IgorChete
27
- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 7.733
- Поени од реакции
- 7.549
Не, Bitcoin е алтернативна валута.Bitcoin пропадна? И тоа е нешто слично на ова само што не треба да платиш.
Не, Bitcoin е алтернативна валута.Bitcoin пропадна? И тоа е нешто слично на ова само што не треба да платиш.
ептен е дегеадирачки за некој кој го знае јазикот. за приучените е ОК оваа понуда, али ако сакаш профи треба и профи да плаќаш. ако смениш ценовник, .... знаеш кај да ме најдешМи треба соработник кој што има ќе има слободно време, желба за работа и познавање на Англиски јазик, да пишува позитивни реченици / коментари / ривјуа (од 5 до 8 зборови) за некој сервис, видео, сајт. Секако, плаќам за услугата претходно (само за оние кои ми изгледаат доверливи) или отпосле (за сите други). За 50 напишани коментари, 50 денари ($1).
Еве на пример коментари за "kajgana":
"Kajgana is a great website to meet great people!" - 1 денар
"I love Kajgana because it has Awesome members!" - 1 денар
"The greatest website ever - Kajgana =D"
Коментарите треба да се пишуваат во текст фајл / Word / Notepad, другото оставете го на мене (значи не ви треба никаков програм или којзнае какво познавање со компјутери).
Не знам за кого колку е добра понудата, повеќе не можам да понудам бидејќи нема да ми се исплати, но можам да ветам 3-4 порачки дневно за по 50 реченици - 4 по 50 денари = 200 денари дневница. За повеќе информации Inbox.![]()
Во секој случај подобро отколку кликање безвеза по реклами за 0.000000001 $ептен е дегеадирачки за некој кој го знае јазикот. за приучените е ОК оваа понуда, али ако сакаш профи треба и профи да плаќаш. ако смениш ценовник, .... знаеш кај да ме најдеш![]()
апсолутно!!! но ти како што знаеш, профи преведувам така да иако имам време на претек, за таа пара не се нафаќам. проста математика, ....... 50 коментари, во просек од 7 збора за секој коментар. тоа е грубо кажано 350 или цела страна. е сега, класичен превод за цела страна е 300 ден мин (за пријатели) а овде треба и да измислувам. значи и креативноста треба да биде наплатена, нели?Во секој случај подобро отколку кликање безвеза по реклами за 0.000000001 $
Да ама горе-долу слични се коментарите, се знае кои се придавките за позитивен коментар. Сакаш-неќеш, работите ќе се повторуваат, ќе бидат слични едни на други, сигурно нема да измислуваш секој ден нови, то е невозможно.апсолутно!!! но ти како што знаеш, профи преведувам така да иако имам време на претек, за таа пара не се нафаќам. проста математика, ....... 50 коментари, во просек од 7 збора за секој коментар. тоа е грубо кажано 350 или цела страна. е сега, класичен превод за цела страна е 300 ден мин (за пријатели) а овде треба и да измислувам. значи и креативноста треба да биде наплатена, нели?
да не пукнеш, ме кандисаДа ама горе-долу слични се коментарите, се знае кои се придавките за позитивен коментар. Сакаш-неќеш, работите ќе се повторуваат, ќе бидат слични едни на други, сигурно нема да измислуваш секој ден нови, то е невозможно.
ептен е дегеадирачки за некој кој го знае јазикот. за приучените е ОК оваа понуда, али ако сакаш профи треба и профи да плаќаш. ако смениш ценовник, .... знаеш кај да ме најдеш![]()
Дечки, фала ви за одговорите, јас ве разбирав, баш затоа напоменав горе дека тоа е максимум што можам да го понудам - од порачка јас едвај добивам $4, е сеа тие $4 (uBot софтвер, инвестиција преку $400, captcha 1000 - $1, акаунти... и пишување на коментари), значи навистина не можам да понудам повеќе - да зимав ја 100 долари, сигурно би дал $50 ама не е така.Да ама горе-долу слични се коментарите, се знае кои се придавките за позитивен коментар. Сакаш-неќеш, работите ќе се повторуваат, ќе бидат слични едни на други, сигурно нема да измислуваш секој ден нови, то е невозможно.
Си пробал ли по истекувањето на 30 дена да отвориш нов акаунт?Ако вашиот компјутер е уклучен по цел ден, искористете го овој начин да заработите преку тоа
Доколку мислите дека ова е уште една од страните каде што треба да кликате реклами за да заработите минимални суми, или пак страни кои што не исплаќаат, видете ги подоле моите слики!
Се работи зa DigitalGeneration
Регистрирајте се овде и внесете го телефонскиот број точно, ќе добиете смс со код кој што треба да го пратите за да го верифицирате акаунтот.
Доколку имате телефон на вип, внесете го тој, затоа што со т-мобајл верификацијата не се процесира автоматски и ќе треба да напишете тикет за админите да ве верифицираат.
Наредно што треба да направите е во Tickets да го напишете следното:
Subject: Thread Activation
Department: Trial
Question: I'm requesting my thread activation
За 1-2 дена ќе ви го верифицираат акаунтот и ќе ви го дадат 1 Trial Thread(повеќе инфо подоле)
Потоа симнете го програмот од нивната страна и оставете го уклучен, самиот ќе си заработува вие не треба ништо да правите.
![]()
![]()
![]()
Информации за DigitalGeneration
- Вие добивате 1 Trial Thread кој што ќе ви трае 1 месец и ќе ви заработува по 1$ на ден односно 30$, парите можете да ги извадите уште по првиот ден (минимална исплата 1$, ја вршат веднаш!)
- Понатака останува на вас дали сакате да вложите и да продолжите со заработувачката
- 1 Thread да купите изнесува 50$ и тој трае 12 месеци (значи ќе ви донесе по 30$ секој месец, 360$ годишно за вложени само 50$)
- Не треба да чекате крај на месец или одредено време за да бидете исплатени, како што реков минимална исплата е 1$
- Можете да имате максимум 100 Threads
- DigitalCoins го користи вашиот процесор минимално (ресурсите кои што вие не ги користите), се што ви треба е интернет и да го оставите програмот уклучен
- Начини на исплата: Payza, Perfect Money, Paxum, Credit Card(овде минимум исплата е 50$), во брзо време ќе стават и PayPal
- 1st level referral 20%, 2nd level referral 10%
Доколку имате прашања контактирајте ме, ќе ви помогнам побрзо да го активирате акаунтот
![]()
Има пробано некој со ова, стварно се праат пари ?Ако вашиот компјутер е уклучен по цел ден, искористете го овој начин да заработите преку тоа
Доколку мислите дека ова е уште една од страните каде што треба да кликате реклами за да заработите минимални суми, или пак страни кои што не исплаќаат, видете ги подоле моите слики!
Се работи зa DigitalGeneration
Регистрирајте се овде и внесете го телефонскиот број точно, ќе добиете смс со код кој што треба да го пратите за да го верифицирате акаунтот.
Доколку имате телефон на вип, внесете го тој, затоа што со т-мобајл верификацијата не се процесира автоматски и ќе треба да напишете тикет за админите да ве верифицираат.
Наредно што треба да направите е во Tickets да го напишете следното:
Subject: Thread Activation
Department: Trial
Question: I'm requesting my thread activation
За 1-2 дена ќе ви го верифицираат акаунтот и ќе ви го дадат 1 Trial Thread(повеќе инфо подоле)
Потоа симнете го програмот од нивната страна и оставете го уклучен, самиот ќе си заработува вие не треба ништо да правите.
![]()
![]()
![]()
Информации за DigitalGeneration
- Вие добивате 1 Trial Thread кој што ќе ви трае 1 месец и ќе ви заработува по 1$ на ден односно 30$, парите можете да ги извадите уште по првиот ден (минимална исплата 1$, ја вршат веднаш!)
- Понатака останува на вас дали сакате да вложите и да продолжите со заработувачката
- 1 Thread да купите изнесува 50$ и тој трае 12 месеци (значи ќе ви донесе по 30$ секој месец, 360$ годишно за вложени само 50$)
- Не треба да чекате крај на месец или одредено време за да бидете исплатени, како што реков минимална исплата е 1$
- Можете да имате максимум 100 Threads
- DigitalCoins го користи вашиот процесор минимално (ресурсите кои што вие не ги користите), се што ви треба е интернет и да го оставите програмот уклучен
- Начини на исплата: Payza, Perfect Money, Paxum, Credit Card(овде минимум исплата е 50$), во брзо време ќе стават и PayPal
- 1st level referral 20%, 2nd level referral 10%
Доколку имате прашања контактирајте ме, ќе ви помогнам побрзо да го активирате акаунтот
![]()
Мене само начиниве на исплата, сега за сега ме одвраќаат од ова.Има пробано некој со ова, стварно се праат пари ?
Изгледа многу просто.
А и баш буквално треба по 24 часа на ден да ти е уклучен комјутерот ?
Што има врска начините на исплаќа, дека мора минимум 50 ?Мене само начиниве на исплата, сега за сега ме одвраќаат од ова.
Па и јас тоа чекам да одговори некој што има користено, да појасни малце.А шо прави програмот уствари?
А јас мислев ти си то што го промовираПа и јас тоа чекам да одговори некој што има користено, да појасни малце.