За форумџиите кои беа на собиранката! И останатите кои некогаш биле на собиранка !

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Mac)) напиша:
_Zlobnica вика дека сум бил згоден и мнОгО јебозовен. Ама претпочитам у живо (абогами и у кревет) да ме видиш. Сакаш да закажеш ? Слободен термин у август :pos: :pos: :pos:

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
Macedalien напиша:
_Zlobnica вика дека сум бил згоден и мнОгО јебозовен. Ама претпочитам у живо (абогами и у кревет) да ме видиш. Сакаш да закажеш ? Слободен термин у август :pos: :pos: :pos:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Не верувам дека МАЦ)) ќе остане рамнодушен на понудава...

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Mac)) напиша:
Абе ти беше најубав у сабота на собиранка ама ми беше срам да те поканам да играме :pos: немој нешо погрешно да сфаќаш хехе
Ало! Кај преку ред! :pishtoldz

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ако дае жената...сеа се верив немојте одма вакви работи :pos: :pos:

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Macedalien напиша:
За кого бе Злобница тоа го кажала? Немој сеа ти екс швалерката да ми ја задеаш. :)

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
vardarce напиша:
За кого бе Злобница тоа го кажала? Немој сеа ти екс швалерката да ми ја задеаш. :)
Злица рече да и се фатиш таму кајшто она мисли и да се нишаш и дa викаш : “Ја сакам Џеееееееееејн!!!“ :pos: :pos::pos:

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Што поише гужва уѕѕѕ август кај МаМаМацедалиен то више слободни женски за мммене и ондак то......:je:

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Macedalien напиша:
Злица рече да и се фатиш таму кајшто она мисли и да се нишаш и дa викаш : “Ја сакам Џеееееееееејн!!!“ :pos: :pos::pos:
Ќе викам "ги сакам охриѓанкииииии!!!" :))

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
аххаха .. до август .. може и ти ќе отидеш накај мацедалиен .. може така ти било пишано :)

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Insane напиша:
ThA`Bitch ја замислував многу поубава
Како вака си дозволувате да пишувате? Како прво, девојчето е многу слатко, баш ја видов на слика, ама и да е габор-гергељ, грдотија невидена, така ли се зборува, да му се невиди???? Демек, само си ги кажуваме мислењата? Тоа значи, немање основна култура. Баш се изненадив од ваквиот однос...чудно:nerv:

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Tanjushka напиша:
Insane напиша:
ThA`Bitch ја замислував многу поубава
Како вака си дозволувате да пишувате? Како прво, девојчето е многу слатко, баш ја видов на слика, ама и да е габор-гергељ, грдотија невидена, така ли се зборува, да му се невиди???? Демек, само си ги кажуваме мислењата? Тоа значи, немање основна култура. Баш се изненадив од ваквиот однос...чудно:nerv:
Ме мрзи да листам на назад за да видам кој пишувал такви срања.:ija:

Можете да му се фатите на девојчето по секоја основа. Или се работи за твистид хумор - пошто реалноста е сосема спротивна.
И си го знаете тоа.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Кој рекол така јас никаде не прочитав? Само видов дека Инсане мислел дека е поубава, а друго нешто немаше.

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
лооооооол ... па форумов нели е отворен ..... и не реков дека е грда .. али на слики е многу поубава ... и поубава е со долга коса .. а иначе убаво си е девојчето не викам не

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Убавината е субјективна работа на некому не му се допаѓа на некому му се допаѓа. И не е никаква навреда ако на некого не му се допаѓа некој а некој да

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Секако дека е субјективна работа, ама не се кажува отворено дека некој некого замислувал поубаво. Џизас Крајст, без осет, значи.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom