Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.184
- Поени од реакции
- 12.164
Поголем Затвор од неразбирањето, немаЗатвор?
А во тој затвор нема никогаш да дозволам да бидам затворен...
Телемитска работа
Поголем Затвор од неразбирањето, немаЗатвор?
Прави што ти е волја и тоа нека биде целиот законПа имаш две солуции, глогов колец или сребрен куршум.
Пред едно 12-13 години ја купив кроулиев тарот шпил (да, тој е, што го бараш) за едно 40 евра, одприлика - од дистрибутерот на Езотерија.Начин да дојдам до Thoth Tarot шпил во Македонија?
Или како што велиме: Најдобро е да си направите сопствен, со точни атрибуции и да работите!Пред едно 12-13 години ја купив кроулиев тарот шпил (да, тој е, што го бараш) за едно 40 евра, одприлика - од дистрибутерот на Езотерија.
И на таа опција контемплирав, но сепак не сум сигурен што е потребно.(освен очигледните картончиња и прибор за цртање)Или како што велиме: Најдобро е да си направите сопствен, со точни атрибуции и да работите!
П.С. Се купува само она што не може да го направите сами!
Можда прирачник (кој исто така го земав тогаш, посебно се купува):И на таа опција контемплирав, но сепак не сум сигурен што е потребно.(освен очигледните картончиња и прибор за цртање)
Братучетка на Аркан Ражнатовиќ?- Кључеви Аркана од Маја Мандиќ (ваљда некој знае тука која е она).
Ја имам на pdf.Можда прирачник (кој исто така го земав тогаш, посебно се купува):
- Кључеви Аркана од Маја Мандиќ (ваљда некој знае тука која е она).
Јас имам еден обичен шпил, ако сакаш бељот да поиграме. Ќе ги земеме и Хептаграм, и Бјорн...И на таа опција контемплирав, но сепак не сум сигурен што е потребно.(освен очигледните картончиња и прибор за цртање)
Каде бе ти бељот без мене, а? Нема да биде рамноправно.Јас имам еден обичен шпил, ако сакаш бељот да поиграме. Ќе ги земеме и Хептаграм, и Бјорн...
Каде бе ти бељот без мене, а? Нема да биде рамноправно.
Не знам да играм бењот (а и слушам долго време се игра, не е то за мене) ...Јас имам еден обичен шпил, ако сакаш бељот да поиграме. Ќе ги земеме и Хептаграм, и Бјорн...
Учете момци повеќе, ако сакате да се зезаме!24. Јас сум Нуит, и мојот збор е шест и педесет.
25. Дели, собирај, множи и разбери. - Книга на Законот, Поглавје I
И јас сакам бељот да играм со васЈас имам еден обичен шпил, ако сакаш бељот да поиграме. Ќе ги земеме и Хептаграм, и Бјорн...
И сега заминува темата офтопик сигурно 2 странициЕден мал оф-топик. Верувам дека овој ќе пројде без казна (сепак мора да се верува во нешто, нели )
Ви текна да се организирате на бељот.
+1, ако договарате нешто.