Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
еееее, дарба, талент е тоа, мултитаскинг. дури и филм се гледа :P

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
E koga ke pocnete vaka Em na forum em rabotete... Mi doaga da ve tresnam edna :) znaci koga buljas u ekran i kod eve veke 12 casa pa u pm imas pravo da odmoris mozok 10 min i da citnes so se slucuva na forum
не се нервирај, него кажи му колку е добар филмот што ти го препорачав.
paranoia

Член од
11 април 2012
Мислења
4.821
Поени од реакции
5.607
Еве пак јас да покренам иницијатива па ќе се појави некој што ке пише за друг ден или нешто слично и пак да испаднам лажго како за минатава собиранка.
По барање на @Nessa Alcarin наредната собиранка може да биде наредната сабота 23 ноември.
Терминот и локацијата дополнително ке се договорат во зависност од бројот на пријавени и временските услови. @Bebush предложи собиранка на отворено во парк ама незнаеме колку ке биде изводливо (сончево вечерта сигурно нема да биде а дали ке е топло незнаеме) во случај да е прифатливо ладно нејзината понуда е убава и добредојдена, доколку не мислам дека како ефтина опција може да се земе Кај Маршалот мислам дека сеуште ги имаат оние претерано ниски цени за кафана, а потоа да се продолжи во некој друг локал за сите оние кој планираат да заглават убаво таа вечер :).

Дами и господа, нека започне пријавувањето :P

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.930
Поени од реакции
11.321
E koga ke pocnete vaka Em na forum em rabotete... Mi doaga da ve tresnam edna :) znaci koga buljas u ekran i kod eve veke 12 casa pa u pm imas pravo da odmoris mozok 10 min i da citnes so se slucuva na forum
Е зашто знаев дека вака ќе реагираш го пишав тоа :P

wiksa, пали-гаси си станал :D

S

StormRage

Гостин
Абе, дај да го поместиме ова за овој викенд? поточно за 16ти, пошо од прилика знаеме какво ќе е времето, плус ја ќе сум тука, плус Mary Poppins is coming to town (барем така кажа :D ) па ќе иаме повеќе гужва :)

(ако има заинтересирани можам и жива музика да набавам :D )

Член од
11 април 2012
Мислења
4.821
Поени од реакции
5.607
wiksa, пали-гаси си станал :D
Ти реков јас ке почнам некој друг ке преместува датум и пак јас ке испадне дека не сум пишал за собиранка :D

Од извори блиски на сонцето имам информација дека и оваа сабота немало да биде сончево вечерта. Без лутење Сторм само се шегувам. Искрено повеке сакам на 23 ама ако има мнозинство за 16 тогаш ке се снаогам. Само мислам дека тоа ке биде пребрзо за да се организираме во поголем број.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
ај ај пријавувајте се и одредувајте датуми, јас само ќе ви се придружам ....... реков, уш едно и да одмарам:cool:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.032
Поени од реакции
36.873
Пијанка а? :D

Ај нека се прецизира датумот па да средувам на работа со смените :D

Kajgana Shop

На врв Bottom