За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Еднаш сум плеснал , од нервоза али друг пат ми се нема десено , не ни верувам дека ке се деси , освен ако оди се у пм веке .

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Nikoas nema da udram zensko, nikoas...

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Уххххх али само на шала се разбира тоа било возвратено КО СЕ БИЈЕ ТАЈ СЕ ВОЛИ:back:. Имало и моменти на рефлексност :nesum:

Z

ZeroStyle

Гостин
Иам еднаш на една клоца али у 2 одделение! Се праеше таа нешо демек тренира карате секој ден се цепаше,и еден ден ми пукна филмот и и здрвив една!! Па после така си седна на столчето и се замисли... :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Tender Girl напиша:
како мислиш им одговара? :raz: на кој начин може такво нешто да и одговара на една девојка...има ли некаква корист или...на што мислеше?
Ако тебе дечкото те тепа, убаво ли ќе ти биде? Се надевам не. Е сега, ако не ти е убаво, претпоставувам дека со таков човек не би останала.

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Нема ни теоретски шанси да бидам со човек кој би кренал рака на мене!
Не толку за болката колку што тоа би ме понижило.
Ех,сега како деца,да се има слуцено другарце да те удри па ти му вракаш,ама како возрасни тоа никако не иде!

Rodeo

Thrillseaker
Член од
15 април 2007
Мислења
243
Поени од реакции
36
Коа имав 9-10 години знам ми текиња на една и лупнав бокс,ама јбг незнев тогаш како треба да се третира женска особа.Инаку од тогаш до ден денес ми се нема случено такво нешто.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Rodeo напиша:
Коа имав 9-10 години знам ми текиња на една и лупнав бокс,ама јбг незнев тогаш како треба да се третира женска особа.Инаку од тогаш до ден денес ми се нема случено такво нешто.

LOL мајсторееее.... :pos2::pos2::pos2:

јас не сум удрил и не мислам никогаш да кренам рака на женско...

Член од
22 мај 2007
Мислења
43
Поени од реакции
2
nikogas ne sum napravil i ne bi napravil takvo nesto...da udram devojka!!!bilo kakva pricina da e ne bi se osmelil na takvo nesto...samo nenormalni luge pravat takvi raboti...dovolno ke bide so "pleskanje" so zborovi...i cao prijatno...

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Би удрил некоја девојка ако ме изнервира ама девојками никогаш, а за плескање редовно ја плескам :D

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Јас како што се сеќавам немам удрено! Ама во основно, леле како ме нервираше една ......... па кога ми јадеше гомна ..... леле, во какви искушенија паѓав:tapp:, ама ниту ја удрив, ни ништо

п.с. да беше машко ....... мислам ...... рацете и нозете ...... и главата ќе му ја откорнев!!!!!!!:vozbud:

Член од
24 мај 2007
Мислења
75
Поени од реакции
1
Zensko imam udreno ednas vo 7odd. Mnogu me iznervira
me provocirase me izmisluvase prekari i rakata nepromisleno letna.
No to e opravdano neli????????????

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Fortune напиша:
Ако тебе дечкото те тепа, убаво ли ќе ти биде? Се надевам не. Е сега, ако не ти е убаво, претпоставувам дека со таков човек не би останала.
сакаш да кажаш дека тие сето тоа го трпат само за да бидат со партнерот...а инаку јас во такви околности, не би останала со таков човек :toe:

Волшебник

....твој избор....
Член од
16 мај 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
Јас мислам дека нема девојка која би останала да трпи насилство.... А и познавам такви кои се во брак и ги врзуваат деца или дом кои трпат тепање..... Ама мене не ми се случило да удрам девојка и строго ги осудувам оние кои го прават тоа....

Kajgana Shop

На врв Bottom