Заработка на интернет (официјална тема)

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Нема врска тоа што пишува, тоа важи доколку сите постетители ти се од USA. Еве како оди мојата заработка.

Чекам 7ми нареден месец да видам дали ќе ме исплатат...
Браво. Мене после 200-300 клика и ми се блокира страната. Веќе никој неможе да ми стаи посета незнам зошто. И треба да чекам многу време за пак да можам да правам посети. Шит е тоа

Член од
29 мај 2012
Мислења
242
Поени од реакции
115
Заинтересиран сум ако може да ми дадете некој предлог или начин за заработка на интернет. Имам кредитна картичка со сметка од која можам да испраќам пари или пак да ми пристигнуваат сретства на неа.. Доколку некој има било каков предлог, зборам за ситна заработка (1000 денари неделно ете нека бидат) нека сподели или пак нека ме контактира по пп... дневно 4-5 часа не би ми претставувале проблем да одделам и да се посветам на работата
Доколку имаш добро познавање на англиски јазик, покрени си блог на англиски јазик за одредена тематика, најдобро за она за што си стручен или имаш одредени познавања и што е најбитно да сакаш да пишуваш. Пишувај квалитетни текстови 300-500 зборови промовирај ги преку социјални медиуми, форуми, постави AdSense на блогот и полека ќе капи баш колку што ти треба. Но биди упорен не очекувај заработка преку ноќ. Ете тоа е нешто во кратки црти

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Ајде уште 20 долари ми фалат на ПТЦ Банк да можам да направам withdraw.Баш ме интересира дали ќе ми исплатат 100$

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Ме интересира дали некој од овде има напраено нарачка преку фивер. И дали во македонија лугето ја користат странава

Член од
5 октомври 2012
Мислења
92
Поени од реакции
53
Ме интересира дали некој од овде има напраено нарачка преку фивер. И дали во македонија лугето ја користат странава
Да јас имам купувано од Фивер. Ја користат и Македонци ама на прсти ми се чини се бројат.

Член од
5 февруари 2011
Мислења
246
Поени од реакции
155
Прашајте го Kostur123 тој прај по 100/200$ дневно :pos:
освен овеј шо има продаено тро поќе друг не гледам македонец :D

Член од
5 октомври 2012
Мислења
92
Поени од реакции
53
Оф лошо сум го разбрал членот погоре мислев дали некој македонец купил нешто од фивер. Инаку има добар број македонци продавачи, и јас сум еден во нив со скромен просек од 200 долари месечно, само не сум со македонско знаме.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.181
Поени од реакции
13.460
Страшно ме мрзи да барам по страниве, па ако не му е на некој проблем да ми каже како до пара на нет?

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Страшно ме мрзи да барам по страниве, па ако не му е на некој проблем да ми каже како до пара на нет?
Абе ти сакаш се надробено и само да го голтнеш, е така само позади МТВ можи. :)

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Многу сме заостанати за вакви работи. Тоа е многу бедно. Фивер е зверска страна! почнав да работам пред 1 недела. Се надевам дека ќе бидне нешто но не се брзам знам дека за 1 недела неможе ништо да се напраи
--- надополнето: 19 јануари 2013 во 14:45 ---
Оф лошо сум го разбрал членот погоре мислев дали некој македонец купил нешто од фивер. Инаку има добар број македонци продавачи, и јас сум еден во нив со скромен просек од 200 долари месечно, само не сум со македонско знаме.
А да прашам само. Јас сум со македонско знаме дали тоа влијае нешто? дали тоа може да ти донесе само помала заработка?

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
Многу сме заостанати за вакви работи. Тоа е многу бедно. Фивер е зверска страна! почнав да работам пред 1 недела. Се надевам дека ќе бидне нешто но не се брзам знам дека за 1 недела неможе ништо да се напраи
--- надополнето: 19 јануари 2013 во 14:45 ---

А да прашам само. Јас сум со македонско знаме дали тоа влијае нешто? дали тоа може да ти донесе само помала заработка?
Знамето не игра голема улога во заработувањето. Нема врска какво знаме имаш, битно е она што го нудиш.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Може некој да ми објасни нешто за profitclicking.com?

Kajgana Shop

На врв Bottom