N
NikolaMKD91
Гостин
Ако испадне повторно да идеме на билијард . Треба оваа да ја земеме со наше во друштво .
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
многу добро игра оваа ќе ве заебе ситеАко испадне повторно да идеме на билијард . Треба оваа да ја земеме со наше во друштво .
Мислев после толку бунење за термини и непојавување ќе ти биде срам речеш пак да те повикаме ама очигледно сум семногу добро игра оваа ќе ве заебе сите
ако реши да ве дружи не бидете себични викајте да научиме и другите како се игра![]()
Толку често се собирате, човек ќе помисли дека немате другари![]()
па досега ги погодувате сите во термин кога сум со обврски, а кај мене термин со обврски во последно време е од 8 наутро до 9 и 30 вечерМислев после толку бунење за термини и непојавување ќе ти биде срам речеш пак да те повикаме ама очигледно сум се![]()
па досега ги погодувате сите во термин кога сум со обврски, а кај мене термин со обврски во последно време е од 8 наутро до 9 и 30 вечер![]()
Ние и да се договориме за покасно знаеш дека седиме и после 9ипол така?па досега ги погодувате сите во термин кога сум со обврски, а кај мене термин со обврски во последно време е од 8 наутро до 9 и 30 вечер![]()
толку за спешл ме сметате, фала фала.....ја следам темата ако ми одговара ќе поминам ако не здравје.Да организираме нешто после 10 навечер специјално за да дојдеш?![]()
кој како сфатилНие и да се договориме за покасно знаеш дека седиме и после 9ипол така?
Кажи си дека имаш излаз до 9ипол и готоо
Не тука со месеци ги дупчиш луѓето.
Ако ти одговаратолку за спешл ме сметате, фала фала.....ја следам темата ако ми одговара ќе поминам ако не здравје.
Алкохол за тебе нема, и седење најдоцна до 1145 ако живееш подалеку помалку, така вика законот во мкд несакаме да бидеме казнувани.Ај бе стварно да направиме една собиранка.. се надевам има и некои колку мене што се возрасни 2ра година средно хахаха