"Заборавени" играчи

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561

Lauren, „газеше“ прво у Мајорка, па во Арсенал во нивните „златни“ години, а потоа и во Порсмут. Сеа глеам пак се вратил у Шпанија у Кордоба, ама 5 утакмици за 2 години, а веќе и 35 години начукал. Мислам дека го памтите. :D
Лорен беше (и сеуште е) најдобриот десен бек на Арсенал у ерата на Венгер.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Simao

Играше во Атл.Мадрид, мислам си отиде од таму, во Бешикташ ли кај заглави, добар играч беше.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Интересни се тие играчи што играле во Англија и после ги ги „снемало“. Флечер „Ласицата“, Џејмс Бити, Бенџани нешто, Спектор мислам се викаше американчето во Јунајтед...Според мене, лига од каде што најмногу доаѓаат овие играчи...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Се сеќава некој на Алфонсо Алвес? Знам доста голови даваше за некој тим од Холандија, па после се пресели во Мидлзбро и толку, слабо играше таму и почна да лута некаде. Врска немам кај е моментално, знам само дека го нема веќе неколку години.

Едит: во ОАЕ играл:facepalm:
Иначе 39 настапи, 45 голови за Хернвен:cuc:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Се сеќава некој на Алфонсо Алвес? Знам доста голови даваше за некој тим од Холандија, па после се пресели во Мидлзбро и толку, слабо играше таму и почна да лута некаде. Врска немам кај е моментално, знам само дека го нема веќе неколку години.

Овој неписмениот, у Мидлзборо се потпишуваше со палец :icon_lol:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Дани Гуиза исто така златна резерва беше на ЕП 2008 појде во Бешикташ чинам и оттогаш ни трага ни глас од него
исто така Алберт Риера

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Дани Гуиза исто така златна резерва беше на ЕП 2008 појде во Бешикташ чинам и оттогаш ни трага ни глас од него
исто така Алберт Риера
http://www.whoateallthepies.tv/photos/118732/stars-of-euro-2008-where-are-they-now-no-1-dani-guiza.html

Еве една убава статија за Гуиза што ја читав пред некое време.

Кај го најдовте Спектор од Јунајтед,жити еден гол на Евертон што му го даде, немаше некое преголемо очекување од него играчиште да стане. Во Болтон е сега мислам.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
исто така Алберт Риера

Алберт Риера овој од Галатасарај?

Вреди да се спомене Марко Пантелиќ. Златни години во Херта помина, сега има 34 години и во Олимпијакос игра. Играчиште беше а сега е сосема заборавен.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Марко Пантелиќ играчиште:cuc:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925

7 гола даде на една утакмица за херенвен
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 17:52 ---
Интересни се тие играчи што играле во Англија и после ги ги „снемало“. Флечер „Ласицата“, Џејмс Бити, Бенџани нешто, Спектор мислам се викаше американчето во Јунајтед...Според мене, лига од каде што најмногу доаѓаат овие играчи...
бити па па па колку се изгуби овој
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 17:52 ---

Lauren, „газеше“ прво у Мајорка, па во Арсенал во нивните „златни“ години, а потоа и во Порсмут. Сеа глеам пак се вратил у Шпанија у Кордоба, ама 5 утакмици за 2 години, а веќе и 35 години начукал. Мислам дека го памтите. :D
браво за играчот!

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Алберт Риера овој од Галатасарај?

Вреди да се спомене Марко Пантелиќ. Златни години во Херта помина, сега има 34 години и во Олимпијакос игра. Играчиште беше а сега е сосема заборавен.
да да играчиште беше во Ливерпул а претходно и во Еспањол и нон стоп беше повикуван за Шпанија а едно време беше стандарден првотимец

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Деновиве на про-еволушн ми излезе фабио аурелио, мислам дека беше дел од јакиот период на ливерпул и после братот, кај што како исчезна, прво го пишувам постов па после ќе видам википедија што како :)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
http://www.whoateallthepies.tv/photos/118732/stars-of-euro-2008-where-are-they-now-no-1-dani-guiza.html

Еве една убава статија за Гуиза што ја читав пред некое време.

Кај го најдовте Спектор од Јунајтед,жити еден гол на Евертон што му го даде, немаше некое преголемо очекување од него играчиште да стане. Во Болтон е сега мислам.
As Getafe and Malaga players mingle before their La Liga game, the Malaga players ask Santi Cazorla if he’d ‘heard about Dani’s latest?’, “No,” Cazorla replies. So the Getafe players start to tell him about Dani Güiza’s recent trip to the petrol station with his new car when he only goes and fills it with diesel instead of petrol.​
The players are giggling away like mad until Cazorla realises that there’s something not right about the story. “They have different sized nozzles,” he says, “How did you manage to fill it with the wrong petrol?”​
To which Güiza replies: “From a distance.”
:pos::pos: :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom