За пуштање „бомби“ 4 години затвор

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Квантификација на некакви снимени работи, процентуалната застапеност на некакви други работи, па зошто тоа било прикажано, па не било прикажано, па каде бил целиот разговор, па за на крај да се објават СИТЕ снимки, па кој бил човек, па кој бил нечовек, па кој бил поизвалкан, кој бил помалку извалкан, пропратено со сечени, лепени, местени, е само уште еден обид за дефокусирање.

А правдината одамна се крие во некој ќош зад некоја барокна врата, и се плаши да излезе. Затоа што најверојатно ќе јаде ќотек.
За какво дефокусирање? Дали снимките се достапни? Дали сеуште може да ги слушаш? Дали тие беа најавени како најстрашните снимки? Јас Заев не го слушнав да каже ова е гола вода имам уште пострашни туку напротив пред да ги најави правеше тензии и викаше после ова не знам што ќе биде. Ти фокусирај се на законот пошто нели тоа е темата иако ми е мило вака за правдини од сабајле што си расположен. :)

Последно уредено:
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
За какво дефокусирање? Дали снимките се достапни? Дали сеуште може да ги слушаш? Дали тие беа најавени како најстрашните снимки? Јас Заев не го слушнав да каже ова е гола вода имам уште пострашни туку напротив пред да ги најави правеше тензии и викаше после ова не знам што ќе биде. Ти фокусирај се на законот пошто нели тоа е темата иако ми е мило вака за правидни од сабајле што си расположен. :)
A ти не мислиш дека снимките беа страшни? Не мислиш дека секој нормален со минимум совест ќе поднесеше оставка после тие снимки?
А бе по дваесетина години имате, и мува не ве лази од гадостите. Во ред ви е ова што го слушнавме.

Народ со ваква младина не треба да се плаши за својата иднина.

Благоев

The Spartan General
Член од
8 јануари 2014
Мислења
1.357
Поени од реакции
2.087
За какво дефокусирање? Дали снимките се достапни? Дали сеуште може да ги слушаш? Дали тие беа најавени како најстрашните снимки? Јас Заев не го слушнав да каже ова е гола вода имам уште пострашни туку напротив пред да ги најави правеше тензии и викаше после ова не знам што ќе биде. Ти фокусирај се на законот пошто нели тоа е темата иако ми е мило вака за правидни од сабајле што си расположен. :)
Зајадливата квази-надмоќност што ја има во снимките е преточена во твоите зборови. Плус, нотката со светоста на Законите и лажната ревносната почит кон правилата на форумот.
Спомнувањето на некојси политичар кој објавувал некаквиси снимки е правилото, нормата.
Уште сериски број со баркод ти фали.

пс. Јас знам дека нема правда. Не знаев дека златниот стандард на лични квалитети е толку низок, што се препелка во калта. Интелектуалци без ронка самопочит и лични какви-такви стандарди.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Зајадливата квази-надмоќност што ја има во снимките е преточена во твоите зборови. Плус, нотката со светоста на Законите и лажната ревносната почит кон правилата на форумот.
Спомнувањето на некојси политичар кој објавувал некаквиси снимки е правилото, нормата.
Уште сериски број со баркод ти фали.

пс. Јас знам дека нема правда. Не знаев дека златниот стандард на лични квалитети е толку низок, што се препелка во калта. Интелектуалци без ронка самопочит и лични какви-такви стандарди.
А најсмешното од се е што цитираниот лично нема ништо од медот. Тој само сака да ја сподели таа квази надмоќност од психолошки причини. Сака да биде на страна на владетелите. Циркус.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
A ти не мислиш дека снимките беа страшни? Не мислиш дека секој нормален со минимум совест ќе поднесеше оставка после тие снимки?
А бе по дваесетина години имате, и мува не ве лази од гадостите. Во ред ви е ова што го слушнавме.

Народ со ваква младина не треба да се плаши за својата иднина.
Не мислам така, затоа што ја гледам пошироката слика. Гледам кој објавува и со која цел. Си го замислувам него на власт и што тој би правел и што направил до сега. Дали е поинаков во тој поглед? Не, не е. Во однос на другите работи е далеку зад нив. Политика е тоа, ако некој сака промени слободно може да се приклучи во политиката, никој не го спречува. Ама покомфорно е да си лупаш на форум и да мудруваш, потешко е да станеш политичар, да превземеш одговорност.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не мислам така, затоа што ја гледам пошироката слика. Гледам кој објавува и со која цел.
Да бе, ние другите сме ретардирани и не знаеме со која цел се објавени снимките, само тебе ти текна.[DOUBLEPOST=1444808712][/DOUBLEPOST]
потешко е да станеш политичар, да превземеш одговорност.
Се заебаваш, така?

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Да бе, ние другите сме ретардирани и не знаеме со која цел се објавени снимките, само тебе ти текна.
Ако не ја гледаш пошироката слика не значи дека си ретардиран. Ете на Благоев единствена цел во животот му е да види правдина, се друго му е во втор план. Мене не ми е.[DOUBLEPOST=1444808823][/DOUBLEPOST]
Да бе, ние другите сме ретардирани и не знаеме со која цел се објавени снимките, само тебе ти текна.[DOUBLEPOST=1444808712][/DOUBLEPOST]

Се заебаваш, така?
Па зборев за водење држава, расправање со Брутус, ставрогин и 2 милиони луѓе. Фала, ја не би го правел тоа ни за 5 плацови на водно или за трговски центар во сред струмица.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Џабе ти се зборува, се е џабе. Јас всушност и не ти зборувам тебе, ти само служиш како лош пример. Да имав дете ќе му покажев на тебе и ќе му речев, вака не.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Котек не само сендвич и сладолед од тој убавиот

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.476
Поени од реакции
24.223
Владе претпоставката не ти е на место. Мене ми е сеедно за која си или дали воопшто си за некоја опција.

Одговорот ми беше доста јасен. Дозволи да се повторам.
Да де го прочитав и првиот пат. Крцкај си (y)

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
А1 пренесува од Алсат изјава на неименуван дипломат. Како во најдобрите Тузот времиња.

Kajgana Shop

На врв Bottom