- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
За сите што работите на fiverr.com еве ви нова страна мислам дека не е спомната до сега , работи на ист принцип како фивер поставувате работа за одредена сума можете за 5 фунти , 10 , 20 и 50 фунти во зависност што нудите . Единствен проблем е што откако ќе ја поставите работата се чека не повеќе од 24 часа за да ви ја потврдат или да ви ја одбијат работата ( доколку ви ја одбијат имате објаснување зошто ) , некои работи ги одбиваат поради тоа што има многу такви огласи , а некои заради неуредно напишано , грешки во постот и др. Исто да напоменам има и некои луѓе кои што бараат да им се изврши одредена работа и за тоа плаќаат 5 фунти . Пробајте доколку сакате сајтот е fivesquick.co.uk .
За подигање на парите не знам преку кој сајт одат бидејќи се регистрирав пред 3-4 дена , и вчера ми пиша во инбокс еден за да напишам review на една страница за неговиот хотел и за тоа ќе ми плати 5 фунти . Денес ја завршив работата и чекам сега да ги добијам првите пари .
За подигање на парите не знам преку кој сајт одат бидејќи се регистрирав пред 3-4 дена , и вчера ми пиша во инбокс еден за да напишам review на една страница за неговиот хотел и за тоа ќе ми плати 5 фунти . Денес ја завршив работата и чекам сега да ги добијам првите пари .