- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
_Zlobnica вика дека сум бил згоден и мнОгО јебозовен. Ама претпочитам у живо (абогами и у кревет) да ме видиш. Сакаш да закажеш ? Слободен термин у августMac)) напиша:Згоден си
_Zlobnica вика дека сум бил згоден и мнОгО јебозовен. Ама претпочитам у живо (абогами и у кревет) да ме видиш. Сакаш да закажеш ? Слободен термин у августMac)) напиша:Згоден си
Не верувам дека МАЦ)) ќе остане рамнодушен на понудава...Macedalien напиша:_Zlobnica вика дека сум бил згоден и мнОгО јебозовен. Ама претпочитам у живо (абогами и у кревет) да ме видиш. Сакаш да закажеш ? Слободен термин у август
Ало! Кај преку ред! :pishtoldzMac)) напиша:Абе ти беше најубав у сабота на собиранка ама ми беше срам да те поканам да играме немој нешо погрешно да сфаќаш хехе
За кого бе Злобница тоа го кажала? Немој сеа ти екс швалерката да ми ја задеаш.Macedalien напиша:_Zlobnica вика дека сум бил згоден и мнОгО јебозовен. Ама претпочитам у живо (абогами и у кревет) да ме видиш. Сакаш да закажеш ? Слободен термин у август
Злица рече да и се фатиш таму кајшто она мисли и да се нишаш и дa викаш : “Ја сакам Џеееееееееејн!!!“vardarce напиша:За кого бе Злобница тоа го кажала? Немој сеа ти екс швалерката да ми ја задеаш.
Ќе викам "ги сакам охриѓанкииииии!!!" )Macedalien напиша:Злица рече да и се фатиш таму кајшто она мисли и да се нишаш и дa викаш : “Ја сакам Џеееееееееејн!!!“
Како вака си дозволувате да пишувате? Како прво, девојчето е многу слатко, баш ја видов на слика, ама и да е габор-гергељ, грдотија невидена, така ли се зборува, да му се невиди???? Демек, само си ги кажуваме мислењата? Тоа значи, немање основна култура. Баш се изненадив од ваквиот однос...чудно:nerv:Insane напиша:ThA`Bitch ја замислував многу поубава
Ме мрзи да листам на назад за да видам кој пишувал такви срања.:ija:Tanjushka напиша:Како вака си дозволувате да пишувате? Како прво, девојчето е многу слатко, баш ја видов на слика, ама и да е габор-гергељ, грдотија невидена, така ли се зборува, да му се невиди???? Демек, само си ги кажуваме мислењата? Тоа значи, немање основна култура. Баш се изненадив од ваквиот однос...чудно:nerv:Insane напиша:ThA`Bitch ја замислував многу поубава