Ipsissimus
P.I.
- Член од
- 23 јули 2010
- Мислења
- 15.582
- Поени од реакции
- 12.949
Борба за место под сонцето базирана на лаги, неосновани клевети, ширење омраза и страв и слично не е воопшто нешто кое треба едноставно да се прифати како такво и да се има пасивен став кон истото. За мене тоа е акт на подлост и лицемерие.Уствари тебе ти смета тоа што се наоѓаш себе си во окултизмот, и се чувствуваш директно нападнат и навреден од нив.
Види то ти е борба за свое место под сонцето.
Ти прокламираш свои идеи и начин на живот, они свои.
Кој што ќе прифати како вистина е сосема друг муабет.
Околината е таа што одлучува како ќе прифати одредени дејанија.
Јас не видов дека некој го прифати приложениот сајт здраво за готово, на пример.
Сосема пак друг муабето е тој со вакцините. Трет муабет е оној со ХААРП.
Се си има свое место за дискусија и ставање доза на сомнеж во веродостојноста на одредени ставови.
Ете ти велиш дека нема дроги во вашите пракси нема директна употреба на дрога, а некој друг дека има. Одлуката е на тие од страна да заклучат.
Ете јас можам да дадам свој заклучок дека сметам (да не речам знам) дека нема употреба на такви супстанци.
Не сум осми степен за да ти одговорам на ова. Повели на 9-ти и 10-ти јуни во "Даре Џамбаз" и можеби ќе имаш шанса да добиеш одговор на прашањево од страна на предавачот.Кога сме веќе кај вашите пракси и ритуали, може ли на пример ритуалот за преоѓање во осмиот степене наречен Магиска мастурбација или Тајните бракови меѓу луѓето и боговите да го опишеме подетално.
Значи да се објасни
припремната фаза на ритуалот,
фазата на чистење,
заклетвата,
призивот,
мисата,
причеста.