mr_wicket напиша:
Па кој спомна понижавање, пцуење на мајка и сл. Реков за мубает што моментално би одогварал на ситуавијата. :smir:
Пак си пиел.
Него...
Напишано од burn84
Lupnav boks na edna u sredno koa bev. Ama mnogu provocirase jadese burek i nacekav na fizicko ja lupnav i posle profesorkata mene mi lupna samar am gajke mie si go zasluzi bosot zenive ponekad stvarno ne znaat koga da prekinat.
Океј, сфаќам дека е тешко да се исконтролираш кога си испровоциран, и сфаќам дека ова се десило у средно, значи одамна било, значи се каеш
Ама бокс?! БОКС, човече. Не шамар, не заушка, не ластик, не чврга. БОКС. Не знам колку сака бурек нека јадела, ама да „заслужи“ бокс?! Не верувам. Имаш ти предвид дека она е девојче, послаба од тебе, веројатно поситна и убедливо помалку насилна? Ако се мавало така бокс на секој што ќе ти промрчи по некој збор, ја не знам до сега со светов што ќе беше. И ако ваков третман си му приредил на девојче, како ли би си поминало машко да беше?!
Сериозно не е океј. Поаѓам од себе. Генерално не сум некој мрчатор до такви граници да напиздам некого и да сака да ми удри бокс, мислам. Ама знам да пројадам бурек и јас некогаш, чисто на шала, или ради провокација... И да ми врати со бокс?! Што, он глуп е, па не знае да ми возврати со зборови, на мое ниво да остане? Што би направила јас некое машко бокс да ми врзе? Да му вратам не можам, штом можел бокс да ми стегне, уште ако му вратам, ќе ме скичми. А некако мора да му вратам, секако дека не смее да помине неказнето ако се осмелил да ме удри, без разлика која била причината.
Не сме индијанци бре луѓе, чак и индијанци полесно би се разбрале со збор.
Бокс на девојче, побогу... :pop: