За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Член од
14 септември 2005
Мислења
416
Поени од реакции
11
Koleska na fakultet vo Skopje mi udri samar i ja i vrativ no dosta jako.
Devojceto se nasolzi,mi padna mnogu zal.Uste se kaam.

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Profa напиша:
Koleska na fakultet vo Skopje mi udri samar i ja i vrativ no dosta jako.
Devojceto se nasolzi,mi padna mnogu zal.Uste se kaam.
Сигурно си ја плеснал...си ја заледил :icon_lol:
Ако некој си го заслужува и си го бара тоа ке си го добие...јас досега фала богу немам вакво искуство...фала богу ме нема никој плеснато...а јас имам...ама беше заслужил...бтњ:icon_lol:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Sakam da pleskam po gaze devojcinja during sex. No, onaka, nitu sum nitu ke udram zencko.
Jazikot koski nema, koski krsi! Zosto togas da se zaebavam fizicki koga moze psihicki.

Член од
25 декември 2005
Мислења
49
Поени од реакции
0
heheheh

Ja mislam deka bas interesno e da tepas nekoe zensko.....
Mislam koga ke ti pukne filmot jas opravduvam nekoe masko da udri zensko..... zatoa sto ako ne ja udris ne i ide umot, na glava ke ti se kaci...!!!!

heheheeheh:baeh:

pozdrav

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
bullet напиша:
Ja mislam deka bas interesno e da tepas nekoe zensko.....
Mislam koga ke ti pukne filmot jas opravduvam nekoe masko da udri zensko..... zatoa sto ako ne ja udris ne i ide umot, na glava ke ti se kaci...!!!!

heheheeheh:baeh:

pozdrav
haaaaa....za zalenje si be decko. Ako sakase da si interesen, si ja promasil temata, ako pak go mislis toa....preispitaj se malku. Pogolema patetika nemam procitano. A opravduvanje za toa sto nekoja ke ti se kaci na glava, pobaraj si go vo tebe, ne vo pleskanje :icon_lol:
Bravo!!!!! Golem MAZ si bil :pos:

Carlito Brigante

Хаусмајстор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
844
Поени од реакции
8
Garfield напиша:
Sakam da pleskam po gaze devojcinja during sex. No, onaka, nitu sum nitu ke udram zencko.
Jazikot koski nema, koski krsi! Zosto togas da se zaebavam fizicki koga moze psihicki.
Како би се замарал за некое ѓубре. Не сум насилен тип. Ама....

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
spooky напиша:
И башка, ако недајбоже некојпат женско ме натера да ја ошамарам, тоа ќе биде последно што ќе ја видам во животов - така да ич нема да се замарам дали ќе ми прости или не.
Повеќе боли ако ја "ошамариш" со збор, така би размислила (најверојатно) кај греши, а ако кренеш рака ќе ја фати повеќе инат и пак ќе прави грешки. Барем ќе и се најдеш во животот со тоа што ќе ја натераш да размислува друг пат пред да предизвика машка рака да мавне по нејзе:icon_lol:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
FortunE напиша:
Повеќе боли ако ја "ошамариш" со збор, така би размислила (најверојатно) кај греши, а ако кренеш рака ќе ја фати повеќе инат и пак ќе прави грешки. Барем ќе и се најдеш во животот со тоа што ќе ја натераш да размислува друг пат пред да предизвика машка рака да мавне по нејзе:icon_lol:
Така сум правел досега, и со женски и со машки, до шамар - фала богу - не дошло. Муабетот ми е хипотетичен, и ако веќе би дошла до шамар работата, значи зборови веќе немаат никакво влијание. Ако зборот влијаел како што требало, сигурно не би дошло до шамар.

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Imam udreno t.e. ne bese ni udreno toa samo taka malku ja pogalif so bi se reklo zs mi dojde preku nos.Celo vreme jade gomna nesto jas malku bev i neraspolozen i uste toa mi falese i taka malku ja zakaciv.Inace da vi kazam pravo na pocetokot ne bi bese krivo toa sto go napraviv.No pokasno koga razmisliv pa i ne sum postabil bas najdobro ipak toa e devojce ne bi trebalo da se udri.I da vi kazam deka jas sum protiv toa da se udiraat devojcina normalno ima i isklucoci ama retki se tie.Dosta go tupam.:)

