Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
За сите што работите на fiverr.com еве ви нова страна мислам дека не е спомната до сега , работи на ист принцип како фивер поставувате работа за одредена сума можете за 5 фунти , 10 , 20 и 50 фунти во зависност што нудите . Единствен проблем е што откако ќе ја поставите работата се чека не повеќе од 24 часа за да ви ја потврдат или да ви ја одбијат работата ( доколку ви ја одбијат имате објаснување зошто ) , некои работи ги одбиваат поради тоа што има многу такви огласи , а некои заради неуредно напишано , грешки во постот и др. Исто да напоменам има и некои луѓе кои што бараат да им се изврши одредена работа и за тоа плаќаат 5 фунти . Пробајте доколку сакате сајтот е fivesquick.co.uk .
За подигање на парите не знам преку кој сајт одат бидејќи се регистрирав пред 3-4 дена , и вчера ми пиша во инбокс еден за да напишам review на една страница за неговиот хотел и за тоа ќе ми плати 5 фунти . Денес ја завршив работата и чекам сега да ги добијам првите пари .

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
ima li nekoj zemeno pari od PTCBANK, ili se lazgi bez opaski>??
Види вака, може на некои да ти исплатат како на пример на необукс но 3 месеци ке млатиш маусот и ке ти исплатат 3 долари на некои пак нема врска со плаќање затоа со птц не се замарај од искуство ти кажувам .
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 22:58 ---
ima li nekoj zemeno pari od PTCBANK, ili se lazgi bez opaski>??
Види вака, може на некои да ти исплатат како на пример на необукс но 3 месеци ке млатиш маусот и ке ти исплатат 3 долари на некои пак нема врска со плаќање затоа со птц не се замарај од искуство ти кажувам .

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Прашајте го Kostur123 тој прај по 100/200$ дневно :pos:
освен овеј шо има продаено тро поќе друг не гледам македонец :D
Си подразмислил дека можеби има наши што немаат акаунт со македонско знаме?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Си подразмислил дека можеби има наши што немаат акаунт со македонско знаме?
Точно така, имам еден со америчко знаме и уште еден со француско. ;) Уште од старт гледав да не искача македонско знаме пошто Американци дефинитивно нема да ми нарачуваат а таму ми е таргетот.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Точно така, имам еден со америчко знаме и уште еден со француско. ;) Уште од старт гледав да не искача македонско знаме пошто Американци дефинитивно нема да ми нарачуваат а таму ми е таргетот.
Има доста успешни македонци на фивер(јас лично познавам многу а меѓу нив се и тие најуспешните) но штета никој не сака да извлече некој совет и поука од нив,а помагаат.
Сеа тоа е тоа.

Кога некој ќе ти каже дека вади солидна цифра од интернет тогаш нашиве одлучуваат да му стаат етикета лажго,тука е проблемот.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Има доста успешни македонци на фивер(јас лично познавам многу а меѓу нив се и тие најуспешните) но штета никој не сака да извлече некој совет и поука од нив,а помагаат.
Сеа тоа е тоа.

Кога некој ќе ти каже дека вади солидна цифра од интернет тогаш нашиве одлучуваат да му стаат етикета лажго,тука е проблемот.
Точно така!
Него некој да не нарачувал чек од Adsense на 15-ти ќе ми го испратат по брза пошта па незнам по која пошта го праќаат? 15 евра кошта за брза пошта ама несакам случајно да се изгуби по пат некаде....

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Абе мора ли Пеј пал за да нарачувате од Фивр , може ли само со картичка?

Член од
5 октомври 2012
Мислења
92
Поени од реакции
53
Абе мора ли Пеј пал за да нарачувате од Фивр , може ли само со картичка?
Мислам дека може да се нарачува од Фивер со „сите“ можни сервиси, а најверојатно и со картица.

Член од
15 март 2009
Мислења
70
Поени од реакции
15
Дали Payza ја прифаќа Македонија и ако да кој метод на исплаќање(картица,банкарска сметка...) го нуди за кај нас?

Член од
5 февруари 2011
Мислења
246
Поени од реакции
155
Дали Payza ја прифаќа Македонија и ако да кој метод на исплаќање(картица,банкарска сметка...) го нуди за кај нас?
Да ја прифаќа :) можиш да вадиш преку Bank Wire 15$ fee и плус кај нас ке ти земат :)

Член од
15 март 2009
Мислења
70
Поени од реакции
15
Да ја прифаќа :) можиш да вадиш преку Bank Wire 15$ fee и плус кај нас ке ти земат :)
Многу зимаат провизија-за малку пари не се исплати. Штета шо не бива со картица или па со таа нивната prepaid card, иако е наведено дека може,Македонија ја нема во листата на тие шо прифаќаат prepaid card.

Член од
5 февруари 2011
Мислења
246
Поени од реакции
155
Многу зимаат провизија-за малку пари не се исплати. Штета шо не бива со картица или па со таа нивната prepaid card, иако е наведено дека може,Македонија ја нема во листата на тие шо прифаќаат prepaid card.
не се исплаќа да вадиш понабргу :) можиш еднаш годишно , иначе порано се вадеја на картичка со 5$ провизија ама не го вратија поќе :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom