Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
30 мај 2008
Мислења
185
Поени од реакции
8
ако знаете да се кладите еве ви страна ,бесплатно е ,не ти требат пари а можес да заработеш,и нема заебанции за исплата
http://www.online-betting-guide.co.uk/?tx41180

се шо треба е да се логирас и да имас сметка на монебоокер за да мозат да те исплатат доколку успеес да победиш или пронајдеш нови членови како јас сега .иначе има разни игри но сите се во врска со кладење и тоа на повеќе спортови.имам земано до сега 38 фунти(страната е британска затоа се исплака во фунти).лесно е и интересно а ШО Е НАЈБИТНО БЕЗПЛАТНО Е .ЗА СИТЕ ПРАШАЊА СЛОБОДНО ПИТЕЈТЕ МЕ.сајто е супер и е ептен јак (погоден) најного за тие со сакат да се кладат а немат пари во моменто па тука е бесплатно и можес до добивка.
за да нема заблуди да не мисле некој дека лажам как некој организира такви игри дават пари а безплатно е , одговоро е јасен- цоол осмеслен сајт.тава е сајт каде има јака врска меѓу кладилниците (он лине ) и кладионичарите .логирајте се ,играјте и ке видите шо ти се вика добро осмислена страна,можеби ке најде некој и идеа за да креира и таква страна кај нас .........

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
ахахах да бе стварно пратиле на алертпау се проверив 2.03$ пратиле...ахахахах јако...а имав некој си 50тина на нео али незнам сеа кој би беше пасот...интересно!
Убаво ти кажа Vucjak дека исплатата од необукс е 100%, а тоа колкава е, е друга тема за дискусија. :smir:

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
aj prati ako sakas strana na neobux da se logiram poz
Ти пратив линк на ПП. Ако сакаш можеш да ми бидеш мој реферал. Така со реферали може да се заработува на необукс.
Ти посакувам Добар провод на neobux.com.

Член од
15 јули 2007
Мислења
32
Поени од реакции
1
Onbux i Neobux se sigurni strani,znaci plakaat instantno,za drugite strani ne sum siguren,se pravat pari samo treba malku da se pomacis

A za tie sto ne veruvaat jas veke imam napraveno 2 videa

cetrvta isplata $300
Petta isplata $300

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Deluva smesno no funkcionira
.Vi Ja prestavuvame novat Socijalna mreza od Amerika PEOPLE STRING koja e osnivana vo 2009 godina . Ova emnogu Mlada Kompanija No Ima potreba od iskusni Intrenedzi koji bi gi koristele nejzinite servisi sekoj den . A za ta usluga s erzbira bi bile plateni .
Se sto trab da napravite e Sledno
1 Dase registrirate besplatno TUKA
2.Ke bidete iskontaktirani od nasiot Web administrator . Ke vi poscime nekolku You tube spota za da mozete polesno da gi ispolnuvate dnevnite zadaci na web stranata
3.Isplata Sekoj 15 vo mesecot na vasat ziro smetka
NIE SME VASE SERIZNO BIZNIS RESENIJE NA DOLGOROCNI PATEKI

ova mi stigna na mail...ste cule neso...mislite plakaat???

Член од
6 јануари 2011
Мислења
7
Поени од реакции
1
Sakate li dopolnitelen dohod,regisrirajte se vo PTC sajtovi

Sto e toa PTC sajt.?
Toa se sajtovi koi si plakaat za da im se gledaat nivnite reklami,se nekoj ke si kupi nesto.
Od celata rabota vie ne gubite nisto,ne vlozuvate pari,samo gledate reklami i vi se plaka za toa.A da ,gubite vreme sekoj den po 30min. Na kompjuter za da gledate reklami.Na pocetok ke vi se vidat malku parive,ama bidete trpelivi i igrajte po dolgo vreme ke vi se isplati.Nekoi luge se prehranuvat od taa rabota.Mozete da se registrirate vo mnogu sajtovi nema ogranicuvanje,posle ke vi napisam sajtovi koi plakaat poveke.
Koga se registrirate kaj sto pisuva REFERRAL treba da napisete piker so mali bukvi
Referral:piker
Referral vo prevod oznacuva covek koj ve nasocil kon nekoj sajt,po toj nacin ke pecalite i vie i jas.Posle eden mesec (po rano nema da mozete) vie barate referalli vasi prijateli i tie se registriraat i taka se sozdava edna piramida vo koja site se vo dobivka,i tie sto plakaat se vo dobivka oti im se gledaat reklamite,a po toj nacin reklamata im izleguva po evtina.
Kako se pravi registracija?

--- надополнето ---

1.Otvorete nekoj sajt i natisnete Register
napisete si usernem,parola (naj malku 6 znaka) ime i prezime,e-mail in a kraj natisnete deka se soglasuvate so pravilata na sajtot,i natisnete OK ili REGISTRTION
2.Otvorete e-mail na nego ke dobiete poraka so parola ili ke treba da potvrdite deka ste vie
3.Vratete se vo sajtot i natisnete ACCOUNT LOGIN napisete si username i parolata so koja ste se registriravte i natisnete LOGIN
4.Koga vlezete vo sajtot natisnete VIEW ADS ke vi se otvorat reklami,gi gledate, cekate vremeto da pomine nekogas e 10s nekogas 30s koga vi pomine vremeto ja zatvarate taa reklama i otvarate druga i se taka se povtoruva.
Gledajte kako pecalite po 0,01$ ili 0,08$ na sekoja reklama na pocetok ke mozete da gledate po 5,6,7,8 reklami na den a posle ke se zgolemat,
Bidete trpelivi ke vi se isplati,veruvajte

--- надополнето ---

Vaka izgleda edna registracija:

Username:
Piker

Password:
000000

Confirm Password:
000000

Referrer:

Personal Information

Full Name:
Goran Anastasov

E-mail Address:
Anastasov_g@yahoo.com

Confirm E-mail Address:
Anastasov_g@yahoo.com

X I have read, and agree to abide by the PremiumClix rules.
Verification:

VIE KE SI GI NAPISETE VASITE PODATOCI OVA E SAMO PRIMER.
Samo na REFERRER ILI REFERRAL KE NAPISETE piker so mali bukvi,kade i da sretnete da pisuva referral napisete piker za da pecalime zaedno.

Edno potsetuvanje:
OD EDEN KOMPJUTER OD EDNO IP MOZE DA SE REGISTRIRA SAMO EDEN COVEK,ne bidete lakomi ke vi ja blokiraat registracijata i nisto ne ste napravili.

--- надополнето ---

http://www.888bux.com/
http://buxism.com/
http://www.moneybux.net/
http://aobux.com/
http://www.sedobux.com/
има многу,пробаjте со овие понатака ке ви пратам други, ке ви пратам и преводи од банка колку пари сум зел досега.

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Одлично објаснето.
Сето ова го работам вејќе две години и неможам да се пофалам многу но сеуште сум упорен.
Наседнав на неколку СПАМ сајтови. Сега засега само NeoBux и OnBux ми имаат исплатено.
Кажи повејќе вакви страници.
поздрав!

Член од
6 јануари 2011
Мислења
7
Поени од реакции
1
Остави ги ако сакаат да веруваат никоj не ги тера

--- надополнето ---

naj mnogu plakaat nebux i onbux,samo nemoj da se polakomis od eden kompjuter so edno IP da se registriras dvapati

--- надополнето ---

ponataka ke ti pratam drugi,ama ke se napises kako moj REFERRAL

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Остави ги ако сакаат да веруваат никоj не ги тера

--- надополнето ---

naj mnogu plakaat nebux i onbux,samo nemoj da se polakomis od eden kompjuter so edno IP da se registriras dvapati

--- надополнето ---

ponataka ke ti pratam drugi,ama ke se napises kako moj REFERRAL
Знам, знам, несум лаик во оваа работа, Ќе бидам твој реферал, без проблем. На 888Bux бев регистриран, Еве сега по подолго време сеуште ми стоел акаунтот и билансот. Па сега само продолжувам со кликање.
Тебе ти се испробани и овие другите освен Neobux i Onbux?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
И за колку време заработувата 10$ кликате цел ден за колку 1$?

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
И за колку време заработувата 10$ кликате цел ден за колку 1$?
Да, колку да ги покријаме трошоците за маус струја, вода, телефон, интернет.... ништо фазла од ова.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
7
Поени од реакции
1
на почеток по 1$ а понатаму?
Знаеш ли што се случува кога ке собереш повеке referrali + на 10 саjта да кликаш + тоа кога играш барем 7-8 месеца
абе никоj несакам да убедувам,jас кликам повеке од 1 год. и си знам колку заработувам

--- надополнето ---

Лугево во Македониjа се плашат кога чуjат дека треба да си дада броj на кредитната картица,цел свет пазарува onlline,

--- надополнето ---

какви вируси бе брат,сигурно твоjата AVASTA ili NOD свири на се и сешто

Kajgana Shop

На врв Bottom