"Заборавени" играчи

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Хоакин од Валенсија голем потенцијал,неколку добри сезони и на крајот го снема .
У Малага игра сеа, влегоа у ЛШ и ќе се борат за 3та позиција со Реал годинава у Ла Лига :D

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Што бидна со Диуф, не ми текнува како се викаше, во Ливерпул и Болтон едно време играше и му предвидуваа блескава кариера и наеднаш го снема(n)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Што бидна со Диуф, не ми текнува како се викаше, во Ливерпул и Болтон едно време играше и му предвидуваа блескава кариера и наеднаш го снема(n)
Не беше наеднаш, но да, го снема. Долго време беше во Пул, па во Болтон, Блекбурн, па и во Ренџерс мислам дек добро изигра. Всушност, тој се изгуби од картата на врвни играчи, тука си во право.

Арогантно и препотентно копиле. Карагер до крајни граници го вреѓа во неговата автобиографија. Изгледа заслужено.

Инаку, овде би го споменал (ако не сум го направил тоа претходно) и Бруно Шејру. Фановите на Пул поарно се сеќаваат и на Себастиан Лето. И за него викаа дека ќе биде играч.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Не беше наеднаш, но да, го снема. Долго време беше во Пул, па во Болтон, Блекбурн, па и во Ренџерс мислам дек добро изигра. Всушност, тој се изгуби од картата на врвни играчи, тука си во право.

Арогантно и препотентно копиле. Карагер до крајни граници го вреѓа во неговата автобиографија. Изгледа заслужено.

Инаку, овде би го споменал (ако не сум го направил тоа претходно) и Бруно Шејру. Фановите на Пул поарно се сеќаваат и на Себастиан Лето. И за него викаа дека ќе биде играч.
+ NABIL EL NZHAR (od skolata na Benitez) kaj e ovoj sega,so bidna so nego !

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131
Иван Заморано од Интер многу јак напаѓач, други не ми текнува сега ги има многу

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131
Иван Заморано не е заборавен тукп у пензиониран
па добро тука што се постирани 50% се пензионирани.
Дос Сантос играше за барса, па отиде у тотенхем,
му најавуваа светла иднина сега е у мајорка

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.841
Поени од реакции
2.106
па добро тука што се постирани 50% се пензионирани.
Дос Сантос играше за барса, па отиде у тотенхем,
му најавуваа светла иднина сега е у мајорка
Да во право си ама и сто пати е напишано дека тоа не е поентата на темата

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558

Би те надополнал со Палета

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Nilmar
Има само 28 години, имаше златни години во Виљареал но летово после распадот и преминувањето на Виљареал во 2ра Лига Нилмар замина во Al Rayyan мислам дека и нему местото му е тука, во групава.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Nilmar

Има само 28 години, имаше златни години во Виљареал но летово после распадот и преминувањето на Виљареал во 2ра Лига Нилмар замина во Al Rayyan мислам дека и нему местото му е тука, во групава.
:eek::eek: , Нели чоеков беше баран од јаки екипи, леле кај заминал :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom