Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Денес го добив првиот негативен коментар^ Се зачудив искрено :/ Го репортирав тој што ми даде негативен и на маил ми се појави "Ryan" уште не вратил на пораката ама се надевам дека ке врати. Типацот ми рече дека сака да му ги вратам парите ама јас неприфатив се додека не ми одговори Ryan
Дали ако он него тргне рејтингот ке можат од супортот да го тргнат, бидејки е очигледно дека сака да земе завршена нарачка за беспари според инстукциите што ги дава.

Ако вашиот компјутер е уклучен по цел ден, искористете го овој начин да заработите преку тоа

Доколку мислите дека ова е уште една од страните каде што треба да кликате реклами за да заработите минимални суми, или пак страни кои што не исплаќаат, видете ги подоле моите слики!

Се работи зa DigitalGeneration

Регистрирајте се овде и внесете го телефонскиот број точно, ќе добиете смс со код кој што треба да го пратите за да го верифицирате акаунтот.

Доколку имате телефон на вип, внесете го тој, затоа што со т-мобајл верификацијата не се процесира автоматски и ќе треба да напишете тикет за админите да ве верифицираат.

Наредно што треба да направите е во Tickets да го напишете следното:

Subject: Thread Activation
Department: Trial
Question: I'm requesting my thread activation

За 1-2 дена ќе ви го верифицираат акаунтот и ќе ви го дадат 1 Trial Thread(повеќе инфо подоле)

Потоа симнете го програмот од нивната страна и оставете го уклучен, самиот ќе си заработува вие не треба ништо да правите.

2j43g5h.jpg

2i26e05.jpg

2z66std.jpg

Информации за DigitalGeneration
- Вие добивате 1 Trial Thread кој што ќе ви трае 1 месец и ќе ви заработува по 1$ на ден односно 30$, парите можете да ги извадите уште по првиот ден (минимална исплата 1$, ја вршат веднаш!)
- Понатака останува на вас дали сакате да вложите и да продолжите со заработувачката
- 1 Thread да купите изнесува 50$ и тој трае 12 месеци (значи ќе ви донесе по 30$ секој месец, 360$ годишно за вложени само 50$)
- Не треба да чекате крај на месец или одредено време за да бидете исплатени, како што реков минимална исплата е 1$
- Можете да имате максимум 100 Threads
- DigitalCoins го користи вашиот процесор минимално (ресурсите кои што вие не ги користите), се што ви треба е интернет и да го оставите програмот уклучен
- Начини на исплата: Payza, Perfect Money, Paxum, Credit Card(овде минимум исплата е 50$), во брзо време ќе стават и PayPal
- 1st level referral 20%, 2nd level referral 10%

Доколку имате прашања контактирајте ме, ќе ви помогнам побрзо да го активирате акаунтот :)

2hmeqhg.jpg

^ Не се замарајте со вакви идиотски Понзи шеми.
После триал периодот мора да плаќате 50 долара месечно.
Игнорирајте ги ваквите страни по секоја цена!

^ Не се замарајте со вакви идиотски Понзи шеми.
После триал периодот мора да плаќате 50 долара месечно.
Игнорирајте ги ваквите страни по секоја цена!

После триал периодот ти веќе ќе имаш направено 30$ и ако сакаш можеш уште веднаш да си ги извадиш парите и никому ништо, никој не те тера да плаќаш, од друга страна доколку сакаш да вложиш и да продолжиш со заработката, треба да доплатиш 20$(или пак викни некој да се регистрира ќе ти донесе пари) + постоечките 30$ = 50$ за 1 Thread, кој што трае ЕДНА ГОДИНА, не плаќаш секој месец :)

Сепак погоре објаснив се убаво, и со доказ за исплата, кој го интересира ќе си проба :)

После триал периодот ти веќе ќе имаш направено 30$ и ако сакаш можеш уште веднаш да си ги извадиш парите и никому ништо, никој не те тера да плаќаш, од друга страна доколку сакаш да вложиш и да продолжиш со заработката, треба да доплатиш 20$(или пак викни некој да се регистрира ќе ти донесе пари) + постоечките 30$ = 50$ за 1 Thread, кој што трае ЕДНА ГОДИНА, не плаќаш секој месец :)

Сепак погоре објаснив се убаво, и со доказ за исплата, кој го интересира ќе си проба :)

Не го менува фактот дека е Понзи шема затскриена како софтвер кој користи процесорска моќ. (зошто воопшто би требало да плаќаш за да користиш таков софтвер?)
Порано или подоцна, ќе пропадне Понзи шемата кога сопственикот ќе совере доволно пари и ќе избега.
Јас лично би забранил дискусија за вакви страни.

Многу јак доказ имаш за исплата. :)
Братко знаеш и сам дека си се заебал да плаќаш пари за некаква регистрација без разлика месечно или годишно, знаеш и сам дека таму нема иднина.. За што ја плаќаш? Сега единствено нешто што бараш е како некој друг да заебеш па тој да плаќа наместо тебе.

Твоите 9 долари со 20 децимали ептен изгледаат ко да си миљонер мајката....

Еве ти еден поголем доказ од твојот.

