Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Аман бе? Озбилно ова? :cuc:
--- надополнето: 9 септември 2013 во 18:43 ---

Деновиве ми тргна многу добро,имам околу 30+ активни само скоро 80% ми се лате, нешто ми се зафркна... Па сега сум сум во каша и работам цело време за да ги завршам.
Само пред малце добив 2 негативни на еден гиг..
И суспендирав други два, само еден ми е активен така да не треба да очекувам уште многу..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.049
Поени од реакции
7.222
Па вработи некој? Еве на пример некој од деќките тука шо се почетници, ако можат да се справат со тоа што ти го нудиш како услуги, зошто да не? Ем нема да ти каснат нарачките, нема да имаш негативни, а и за нив ќе биде драгоцено искуство. За финансиска надокнада, ќе си се договорите ;)

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Ми текнало другар, ама зошто да давам...Можам да се справам, само нешто ми беше зафркнато 2-3 дена, па го поправив сега и можам да ги завршам само ќе ми треба време затоа што се повеќе и се лате. За негативните лесна работа, социал енж + суппорт :D

Член од
12 октомври 2009
Мислења
36
Поени од реакции
8
На пејпал не може, освен ако не ти е отворен во времето кога се правеа дубари. Сега да земаш да отвораш мислам дека не може, а и да успееш некако, немаш никаква гаранција, во секој момент може да ти го блокираат. Затоа од фајвер си имаат и друг начин на исплата, специјална Фајвер мастеркард картичка, која сега ја даваат на секој корисник, порано требаше да си левел 2 за да ти одобрат. Преку неа си вадиш од било кој банкомат кај што има мастеркард знакче. После завршената работа, фајвер ти ги држат парите 2 недели па ти ги одобруваат за повлекување, а немаш ограничување на колку можеш да повлекуваш али ти одговара на што поголем износ, поради провизиите кои ќе ги имаш со картичката, почесто вадење пари, значи и почесто ќе те кинат со провизии ;)

аха а како можам да си извадам fiverr картичка ??

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.049
Поени од реакции
7.222
аха а како можам да си извадам fiverr картичка ??
А ти отвори акаунт на Фајвер? Ако си прочепкал, досега ќе видеше дека со огромни букви е напишано во делот кај што ги прикажува финансиите, покрај paypal опцијата за повлекување, стои и таа со картичка. Со клик на тоа, ќе те пренасочи понатаму кон процесот за вадење на истата. Simple as that. ;)

Член од
12 октомври 2009
Мислења
36
Поени од реакции
8
да не се наплаќа нешто за тоа што ќе ти стигне картичката ? :)

bogev4eboy

Хејтер
Член од
6 март 2011
Мислења
382
Поени од реакции
180
А ти отвори акаунт на Фајвер? Ако си прочепкал, досега ќе видеше дека со огромни букви е напишано во делот кај што ги прикажува финансиите, покрај paypal опцијата за повлекување, стои и таа со картичка. Со клик на тоа, ќе те пренасочи понатаму кон процесот за вадење на истата. Simple as that. ;)
копчето за картичката не стое додека не им се пише во support или пак не стигне левел 1

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.049
Поени од реакции
7.222
копчето за картичката не стое додека не им се пише во support или пак не стигне левел 1
Од скоро мислам дека го напраја секој да може да аплицира, без разлика дали има левел или не.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Едно прашање не сум многу во тек. На youtube дали плаќаат за гледаност на видеото на оној кој го има поставено и колку пари од 1 view или мора subscribe?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.049
Поени од реакции
7.222
Едно прашање не сум многу во тек. На youtube дали плаќаат за гледаност на видеото на оној кој го има поставено и колку пари од 1 view или мора subscribe?
Нема пара во тоа не се мачи.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Нема пара во тоа не се мачи.
не не чисто така прашувам, ко помал се ебавав со овие заработките на интернет јас, сега не се лажам по вакви работи од ко работам инаку ;)
Извадов на времето некој денар од ова али се отепав од седење пред пц.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Дечки ајде помош малце ми треба...

Да ми објасните што е со овие 362 долари... ?

Untitled.jpg

Jugop

The Hobbit
Член од
27 декември 2012
Мислења
295
Поени од реакции
43
Епа заврши и Јули. Дупло поголема заработувачка од предходниот месец :)

За јули: $1,230.33 - 59,055 Денари :). Татко ми љубомори дека зиам дупло од него. Ако некој сака да почне или му треба помош пишете порака.
Може малку подетално да објасниш со која метода заработуваш. И јас почнав со PPD на CleanFiles и заработив само 6 долари со YT метода, и веднап ми го избришаа видеото. Ако не е тајна, кажи некое профитабилно nichhe што не го користиш, а да има мала конкуренција
--- надополнето: 15 септември 2013 во 16:10 ---
Епа заврши и Јули. Дупло поголема заработувачка од предходниот месец :)

За јули: $1,230.33 - 59,055 Денари :). Татко ми љубомори дека зиам дупло од него. Ако некој сака да почне или му треба помош пишете порака.
И ако може да ми кажеш која е разликата помеѓу CleanFiles, Mgcash и AdWorkMedia? Која страна е најдобра?

Jugop

The Hobbit
Член од
27 декември 2012
Мислења
295
Поени од реакции
43
Не го менува фактот дека е Понзи шема затскриена како софтвер кој користи процесорска моќ. (зошто воопшто би требало да плаќаш за да користиш таков софтвер?)
Порано или подоцна, ќе пропадне Понзи шемата кога сопственикот ќе совере доволно пари и ќе избега.
Јас лично би забранил дискусија за вакви страни.
Bitcoin пропадна? И тоа е нешто слично на ова само што не треба да платиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom