Епа ај и ја да чкртнам нешо овде. Сите ме замислуваа не до толку мрднат, но не успеаа. Ја увек сите ги замислувам до даска мрднати и после им давам „репутација” на мрднатост.
SteF - врска неам како сум го замислувал, ваљда со косица у раздељак, и некое смирено детенце, и ќе седи и ќе ќути. Ај јебига отиде све у вода.
П.С. Водата кој ја испи?
dwa - го замислував као чоек со две (dwe) очи....
И тој така како смирен дечко, а на форум праи крш од лудости, но супер дечко е, одлепен, ај еве ти 3 и пол за одлепеност, ако ти даам 4 кој знае шо ќе напраиш.
Insane - го замислував као мирно човече, онака, ма да и ја незнам како, но брачко, ти не си нормален, ти брачко да ти даам едно „Џ” и смирен до даска. Ај шала на страна, супер дечко.
Еко1 - го замислував баш као што го замислував, никако.
Не, Еко1 одличен човек, забавен, и увек да те насмее.
Virus - го замислував као приберен дечко, а тој исто одлепен.
RealGirl - ја замислував као некое мало девојченце, со црна коса, така пуничка, а може и со наочарчиња.... аааааааа тааааа да ти била плавуша, ај плавуша, маме му јебем и убава бe, абе кај убава па и висока.
P.S. Insane, немој сeа мафијата да ми ја викаш.
vardarce - го замислував као по одлепен бе, ма да и одлепи по малце.
divine - не ја замислував до толку висока, а другото се од слики.
Ај да пишам за овие од поодамна шо ги знам...
Tonchie - го замислував као сосема различен чоек, а тој бетер, пие, кај пие па и trance слуша бе. Пиши: одлепен.
sch00lGirl - епа ја замислував малце повисока, ама и вака е супер.
Си одговара со висината...
BusHav - епа го замислував уште побушав, али он се ишишал ебате.
Гижо - што има Гижо да го замислувам од 4-то одделение го знам.
doti4nata - епа ја замислував плавуша, а таа да ти била мало одлепено црно девојче.
ThA_BiTcH - ја замислував еееееееее баш како што е, озбилно.
Е, ај прочитајте ова, па следечи пут за другите.