--- надополнето: 3 јули 2013 во 10:08 ---
Денес го добив првиот негативен коментар^ Се зачудив искрено :/ Го репортирав тој што ми даде негативен и на маил ми се појави "Ryan" уште не вратил на пораката ама се надевам дека ке врати. Типацот ми рече дека сака да му ги вратам парите ама јас неприфатив се додека не ми одговори Ryan
Дали ако он него тргне рејтингот ке можат од супортот да го тргнат, бидејки е очигледно дека сака да земе завршена нарачка за беспари според инстукциите што ги дава.
Ќе ти кажат најверојатно најпрво да се разбереш ко купувачот. Јас немам ниту еден негативен. Единстивено што сум имал проблеми е со откажување на нарачки и Ryan прво ми кажувал да се разберам со купувачот, па после он ќе реагирал ама за негативни гледај да не го имаш...

Attachments

• m_679196_VMBTBZl2l4.jpg
    m_679196_VMBTBZl2l4.jpg
    178 KB · Прегледи: 51
Нова интересна страна за freelancing, со мала но битна разлика, споредено со другите, кои ги има веќе мал милион...имено овде работите функционираат како на пазар. Ти како продавач, нудиш тоа што нудиш и сам си ја одредуваш цената и времето за работа, за колку време ќе ја завршиш работата. Со други зборови, работите може и поскапо да се наплаќаат за разлика од Фајвер, не само 5 долари...си отвораш акаунт, ќе наведиш во информациите барем еден извор, како фб, фликр и сл. кај шо ќе можат да ги видат твоите работи и ако задоволуваш те примаат како провајдер на услуги. Јас поднесов денеска па ќе видиме. Добро е што имаат исплата и преку манибукерс, за разлика од другите кои претежно имаат само пејпал. Башка тоа, Енвато стојат позади странава, па тие што знаат кои се, знаат дека проектов е сериозен иако сеуште е во бета фаза. Пробајте, ништо не губите. На 99 дизајнс се само натпревари и треба ептен среќа да победиш а на Elance пак и слични треба да наддаваш за тебе да те одберат за проектот...овде нема тоа. Купувачите сами ги бираат фриленсерите според портфолиото се разбира и секако цената...ама штом веќе се договориш, работата е твоја...

https://www.microlancer.com/

Братко знаеш и сам дека си се заебал да плаќаш пари за некаква регистрација без разлика месечно или годишно, знаеш и сам дека таму нема иднина.. За што ја плаќаш? Сега единствено нешто што бараш е како некој друг да заебеш па тој да плаќа наместо тебе.

Не натерав никој да се регистрира кој сака нека проба и доколку има прашања нека ме контактира.

Софтверот го користам помалце од 15 дена и како што реков извадив пари за да проверам дали исплањаат па после решив да го предложам на други луѓе.
--- надополнето: 3 јули 2013 во 14:51 ---

Не натерав никој да се регистрира кој сака нека проба и доколку има прашања нека ме контактира.

Софтверот го користам помалце од 15 дена и како што реков извадив пари за да проверам дали исплањаат па после решив да го предложам на други луѓе.

Ке ми помогне ли некој? На Fiverr при правење на гиг никако не ми прифака тагови и ме враќа и неможам да одам понатаму.Пишува да ги раздвојам со запирка и да се најмалку три го правам тоа и никако не сака.Дали имал некој искуство со овој проблем?

Нова интересна страна за freelancing, со мала но битна разлика, споредено со другите, кои ги има веќе мал милион...имено овде работите функционираат како на пазар. Ти како продавач, нудиш тоа што нудиш и сам си ја одредуваш цената и времето за работа, за колку време ќе ја завршиш работата. Со други зборови, работите може и поскапо да се наплаќаат за разлика од Фајвер, не само 5 долари...си отвораш акаунт, ќе наведиш во информациите барем еден извор, како фб, фликр и сл. кај шо ќе можат да ги видат твоите работи и ако задоволуваш те примаат како провајдер на услуги. Јас поднесов денеска па ќе видиме. Добро е што имаат исплата и преку манибукерс, за разлика од другите кои претежно имаат само пејпал. Башка тоа, Енвато стојат позади странава, па тие што знаат кои се, знаат дека проектов е сериозен иако сеуште е во бета фаза. Пробајте, ништо не губите. На 99 дизајнс се само натпревари и треба ептен среќа да победиш а на Elance пак и слични треба да наддаваш за тебе да те одберат за проектот...овде нема тоа. Купувачите сами ги бираат фриленсерите според портфолиото се разбира и секако цената...ама штом веќе се договориш, работата е твоја...

https://www.microlancer.com/
Ми изгледа на добро. Само овој период многу е лошо за нов старт, дури од септември нешто ако биде.

Ке ми помогне ли некој? На Fiverr при правење на гиг никако не ми прифака тагови и ме враќа и неможам да одам понатаму.Пишува да ги раздвојам со запирка и да се најмалку три го правам тоа и никако не сака.Дали имал некој искуство со овој проблем?

Да не имаш некаде во текстот, било каде, каде што ти внесуваш, искористено загради (). Знам дека звучи глупо али не дозволуваат во гиговите користење загради. А тоа со запирките за таговите...напиши таг, па запирка па ентер, пак таг па запирка и ентер...
--- надополнето: 3 јули 2013 во 17:52 ---
Ми изгледа на добро. Само овој период многу е лошо за нов старт, дури од септември нешто ако биде.

Па затоа можда и сега го пуштаат през летово, уште е бета, али не е лошо со време да се зачлениме, јас веќе поднесов, чекам да одобрат.

Пишувај го зборот не го копирај од негде и одма запирка, не ставај празни места. Максимум 5 тагови можеш да ставиш.

Може некој во пп да ми објасни по детално како одат овие работи, не разбирам баш :tapp:

Напиши што сакаш стај запирка и спејс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom