamo

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Bushav go zamisluvav ko coek so pogolema kosa
Virus za popovlecen covek
Eko1 za pomlad (nisto licno)
Mac za ponenormalen

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Jas go znam na eko1 kul tipce
ja znam na Divine super e
i tolku od forumov
a go zapoznav i Andronik

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Insane напиша:
G e G o .. па и јас не сум стари коски тука .. али веќе кога има .. како да не отидеш таму да видиш што фаци има на форумов ..
и идам таму што да видам .. кој од кој помрднат :)
А ја најмдрнат. :bip: :je: :pos:

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
Јас бев воодушевен од сите таму присутни, пошто не си стварав некоја слика за лугето него слика за журчето што според мене испадна ТОП, што би рекол чале мој ДА ЈЕ БОЉЕ НЕ БИ ВАЉАЛО.

не би сакал да ги набројувам лугето да не напраам некој исклучок и еден поздрав до организејшн : ШО ПОИШЕ ВАКВИ СОБИРАНКИ.

:eek:ftopic: ја малце ибегав од темата али тоа зш немав шанса да се ипразнам на темата впечатоци од собиранката.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Insane, само едно ќе ти кажам брачко. Застани пред огледало, разгледај ја добро левата страна од твоето лице, после десната, кажи дали патецот ти е ТОЧНО на средина, соблечи тоа гаќите, види дали левото е поголемо од десното маде и онда ќе збориш.

Инаку, темата е за впечатоци за членовите а вистинската убавина лежи во душата.

Толку.

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Го реши пеер:))))

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Tanjushka напиша:
Како вака си дозволувате да пишувате? Како прво, девојчето е многу слатко, баш ја видов на слика, ама и да е габор-гергељ, грдотија невидена, така ли се зборува, да му се невиди???? Демек, само си ги кажуваме мислењата? Тоа значи, немање основна култура. Баш се изненадив од ваквиот однос...чудно:nerv:
Не се трескај од земја аман ... кај виде нешто што е некаква навреда? Секој си има свој вкус и свое мислење ... башка темава е во чек дис аут каде што толку многу све при срце не се зема ... а и Биле не се навреди, а ти скокаш ... ц ц ц. Јас па ја мислев за понеубава според сликите, а испадна многу посимпатична ... и сега што треба?
Свашта значи.:nesvest:

п.с. Вратете се на темава дека неколку страни сте забегани!

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Бидејќи апла не ве знам ни кои сте, ни што сте, ниту какви ви се меѓусебните односи и колку си дозволувате да си кажете....значи како обичен посматрач и читач, мене ми се виде неубаво и навредливо. Може не било...може па и стварно се трескам од земја??!! А може во вашиот свет тоа е нормално, ама во мојот не е :)... И толку,,,,чао, пријатно.:blabla: :pipi:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Е сеа се кажа ебате :pos::pos::pos:

Слези малце на земја девојко :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom