За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
Никола напиша:
Како иначе ќе те сака ако не ја потплеснеш од време на време?
Мора да и покажеш дека ја сакаш. Ако не ја тепаш значи не ја сакаш.
Збеснуваат нели Зоци, им треба малку дисциплина од време на време.
Куче не е само така да го оставиш, камо ли жена.
Кај им дадовме да можат да гласаат и излегуваат без придружба на друго машко?
Има кинеска поговорка, кога ќе се вратиш од работа истепај ја жената, ти не знаеш зошто, али таа добро знае.
тепај да те слуша ,, ...би(тит) да те сака!

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Битолска мнга ли , немој бате оти ич нема ни трошка машкост во мавање некој кој два пати по ситен. Башка неколку тешки зборови појќе болат од секој шамар.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.853
Поени од реакции
50.248
Еднаш во четврто оделение ја опалив таа една со мене што учеше со бокс у око ја помодрев(крива беше) наредниот ден ми падна криво и се извинив и сега иаме добар соживот само од време на време кога се праи паметна ја подсеќам на последиците од нејзините мудрувања(на шала нормално)

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
НЕ! Не ми се десило, нема да ми се деси, нема да дозволам да ми се деси!
Да удриш девојка.. по мизерно нешто нема! Има мн работи со кој можеш да ја истепаш а да не ја допреш со рака. Нели? :wink:

JASMIN

Шехерезада
Член од
10 април 2006
Мислења
480
Поени од реакции
19
Ај физички да те истепа, ама вербална агресија ми е исто неприфатлива, некој да ме малтретира со зборови, со навреди, со понижување, па подобро да ме удри така. Тоа помалку ќе боли. Не знам како мислите дека со збор е пофер да истепаш некого.

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
JASMIN напиша:
Ај физички да те истепа, ама вербална агресија ми е исто неприфатлива, некој да ме малтретира со зборови, со навреди, со понижување, па подобро да ме удри така. Тоа помалку ќе боли. Не знам како мислите дека со збор е пофер да истепаш некого.
За што би се одлучил ти? Да стегнеш бокс на девојка што те изневерила?
Па и баш незнам кој иде ниско тогаш..
Секако дека ако ми рече „идиот“ нема да ја удрам него ќе се свртам и ќе си заминам. Но ако претера со нешто.. тогаш би вратил.. но со зборови
И никој не рече дека е пофер да истепаш некој со зборови.. ама исто не е фер да остаам некој да ме прај будала - така?

JASMIN

Шехерезада
Член од
10 април 2006
Мислења
480
Поени од реакции
19
mr_wicket напиша:
За што би се одлучил ти? Да стегнеш бокс на девојка што те изневерила?
Па и баш незнам кој иде ниско тогаш..
Секако дека ако ми рече „идиот” нема да ја удрам него ќе се свртам и ќе си заминам. Но ако претера со нешто.. тогаш би вратил.. но со зборови
И никој не рече дека е пофер да истепаш некој со зборови.. ама исто не е фер да остаам некој да ме прај будала - така?
Човек, секакви луѓе ги има, знаеме тоа.
Има жени што можат да ти го спопикаат, да полудиш, да посакаш да ги исшамараш.
Али мене друго ми е муабетот. Сите викате, со збор е подобро да истепаш? Абе ајде. Ама има разлика од збор до збор. Јас не прифаќам подлост, лицемерие и политичка коректност- да не крева рака, а да ми збори да ми ебе мајки шајки, понижување во поим, значи секако ќе те утепа ама важно рака не крева. Абе ајде. Има такви мажи пуно, си патат жените. Не знам казнен закон дали има и за тоа.

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
никој не е безгрешен...така да не значи и тоа дека не постојат жени убијци:)

ragazza напиша:
Битолска мнга ли , немој бате оти ич нема ни трошка машкост во мавање некој кој два пати по ситен. Башка неколку тешки зборови појќе болат од секој шамар.
tolku razbiram...sfati me...:)

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Темава е за машки али морам да си кажам и јас...:smir:
Никогас ме нема исшамарано машко, ниту па јас. Повеќе знаат да ме заболат зборови отколку шамар. А кога машко би ме удрило би му вратила без размислување, па што биде нека биде....:salut:

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
zocipro напиша:
tolku razbiram...sfati me...:)
pa ako ne razbiras procitaj gi pogore postovite od drugite maski i ke vidis deka ne se tepa zensko zosto nema nosto da dobies so toa i deka ako te povredila treba da i vratis so zborovi toa poveke ke ja povredi. sto ne ti e jasno???? samo treba da citas vnimatelno, ne e nisto strasno:smir: :smir:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Lupnav boks na edna u sredno koa bev. Ama mnogu provocirase jadese burek i nacekav na fizicko ja lupnav i posle profesorkata mene mi lupna samar am gajke mie si go zasluzi bosot zenive ponekad stvarno ne znaat koga da prekinat.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
ako me izneveri,:pishtoldz:nerv: ke i dadam 20 den.

na kurvi kako nea i toa ke e mnogu

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
JASMIN напиша:
Човек, секакви луѓе ги има, знаеме тоа.
Има жени што можат да ти го спопикаат, да полудиш, да посакаш да ги исшамараш.
Али мене друго ми е муабетот. Сите викате, со збор е подобро да истепаш? Абе ајде. Ама има разлика од збор до збор. Јас не прифаќам подлост, лицемерие и политичка коректност- да не крева рака, а да ми збори да ми ебе мајки шајки, понижување во поим, значи секако ќе те утепа ама важно рака не крева. Абе ајде. Има такви мажи пуно, си патат жените. Не знам казнен закон дали има и за тоа.
Па кој спомна понижавање, пцуење на мајка и сл. Реков за мубает што моментално би одогварал на ситуавијата. :smir:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
mr_wicket напиша:
Па кој спомна понижавање, пцуење на мајка и сл. Реков за мубает што моментално би одогварал на ситуавијата. :smir:
Пак си пиел. :pos:
Него...
Напишано од burn84
Lupnav boks na edna u sredno koa bev. Ama mnogu provocirase jadese burek i nacekav na fizicko ja lupnav i posle profesorkata mene mi lupna samar am gajke mie si go zasluzi bosot zenive ponekad stvarno ne znaat koga da prekinat.
Океј, сфаќам дека е тешко да се исконтролираш кога си испровоциран, и сфаќам дека ова се десило у средно, значи одамна било, значи се каеш :pos: Ама бокс?! БОКС, човече. Не шамар, не заушка, не ластик, не чврга. БОКС. Не знам колку сака бурек нека јадела, ама да „заслужи“ бокс?! Не верувам. Имаш ти предвид дека она е девојче, послаба од тебе, веројатно поситна и убедливо помалку насилна? Ако се мавало така бокс на секој што ќе ти промрчи по некој збор, ја не знам до сега со светов што ќе беше. И ако ваков третман си му приредил на девојче, како ли би си поминало машко да беше?!
Сериозно не е океј. Поаѓам од себе. Генерално не сум некој мрчатор до такви граници да напиздам некого и да сака да ми удри бокс, мислам. Ама знам да пројадам бурек и јас некогаш, чисто на шала, или ради провокација... И да ми врати со бокс?! Што, он глуп е, па не знае да ми возврати со зборови, на мое ниво да остане? Што би направила јас некое машко бокс да ми врзе? Да му вратам не можам, штом можел бокс да ми стегне, уште ако му вратам, ќе ме скичми. А некако мора да му вратам, секако дека не смее да помине неказнето ако се осмелил да ме удри, без разлика која била причината.
Не сме индијанци бре луѓе, чак и индијанци полесно би се разбрале со збор.:) Бокс на девојче, побогу... :pop:

Kajgana Shop

На врв Bottom