Сигурно си ја плеснал...си ја заледилProfa напиша:Koleska na fakultet vo Skopje mi udri samar i ja i vrativ no dosta jako.
Devojceto se nasolzi,mi padna mnogu zal.Uste se kaam.
haaaaa....za zalenje si be decko. Ako sakase da si interesen, si ja promasil temata, ako pak go mislis toa....preispitaj se malku. Pogolema patetika nemam procitano. A opravduvanje za toa sto nekoja ke ti se kaci na glava, pobaraj si go vo tebe, ne vo pleskanjebullet напиша:Ja mislam deka bas interesno e da tepas nekoe zensko.....
Mislam koga ke ti pukne filmot jas opravduvam nekoe masko da udri zensko..... zatoa sto ako ne ja udris ne i ide umot, na glava ke ti se kaci...!!!!
heheheeheh:baeh:
pozdrav
Како би се замарал за некое ѓубре. Не сум насилен тип. Ама....Garfield напиша:Sakam da pleskam po gaze devojcinja during sex. No, onaka, nitu sum nitu ke udram zencko.
Jazikot koski nema, koski krsi! Zosto togas da se zaebavam fizicki koga moze psihicki.
Повеќе боли ако ја "ошамариш" со збор, така би размислила (најверојатно) кај греши, а ако кренеш рака ќе ја фати повеќе инат и пак ќе прави грешки. Барем ќе и се најдеш во животот со тоа што ќе ја натераш да размислува друг пат пред да предизвика машка рака да мавне по нејзеspooky напиша:И башка, ако недајбоже некојпат женско ме натера да ја ошамарам, тоа ќе биде последно што ќе ја видам во животов - така да ич нема да се замарам дали ќе ми прости или не.
Така сум правел досега, и со женски и со машки, до шамар - фала богу - не дошло. Муабетот ми е хипотетичен, и ако веќе би дошла до шамар работата, значи зборови веќе немаат никакво влијание. Ако зборот влијаел како што требало, сигурно не би дошло до шамар.FortunE напиша:Повеќе боли ако ја "ошамариш" со збор, така би размислила (најверојатно) кај греши, а ако кренеш рака ќе ја фати повеќе инат и пак ќе прави грешки. Барем ќе и се најдеш во животот со тоа што ќе ја натераш да размислува друг пат пред да предизвика машка рака да мавне по нејзе
Ова и никако да го разберам:raz: . Дали тука е мрско тепањето или спуштањето ептен пониско???Mandrak напиша:Има жени кои не сфаќаат кога треба да ја затнат муцката. Има такви на кои не вреди со збор ништо да им се каже, не допира до нив или не сфаќаат, ама немора да ги тепа човек, доста господ ги утепал во умот, па и јас ли? Многу повеке има мажи кои не знаат или не се „надарени„ да слушаат, а повеке би сакале да бидат само „слушани„ заслепени од преполното его дека од главите им тече мозок. Од таму и тоа дека не допира или не сваќале што им се кажува!
Ако нечиј менс е ограничен дотолку да не може некого да разбере, не знам по кој критериум е во состојба некого да етикетира дека е „утепан„???
Игнорирање во таков случај и брза и ефектна дистанца за секогаш е решение. Па сходно на ограниченоста или ај нека биде широко поимливоста на разбирањето, најлесниот начин е игнорирањето .
Тепање веќе те тера некако да се спуштиш ептен ниско. Шознам, мрско е.
И едното и друготоMrRoboto напиша:Ова и никако да го разберам:raz: . Дали тука е мрско тепањето или спуштањето ептен пониско???
Mandrak напиша:И едното и другото
btw, ако стварно неможеш да разбереш, да те ставам на ignore list?