Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
23 август 2010
Мислења
40.226
Поени од реакции
118.114
Топ провод али мал минус за мене со оглед на тоа дека испадна да имаме една маса за билијард а не две, иако убаво и кажав на таа две маси да резервира. Ќе се извадам следен пат :P

Следна собиранка да биде со пиење, така се договоривме на крај коа си идевме. :D

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.930
Поени од реакции
11.321
Дечки, тешко дека ќе стигнам и за кафето. Се извинувам!
Го повлекувам извинувањето, стигнав :D
Нареден пат ќе гледам и за билијардот да бидам присутен (y)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Ех како не ја читнав синоќа темава :( Ќе ве дружев и јас вечерва.

Ништо, следна прилика. :)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
да потврдам дека и јас стигнав, иако ме немаше на форумов 2 дена. и беше супер, релакс.
си ја некст тајм (y)

N

NikolaMKD91

Гостин
Ех како не ја читнав синоќа темава :( Ќе ве дружев и јас вечерва.

Ништо, следна прилика. :)
Исто, и мене јамза ме јаде сега, а требаше да ја отворам темата да проверам :D Ние наредната собиранка со пиење кога ќе биде ќе им се придружиме . :D

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
....за сите присутни вчера до крај.....(Saladin, Natural-girl, SomeOne, AceCelab, StormRage, bebush дали ја завршивте домашната маша+каша????:rolleyes:

S

StormRage

Гостин
....за сите присутни вчера до крај.....(Saladin, Natural-girl, SomeOne, AceCelab, StormRage, bebush дали ја завршивте домашната маша+каша????:rolleyes:
јас се довлечкав гоце и завршив на kind of, afterparty па заглавив до сабајле :D сеа ќе ја глеам :)

Иначе поз до екипата, стварно добар провод :)

N

Nessa Alcarin

Гостин
И јас сум за дружење со алкохол. Во последно време повеќе ми треба, но пуста работа не ме остава да дишам, така да освен сабота вечер друго не ми одговара. Но сепак ако сум по релакс со работа може да ве дружам и друг ден.
И така ја...

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
И јас сум за дружење со алкохол. Во последно време повеќе ми треба, но пуста работа не ме остава да дишам, така да освен сабота вечер друго не ми одговара. Но сепак ако сум по релакс со работа може да ве дружам и друг ден.
И така ја...
ооооооо, некој се разбуди? :P па ти тука си била. или ..... алкохол се спомна и .......... :pos:

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
:( не знам само што ќе им правиме на парите после... :D
ех, сега и ти. сама кажа, ЌЕ ГИ ПИЕМЕ!!!;)
него, ми треба одмор, уште еднаш па после тоа до нова год сакам да спијам. уствари, ако има новогодишна собиранка, за неа ќе правам исклучок:vozbud:

N

NikolaMKD91

Гостин
Ајде давајте предлози каде да се собереме за пијанка , па и на време да се изорганизираме :D

Kajgana Shop

На врв Bottom