И за тебе не правам проблем, побарај и ќе добиеш приватна порака.И јас имам многу слики со авиони од интернет
Битушко, ако има народот пари, зошто секое лето армија на млади луѓе(претежно студенти) заминува на работа во странство, најмногу Америка и Германија?Машала, се шета по светот. Преку Дубаи се лета за тропскине Сејшели, Малдиви, Австралија,Фиџи итн. Има народов паричка.
Титова издркотино уште чекам на одговор, ке ми отвориш очи која работа е платена 800 евра во мк или не си толку добродушенДа бе у право си, глуперда сум што те направив тебе па тука да не замараш нон стоп и да тролаш ко некој имбецил.
И мртво и живо све ти ебем ја на тебе.
А може да е и друго.... да “протекувале“ информации.АНЕВСКИ: ЈАНЕВА ИСКЛУЧИЛА ДВАЈЦА ОБВИНИТЕЛИ ОД НЕЈЗИНИОТ ТИМ
Но може да е и друго, СЈО не може да најде ништо посебно во тнр бомби и сега почнува да купува време.... а и има друго, странците имаат сега нови интереси, поприоритетни од тие на невладините организации ( нивниот надворешен спонзор) ... има и судири на интересите меѓу разноразните емисари (ебиветри) на гЕУ кој доваѓаат тука и попуваат...
Искрено за 750_800 евра плата и јас ќе гласам за Груевски, се ќе му простам...Не заслужиле.
Горд сум на владата и на нивните постигнувања иако не живеам во Македонија моментално.
Ако продолжат со вакво темпо и во иднината, сериозно размислувам со моето искуство и образование од странство да аплицирам за некое работно место со пристојна плата.
Моите бивши колеги од Македонија земаат 750-800 евра плата.(со тие примања реално би можел да живејам)
Најубаво место за живеење е таму каде што сте родени и каде што сте пораснале.
Треба да си способен за таа плата.Искрено за 750_800 евра плата и јас ќе гласам за Груевски, се ќе му простам...
А може и сакаат да го делат пленот (буџетот, од наши пари) на помалку души.А може да е и друго.... да “протекувале“ информации.
На пример.
мислиш проптекувале информации за случајот примопредавање празни кутии без записникА може да е и друго.... да “протекувале“ информации.
На пример.
ууууу ова пече...Треба да си способен за таа плата.
Грев ми е за ментално предизвикани личности конкретно за тебе во случајов,но јавното обвинителство заедно со аневски и марко се под истрага,обвинителот не е должен да дава очит на криминалците за кои води постапка.мислиш проптекувале информации за случајот примопредавање празни кутии без записник
како и да е, многу лични грешки напраи Кејт, досега било каде у непротекторат ќе и даде а и 5-лична...
никаде не е кажано дека една од партиите треба да има имунитет, т.е. не признава ни суд ни закон
и сега треба и за јанева истрага, бидејќи била во тесни врски со чауш ? ...Не разговори, постојат писмени преписки... очигледно многумина изгубија смисол за реалност...Грев ми е за ментално предизвикани личности конкретно за тебе во случајов,но јавното обвинителство заедно со аневски и марко се под истрага,обвинителот не е должен да дава очит на криминалците за кои води постапка.
А од КАДЕ се дознало дека ИМА или НЕМА записник. Тоа може да го кажат тие што ги примиле а Кејт сигурно им кажала претходно излезе ли информација за било што ќе летаат од работа.мислиш проптекувале информации за случајот примопредавање празни кутии без записник
како и да е, многу лични грешки напраи Кејт, досега било каде у непротекторат ќе и даде а и 5-лична...
никаде не е кажано дека една од партиите треба да има имунитет, т.е. не признава ни суд ни закон