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Има жени кои не сфаќаат кога треба да ја затнат муцката. Има такви на кои не вреди со збор ништо да им се каже, не допира до нив или не сфаќаат, ама немора да ги тепа човек, доста господ ги утепал во умот, па и јас ли? Игнорирање во таков случај и брза и ефектна дистанца за секогаш е решение. Тепање веќе те тера некако да се спуштиш ептен ниско. Шознам, мрско е.

moTaro

Буљаш
Член од
17 ноември 2005
Мислења
1.476
Поени од реакции
11
А има и жени кои што први посегнуваат кон насилство. Односно први удараат :)
Со тие би имал проблем...
.. со оние другите што зборат (а кој не збори денеска), не е проблем. Најбитно е да ја слушаш и никако да не иронизираш. Да бидеш 100% внесен во тоа што го збори (дури и да е погрдно), и коа ќе се испуца во 99% од случаевите ако кажеш да така е извини, ќе им помине (дури и да не си крив). Чим таа се накурчила ти си за нејзе крив и нема шанси да го докажеш спротивното.

Значи да сумирам. Ако ми е особата пријателка, девојка, жена, секако дека би ја слушал до крај, и никако насилство, во никој случај. Дури на крај и ќе се извинам.
А ако не е, тогаш не сум баш сигурен. Нема тука машко женско. Ако не ме познаваш, stay the fuck away from me!

Член од
27 декември 2005
Мислења
34
Поени од реакции
0
Mandrak напиша:
Има жени кои не сфаќаат кога треба да ја затнат муцката. Има такви на кои не вреди со збор ништо да им се каже, не допира до нив или не сфаќаат, ама немора да ги тепа човек, доста господ ги утепал во умот, па и јас ли? Многу повеке има мажи кои не знаат или не се „надарени„ да слушаат, а повеке би сакале да бидат само „слушани„ заслепени од преполното его дека од главите им тече мозок. Од таму и тоа дека не допира или не сваќале што им се кажува!
Ако нечиј менс е ограничен дотолку да не може некого да разбере, не знам по кој критериум е во состојба некого да етикетира дека е „утепан„???

Игнорирање во таков случај и брза и ефектна дистанца за секогаш е решение. Па сходно на ограниченоста или ај нека биде широко поимливоста на разбирањето, најлесниот начин е игнорирањето .

Тепање веќе те тера некако да се спуштиш ептен ниско. Шознам, мрско е.
Ова и никако да го разберам:raz: . Дали тука е мрско тепањето или спуштањето ептен пониско???

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
MrRoboto напиша:
Ова и никако да го разберам:raz: . Дали тука е мрско тепањето или спуштањето ептен пониско???
И едното и другото:(
btw, ако стварно неможеш да разбереш, да те ставам на ignore list?

Член од
27 декември 2005
Мислења
34
Поени од реакции
0
Mandrak напиша:
И едното и другото:(
btw, ако стварно неможеш да разбереш, да те ставам на ignore list?

Да најлесниот начин што е и типично според она што е произнесено претходно :) ОК е! Не се сомневав во изборот кога веке не знаеш да објасниш за да те разберат :wink:

moTaro

Буљаш
Член од
17 ноември 2005
Мислења
1.476
Поени од реакции
11
уште да додадам...

највеќе мразам "типови" откако ќе напраат срање и после ќе речат цитирам "Ја удрив, ама стварно заслужи"! What the fuck?
Кој си бе ти да кажуваш кој, што, и како заслужил? Си ја ударил затоа што те се прекурчила, а НЕ затоа што таа "заслужила".

И на крај, тие што ќе удрат нека очекуваат сличен одговор. На насилство се враќа со насилство. Пример, моја пријателка, или недај боже девојка (жена) да дојде и да каже дека некој сељак ја удрил затоа што "заслужила", ќе ги соберам сите мои дрипци и ќе му ги истуриме цревата на "кадијата" така што нема никогаш да му текне да крене рака повторно!
... по потреба, во такви случаеви би празнел и шаржери!

Наравоучение, Ако не за друго, никогаш не удирајте никого затоа што не знаете што е во можност тој да направи. На крајот на краиштата, како машко, утре може да бидам татко (на ќерка), и логично е да се прашам што би направил ако ќерката дојде и ми каже дека некој морон ја удрил затоа што "заслужила?"

what goes arround, comes arround.

Малку поопширано објаснив, али затоа што се поднакурчив од некој постови кај што прочитав дека жртвите ЗАСЛУЖИЛЕ да бидат удрени!

Kajgana Shop

На врв Bottom