За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Член од
22 мај 2007
Мислења
43
Поени од реакции
2
ima devojki sto ostanuvaat so partnerot sto gi maltretira...znaete zasto??? zatoa sto strav im e da ja prekinat vrskata i si mislat deka mozat i polosi raboti da se slucat otkako ke raskinat!!!i si vikaat podobro e da trpam otkolku da mi napravi nesto poveke...

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
ghostface напиша:
ima devojki sto ostanuvaat so partnerot sto gi maltretira...znaete zasto??? zatoa sto strav im e da ja prekinat vrskata i si mislat deka mozat i polosi raboti da se slucat otkako ke raskinat!!!i si vikaat podobro e da trpam otkolku da mi napravi nesto poveke...
da vo pravo si poveketo ostanuvaat vo vrska zosto se plasat ama ima nekoi sto si mislat deka ako ja tepa deckoto toj ja sakal????? go imam slusnato ova i ne mi se veruvase:ban?: :ban?:

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
ЅОНЕ напиша:
Уххххх али само на шала се разбира тоа било возвратено КО СЕ БИЈЕ ТАЈ СЕ ВОЛИ:back:. Имало и моменти на рефлексност :nesum:
nesoto sto imam oseteno na svoja koza sala sala ama modrici 2 nedeli...:nesum: :smir: aj i jas mavam jako:back:

Член од
30 јануари 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
Jas sum vo vrska 8 godini i sekakvi situacii imalo, sum bila udirana poveke pati ama kao toa ne bilo tepanje jas uste ne sum videla tepanje toj mene da me udrel nemalo da stanam poveke (pa toa ne mora da mi go kazuva go znam toa uste koga e duplo pogolem od mene i plus masko-ne mora da mi dokazuva kolku e silen). No, toj ne mi dokazuva tuku jas stalno demek go provociram sto ne mislam deka e taka. do dusa odamna me nema udreno ama stom se preminala granicata nema vrakanje nazad, koga togas povtorno ke dojde do toa -mala kriza i kotek, a krizi ima postojano vo zivotot. Seto toa zavisi od covekot kolku e emocionalno stabilen i kolkava samokontrola ima.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
paca напиша:
Jas sum vo vrska 8 godini i sekakvi situacii imalo, sum bila udirana poveke pati ama kao toa ne bilo tepanje jas uste ne sum videla tepanje toj mene da me udrel nemalo da stanam povekе..... do dusa odamna me nema udreno ama stom se preminala granicata nema vrakanje nazad, koga togas povtorno ke dojde do toa -mala kriza i kotek, a krizi ima postojano vo zivotot. Seto toa zavisi od covekot kolku e emocionalno stabilen i kolkava samokontrola ima.

Добро е што и сама си свесна дека штом еднаш кренат рака на тебе,нема ништо да го запре да крене повторно.Извини што ти се обраќам лично,но те земам само како пример.Едно правило е важно да го знае женскиот пол,кога еднаш ќе му опростиш насилство,ќе го направи повторно истото.Досега не сум доживеала некој да крене рака на мене,тоа не би го опростила,тука е крајот,нема простор ни за извини,ни време за објаснување и сваќање.
Секогаш почнува од големи кавги,за на крајот да се сведе и мавање шамари поради разонода:smir:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
не сум удрил женско убаво, сочно да плесне... Ама еднаш брачеда ми толку силно ме штипна, шо мене ми се стемна пред очи и само и ја фатив раката и и ја свртев, и и ја шинав... И и реков беај да не те глеам дур не те имам избијано... И толку од тепање женски.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...da ama po zadnik...polecka onaka...znaete, da ne kazuem, ako se rachuna toa...:kesa:

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Струмикс напиша:
Тоа е најниското, најбезмозочното нешто што маж може да го направи!
Истото мислење го имам.
Еднаш помислив тоа да го направам. Не знам како се воздржав, но следното нешто беше одалечување од неа

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Да,не многу јако,ама онака како знак да не претерува пошто може и појако да биде......не дека се гордеам со тоа,ама си го бараше и тоа многу

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Imam zakaceno so topka vgla cupe ko ja manav neznaese kaj tera(rezil):kesa::kesa:

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
не е ништо поразлично и имам повеќе пати почастесно шамар на женско

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
zocipro напиша:
Како иначе ќе те сака ако не ја потплеснеш од време на време?
Мора да и покажеш дека ја сакаш. Ако не ја тепаш значи не ја сакаш.
Збеснуваат нели Зоци, им треба малку дисциплина од време на време.
Куче не е само така да го оставиш, камо ли жена.
Кај им дадовме да можат да гласаат и излегуваат без придружба на друго машко?
Има кинеска поговорка, кога ќе се вратиш од работа истепај ја жената, ти не знаеш зошто, али таа добро знае.

Каменко Ненормалниот

dexter-форумџија
Член од
3 јуни 2007
Мислења
48
Поени од реакции
3
mene mi se ima deseno nesakajki ne edna drugarka da i udram boks,
ama nesakajki .ali pri zdrav razum ne bi udril zensko bes pricina,a ako zasluzila ke ja udram i4 na mi e gajle

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
zocipro напиша:
браво, прав муж си!
никогаш не ми се случило мене и нема да се случи.

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Само еднаш и тоа здрав шамар.... ама се беше импулсивно

Kajgana Shop

На врв Bottom