За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Катастрофа муабети има....
Девојката заслужила да ја тепаат?

На прашањето... ќе дадам одговор... Не!
Зошто?
Зошто ако ја удрам испаѓам пи**а. Се знае појак сум од неа, знам и дека нема да ме каже на никој... ама не постои работа која и ја завршил со удирање на девојка...

Ме изневерила и сум научил... јебига... не е последна, колку и да ми е тешко, може слободно да лета од мојот живот...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
многу пати, освен тоа што тренирам карате и ми се случува да ми даде тренерот со некоја спаринг, во последно време ја мавам и девојка ми, не дека е мазохист ама некако многу сака да се тепаме а знае дека го јаде стапот.
Иначе асално имам истепано женско на некои 14/15 години бевме на одмор и се обиде да ме силува и тепа со шипка. Ефектот беше - Крв од нос.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Hahahah, zensko se obide da te siluva i tepa so stap ? hahahaha

Sepak, nemam udreno devojka i nema ni da udram. So nasilstvo ne mozat da se resat problemite, samo mozat da se prodlabocat ...

S

Sith_Lord

Гостин
Не сум. Би се осеќал како најдолно гомно ако удрам девојка. Без разлика што и да направила. Просто така сум wired да не можам да се натерам себеси да кренам рака на женско.

До сите "фраери" што си ги тепаат девојките... се надам дека ќе набасате на некој да ве измлати поштено па да видите кој е feeling-от.

Sith

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Necrophilia напиша:
Иначе асално имам истепано женско на некои 14/15 години бевме на одмор и се обиде да ме силува и тепа со шипка. Ефектот беше - Крв од нос.
Да да... безврска ми е тоа... се обидела да те силува!

Игнорирај, не прифаќај провокации...
И сега многу гордо ова го пиша... „асално имам истепано женско“
Мене би ми било срам да пишам таква работа....

S

Stef Bachatero

Гостин
Jas osven so sestra mi hmmm ednas udriv eden samar na edno devojce i pocnav da placam zasto sum ja udril,a me degradirase so zborovi i tolku me iznervira(Toa bese koga bev 8 odelenie mislam.Lele a sega bez razlika dali vo bilo kakva situacija ako me nervira nekoja devojka ke i go plesnam vo oci so zborovi,a ako toa ne ja spusti ke si se trgnam na strana nema nikogas da ja udram zatoa sto so toa poveke jas bi se iznerviral odkolku ona,znaes vinovnikot pomalku place od obvinetiot.

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
Личен став ми е дека секое маж што ке се осуди да подигне рака на девојче, не е маж, туку кукавица... покажувањето на физичка големина пред понежниот пол е најниската работа што некој маж може да ја покаже пред понежниот пол, големината на човекот и личноста се гледа во спремноста на решавањето на проблемите и недоразбирањето.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Ako mi ja navredi familijata ke mu stegnam edna.Drugo so saka neka zbora,a vo zivotot imam dvapati plesnato zensko oti me mana po madinja namerno i mu manav edna vospitna a drugiot pat ja navredi baba mi i prevzedov vospitno pedagiski merki.:helou: a btw imam i jas jedeno samari od cupinja(javno)

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
ма јок, тоа ми е под ниво,еднаш за малку ќе направев глупост, ама после ми беше мило што не ја удрив, тоа според мене е крајно нецивилизаирана работа, зошто да и ја закачам една кога можам со зборови да ја направам повеќе да боли

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не оправдувам било какво насилство..Ниту машко да удира женско,ниту женско да удира машко,ниту пак меѓу ист пол..глупости живи...

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
во градинка истепав едно девојче ама ме нервираше многу а и ми се свиѓаше по малку па затоа. Глупости живи детсски работи
а сега не би ни помислил да удрам женско. не сум по насилството и не го оправдувам

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Најголем кукавичлук и слабост е да се одбраниш со тупаници кога си нападнат со зборови. Особено кога „напаѓачот“ е некој 2 пати понежен, полесен и поповредлив од тебе. Ако си фраер, врати и со иста мера, отерај ја у триста лепе, деградирај ја со зборови колку умееш. Не биди пичка да и врзуваш шамар. Ако се изнервираш до толку за физички да нападнеш девојка, во тебе е проблемот што не можеш да се контролираш и ја удираш во афект. Без разлика дали „заслужила“ или не. :icon_roll

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Nah. Кој резил би било тоа кога би ме (а ќе ме ) претепала.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ноп неам,а нема сила на светот (па и пошироко) да ме натера да го напрам тоа.

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
abe ajde, voopsto ne gi razbiram tie maski sto imaat dignato raka na devojkata ili na nekoe drugo zensko... kako moze da krene raka??? pa uste da udri??? c c c... loso!

Kajgana Shop

На врв Bottom