За пуштање „бомби“ 4 години затвор

Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.079
Да ви помогнам. Јас пуштам бомби у WC, дали е легално тоа јас незнам али се чуствувам супер.
Фала

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
И јас имам многу слики со авиони од интернет
И за тебе не правам проблем, побарај и ќе добиеш приватна порака.

Машала, се шета по светот. Преку Дубаи се лета за тропскине Сејшели, Малдиви, Австралија,Фиџи итн. Има народов паричка.
Битушко, ако има народот пари, зошто секое лето армија на млади луѓе(претежно студенти) заминува на работа во странство, најмногу Америка и Германија?

Знам дека не веруваш, ама непобитни докази можат да ти се обезбедат, само треба да побараш. Ако треба и пасворд ќе ти дадам од Скајп :D.

П.С. Апел до модератор: ако мојава дискусија со Битушко не е прикладна за овде, слободно нека се премести во темата Ауфвидерзен. :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Да бе у право си, глуперда сум што те направив тебе па тука да не замараш нон стоп и да тролаш ко некој имбецил.:kuracc:
И мртво и живо све ти ебем ја на тебе.
Титова издркотино уште чекам на одговор, ке ми отвориш очи која работа е платена 800 евра во мк или не си толку добродушен :tapp:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Привремено затворена.

/мод.

@Реверент - бан од тема 1 недела. (Навреди.)

@k3b - бан од тема 3 дена.
@pixa - бан од тема 1 ден.

Следен пат наместо да се пцуете меѓусебно, само пријавете го мислењето. Фала.

Темата е отворена.

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.719
Поени од реакции
16.931
АНЕВСКИ: ЈАНЕВА ИСКЛУЧИЛА ДВАЈЦА ОБВИНИТЕЛИ ОД НЕЈЗИНИОТ ТИМ
http://www.utrinski.mk/default.asp?ItemID=B1E2A3CD0D2B3E4C9D9736964D54FCAB

толку и од ова работа... а не значи дека ако има договор меѓу партиите, а под надворешна иницијатива, дека треба да има специјален обвинител, дека тој е над државата, законот и е неменлив.... посебно бидејќи се оди на одложување на изборите, нема да ме чуди ако и да направат интерпелација на главната во СЈО, не на институцијата туку на личноста... А во написот има чудни работи, се спомнува причина за бркање на 2-ца обвинители намнален обем на работа на СЈО ?? :confused:
Но може да е и друго, СЈО не може да најде ништо посебно во тнр бомби и сега почнува да купува време.... а и има друго, странците имаат сега нови интереси, поприоритетни од тие на невладините организации ( нивниот надворешен спонзор) ... има и судири на интересите меѓу разноразните емисари (ебиветри) на гЕУ кој доваѓаат тука и попуваат...

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.785
Поени од реакции
6.215
АНЕВСКИ: ЈАНЕВА ИСКЛУЧИЛА ДВАЈЦА ОБВИНИТЕЛИ ОД НЕЈЗИНИОТ ТИМ

Но може да е и друго, СЈО не може да најде ништо посебно во тнр бомби и сега почнува да купува време.... а и има друго, странците имаат сега нови интереси, поприоритетни од тие на невладините организации ( нивниот надворешен спонзор) ... има и судири на интересите меѓу разноразните емисари (ебиветри) на гЕУ кој доваѓаат тука и попуваат...
А може да е и друго.... да “протекувале“ информации.
На пример.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.622
Поени од реакции
5.263
Не заслужиле.
Горд сум на владата и на нивните постигнувања иако не живеам во Македонија моментално.
Ако продолжат со вакво темпо и во иднината, сериозно размислувам со моето искуство и образование од странство да аплицирам за некое работно место со пристојна плата.
Моите бивши колеги од Македонија земаат 750-800 евра плата.(со тие примања реално би можел да живејам)
Најубаво место за живеење е таму каде што сте родени и каде што сте пораснале.
Искрено за 750_800 евра плата и јас ќе гласам за Груевски, се ќе му простам...

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
На пример.
А може и сакаат да го делат пленот (буџетот, од наши пари) на помалку души.

А може и не кукаше до небо кога од предложени 14 души и прифатија 12 души.

На два примери.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.719
Поени од реакции
16.931
На пример.
мислиш проптекувале информации за случајот примопредавање празни кутии без записник:cool:
како и да е, многу лични грешки напраи Кејт, досега било каде у непротекторат ќе и даде а и 5-лична...
никаде не е кажано дека една од партиите треба да има имунитет, т.е. не признава ни суд ни закон

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
мислиш проптекувале информации за случајот примопредавање празни кутии без записник:cool:
како и да е, многу лични грешки напраи Кејт, досега било каде у непротекторат ќе и даде а и 5-лична...
никаде не е кажано дека една од партиите треба да има имунитет, т.е. не признава ни суд ни закон
Грев ми е за ментално предизвикани личности конкретно за тебе во случајов,но јавното обвинителство заедно со аневски и марко се под истрага,обвинителот не е должен да дава очит на криминалците за кои води постапка.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.719
Поени од реакции
16.931
Грев ми е за ментално предизвикани личности конкретно за тебе во случајов,но јавното обвинителство заедно со аневски и марко се под истрага,обвинителот не е должен да дава очит на криминалците за кои води постапка.
и сега треба и за јанева истрага, бидејќи била во тесни врски со чауш ? ...Не разговори, постојат писмени преписки... очигледно многумина изгубија смисол за реалност...

B

Bafra

Гостин
А од КАДЕ се дознало дека ИМА или НЕМА записник. Тоа може да го кажат тие што ги примиле а Кејт сигурно им кажала претходно излезе ли информација за било што ќе летаат од работа.

Туку ај оваа нека донесе некое обвинение многу сакам да видам како ќе биде во Македонскиот Суд :kafence:
(во кој 90% се чесни судии, самите така си кажаа, туѓи оценки не прифаќаат :masa: )

Член од
12 март 2009
Мислења
20.719
Поени од реакции
16.931
Па самото СЈО треба да каже дека направило записник, колку случаи има. Овака останува или се празни кутии, или се тоа нема да се чачка, т.е. зајко е над законот и тој ќе каже што Сјо треба да работи. А што праиме ако навистина оригиналите ги има Миалков, како што тврди Заев ?? Нели цело време тврдеа не е битно кој прислушлувал, туку што има во прислушкуваните разговори. Ама што праиме ако се отворат бомбите за опозицијата и нивните приврзаници ?? Се паѓа во голема контрадикција и демагогија, се заговара удбашки пристап, а од друга страна ако Стразбур досуди поради кршење на правна процедура, што праиме ? Или и тука Селективно, ако Стразбур досуди за наш чоек ќе викаме ура, а ако досуди за противник ќе викаме уа ? А на база што да донесе СЈО обвинение ?? на база разговори или фејсбук чатови ?? па има такви работи и меѓу врвот на сдсм и чаушот на пример, да не пишувам за поврзаноста со верушевски... А пази сега, кога го открија чаушот рипнаа медиумите на сдсм зашто не е притворен, а по некое време сменија во немало докази против чаушот ??
Се ова е една фарса од која корист нема никој, само се фрлаат пари на сјо и секоја година предвремени избори. Најреално кажа Стевче, редовни избори во 2018. Зошто на Мило и Црна Гора никој ништо не и наметнува, дури и Косово си држи до своите институции...

Kajgana Shop

На врв Bottom