Заработка на интернет (официјална тема)

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
15гб адсл :D али чекам да ми мине договорот уште 3-4 месеци да го сменам
e kaj ti stiga toj net za tolkav upload!!! i download ziti se,

--- надополнето ---

fearless напиша:
e kaj ti stiga toj net za tolkav upload!!! i download ziti se,
i da napraish nesto ko mini tutorialce tuka i da dadesh primer za nekoj forum...za dalje nie ke se snaogame...i da kazesh kako se pravi so toj auto uploader??? daj i nie nekoe keshce da praime...

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
другар, јас имам доста вложено во ова.. имам сопствен хост (rapidleech) каде можеш да симнуваш и качуваш без да го трошеш твојот интернет, ова чини 5-10$ месечно, а за него ќе ти треба и премиум од некој фајлхостинг (најдобро хотфајл) и имам постер со кој можам да постирам на колку форуми сакам кој чини 20$

DreamCoder

По потрага на совршенство :)
Член од
15 ноември 2009
Мислења
77
Поени од реакции
9
Апсолутно си во право! Ништо лошо не мислев, погрешно си ме прочитал, претпоставував дека е за толку. Камо и јас на пола од тие да заработувам на нет. Баш добро би ми дошле. Само сакам да те прашам дали сега може да се заработуваат тие пари?
:smir:Поздрав.
Доколку ти се седи на компјутер , изводливо е да успееш ,дури и да земеш повеќе, но исто така една п*дерска работа што многу ме нервира , му текнува од страната , си се мачел цел месец и те банираат.Акаунтот потонува под вода .Заради тоа јас се откажав од оваа работа.Освен тоа , твоите податоци поминуваат низ многу ризични раце.Јас си ги заработувам истите со макотрпна работа,ама барем сигурен сум дека нема да има некој ризик и проблем...

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Доколку ти се седи на компјутер , изводливо е да успееш ,дури и да земеш повеќе, но исто така една п*дерска работа што многу ме нервира , му текнува од страната , си се мачел цел месец и те банираат.Акаунтот потонува под вода .Заради тоа јас се откажав од оваа работа.Освен тоа , твоите податоци поминуваат низ многу ризични раце.Јас си ги заработувам истите со макотрпна работа,ама барем сигурен сум дека нема да има некој ризик и проблем...
А, дали си имал искуство со оваа anyoptions страна.

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Да , порано беше подобра..сега врие од вируси и има шпиуни за се и сешто : Предлог..немој.. :)
А тоа што се јавуваат на телефон и ми лафат нешто ме убедуваат да инвестирам, што ќе кажеш? За шпиони незнам ама за вируси нема.
Ок, во секој случај благодарам на инфото.

DreamCoder

Член од
15 ноември 2009
Мислења
77
Поени од реакции
9
А тоа што се јавуваат на телефон и ми лафат нешто ме убедуваат да инвестирам, што ќе кажеш? За шпиони незнам ама за вируси нема.
Ок, во секој случај благодарам на инфото.
Јас брату имам далеку посовржен софтвер кој знае добро да анализа.За јавувањето не знаев и искрено ,ми звучи засташувачки.Сепак,најдобро е да не фаќаш бизнис со вакви страни..за пари кои не ти се гарантирани можеш и затвор да одиш...знаеш дека денес по светов се се прави , секого го местат...

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Јас брату имам далеку посовржен софтвер кој знае добро да анализа.За јавувањето не знаев и искрено ,ми звучи засташувачки.Сепак,најдобро е да не фаќаш бизнис со вакви страни..за пари кои не ти се гарантирани можеш и затвор да одиш...знаеш дека денес по светов се се прави , секого го местат...
А, за легално , прам муабет, ако вложам мои пари, не е некоја сума (100УСД) на пример колку што е минимумот. Незнам зошто би завршил во затвор ако неправам нешто нелегално.
А за оваа страница http://www.fxlider.com на српски е. Исто и овие од Србија се јавуваат на телефон и убедуваат да се инвестирало во нивните услуги кои можеш да ги погледниш и самиот!
Што ќе искоментираш? Ценам твое мислење.
Поздрав!

DreamCoder

Член од
15 ноември 2009
Мислења
77
Поени од реакции
9
А, за легално , прам муабет, ако вложам мои пари, не е некоја сума (100УСД) на пример колку што е минимумот. Незнам зошто би завршил во затвор ако неправам нешто нелегално.
А за оваа страница http://www.fxlider.com на српски е. Исто и овие од Србија се јавуваат на телефон и убедуваат да се инвестирало во нивните услуги кои можеш да ги погледниш и самиот!
Што ќе искоментираш? Ценам твое мислење.
Поздрав!
Прво , фала ти што ми даваш поддршка.Сакав да ти објаснам дека и јас не правев никакви нелегални работи,но тие можат да прават во твое име.Што ако со твојата картица направат нешто?нив или тебе ке ти дојде на врата...
Само биди внимателен.Затоа што еден пријател преку вакви страни продаваше и заработуваше и му стигна опомена од полиција ...

Член од
23 јули 2010
Мислења
163
Поени од реакции
85
Ако сакате легитимни и валидни начини за заработка на интернет:

http://moneystrategyonline.blogspot.com/

Не е реклама само сакам да помогнам, ако имате прашања или сугестии, слободно кажете :smir:

Член од
15 јули 2007
Мислења
32
Поени од реакции
1
Ако сакате лесни и сигурни пари без многу мака влезете во PTC бизнисот

Пари се прават сигурно и безбедно

Еве направив и видео да видите

cetrvta isplata $300
Petta isplata $300

Ако има некој прашања слободно кажете ке ви дадам и контакт позз :salut:

Kajgana e sranje

Македонија Шампион
Член од
9 април 2010
Мислења
225
Поени од реакции
64
Ако сакате лесни и сигурни пари без многу мака влезете во PTC бизнисот

Пари се прават сигурно и безбедно

Еве направив и видео да видите

cetrvta isplata $300
Petta isplata $300

Ако има некој прашања слободно кажете ке ви дадам и контакт позз :salut:
de aj objasni ja matematikata kako stigna do tie cisti 300$ mesecno
ko sto gledam broj na direktni referali e ogranicen na 80, a na iznajmeni referali e 500 za standard akaunt. tie 500 referali cinat 125$ mesecno. aj eve site neka klikaat redovno 580 x 4reklami x 0.5centi=11.6$ na den
350$ mesecno od koi 125$ odat za rentanje referali. 225$ mesecno cisti.
i ova pod uslov site tvoi referali da klikaat redovno, sto nikogas ne e slucaj.
dokolku 60% od referalite klikaat togas dobivkata e ispod 100$ mesecno.
i za da gi soberes tie 330$ treba da minat meseci i meseci. moze pa mene mi e greska matematikata.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.504
Поени од реакции
11.468
de aj objasni ja matematikata kako stigna do tie cisti 300$ mesecno
ko sto gledam broj na direktni referali e ogranicen na 80, a na iznajmeni referali e 500 za standard akaunt. tie 500 referali cinat 125$ mesecno. aj eve site neka klikaat redovno 580 x 4reklami x 0.5centi=11.6$ na den
350$ mesecno od koi 125$ odat za rentanje referali. 225$ mesecno cisti.
i ova pod uslov site tvoi referali da klikaat redovno, sto nikogas ne e slucaj.
dokolku 60% od referalite klikaat togas dobivkata e ispod 100$ mesecno.
i za da gi soberes tie 330$ treba da minat meseci i meseci. moze pa mene mi e greska matematikata.
додека не фатиш лопатата нема лепче баталете ова и земете нешо работете така е лесно мислите кликај и ке ти дадат пари ццц ке неможеш пари за нов маус да си извадиш а камо ли за друго:wink:

Kajgana e sranje

Македонија Шампион
Член од
9 април 2010
Мислења
225
Поени од реакции
64
абе не мора лопата ако имаш у главата.
само сакам овие кликачите да објаснат како ги прават тие големи пари. они изгледа размислуваат на некое сосема повисоко ниво од нас, па ние не можеме да сфатиме како всушност се прават огромни пари од сајтовите со кликање.

Член од
15 јули 2007
Мислења
32
Поени од реакции
1
Не треба да си Ајнштајн за да правиш пари преку птс.

Циле миле прерачунките не ти се лоши само што рефералите не се толку активни како што си пишал,камо да беа ке беше добро,јас не реков дека правам по $300 чисти месечно(иако правам нешто помалку од тоа) нема да навлагам во некој рачунки сега,за стандард член тешко се прават пари,затоа ке инвестираш малку за да добиеш повеќе тоа ти е бизнис :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom