H
Hyperion VI
Гостин
Мојот сарказам е уште постар од таа игра(околу 2-3 години).Турикан е прастара видео-игра.
Во секој случај,фала ти на
retro-vibe(от)
Мојот сарказам е уште постар од таа игра(околу 2-3 години).Турикан е прастара видео-игра.
Кај виде навреда у мојов пост?!? Овие секташиве на Алистер Кроули го нарекуваат христијанството гнасно и јас треба да молчам?!? Опни и на нив пријава ако веќе си објективен и реален каков што се претставуваш,едноставно моето размислување е демократски искажано-Кроули го сметам за сатанист и дрогераш кој под демонско влијание т.е. дрога има напишано некои доста мрачни книги,и веднаш како сомови се истригираа троловите кои сеуште тоа го немаат сфатено или не се доволно умствено пораснати да го сфатат! И радувајте се што воопшто и некој коментира на форумов пошто форумите се у тешка илегала покрај постојниве тик-токови,снепчетови и слични модерни заебоиспрдотини!Не знам овој „Туркијан",се укључува,еднаш во месецот,ќе извреѓа некој и исчезнува(веднага),а такво неваспитано поведение не ми се допаѓа воошто
Ја мислев дека се познаваме,со него ама изгледа сум грешка,
а ни ти не го познаваш ко што гледам?
Иначе на ова мислев.Гнасни сте вие демонизираните мачкоједи,ширите страв а тоа е чист демонизам,погледнете си ги симболите,оние што ги слдите,Кроули дрогерашо ви е идол?!? Видете му ја некогашната куќа на Кроули крај езерото Лох Нес,куп камења и распадната градба,така ќе завршите сите вие,клошаришта шугави,одете на психијатар,ебави дибеците
Е ова е нова информација за мене,а претпоставувам и за сите луѓе што слушнале некогаш за ликот и делото на Алистер Кроули.Кроули го сметам за сатанист и дрогераш кој под демонско влијание т.е. дрога има напишано некои доста мрачни книги
Не се научни истражувања,ФАКТИ се,прај разлика!Иначе на ова мислев.
Big deal ?
Е ова е нова информација за мене,а претпоставувам и за сите луѓе што слушнале некогаш за ликот и делото на Алистер Кроули.
Благодарам што ги сподели своите научни истражувања.
Дете,дај подопрај се,Не се научни истражувања,ФАКТИ се,прај разлика!
Да ме банираат? Па ако се недемократи ко твитер кои го банираа Трамп со 80 милиони следачи нека ме банираат,а ти си другарчето кое само делимично ги разбира работите,и фактот дека си бил со алистер кроувците кажува подоста за твоево-"другарчето што ги разбира работите",за среќа си се опаметил и навреме си побегнал од нив,тоа ти е добро!Дете,дај подопрај се,
ќе те банираат,јас сум само другарчето што ги разбира работите.
Нема на што.
Среќна и бериќетна нека ви е,само успеси да се множат.Среќна нова телемитска година!
Прави што ти е волја и тоа нека биде целиот закон!
Љубовта е закон, љубов под волја!
Jas ja prifakjam mojata bozestvena sushtina no ne i Telema, za Krouli imam losho mislenje i za tie sho go velicat i mislat deka kazal neshto pametno i potrebno za coveshtvotoПод “народ” се мисли на таа дволична, расплакана, ропска раса од бичувани пци, кои одбиваат да ја прифатат својата божествена суштина.
Ako razmisluvame po ova tvoevo pisano, znaci site sme telemiti, taka se ragameAbe ne gresete dusha....telemata e smrt..ili poubavo???
Umri mlad i bidi dobar lesh...
Било какво мислење да имаш за било кој или било што - ако се базира на непознавање на размислата на авторот, води кон омраза која ќе те подхранува да правиш зло кон оние кон кои имаш лошо мислење кое се темели на незнаење.Jas ja prifakjam mojata bozestvena sushtina no ne i Telema, za Krouli imam losho mislenje i za tie sho go velicat i mislat deka kazal neshto pametno i potrebno za coveshtvoto
Dali toa me pravi rasplakan bicuvan pes?