W
Werther
Гостин
Ariel Ortega,El Hadji Diouf
Овој е во Лидс сега. Каков играч таков клуб ама уште се понаша ко недозреанAriel Ortega,El Hadji Diouf
Znam znam deka vo Lids e ama priznaj dobar bese eden period koga igrase vo Bolton .Овој е во Лидс сега. Каков играч таков клуб ама уште се понаша ко недозреан
Во Фенербахче е сега.Вчера гледав преглед на германска лига и за волзбург го видов Диего кој во Вердер беше многу добар но откако замина во јуве се изгуби тамо не се пронајде и толку од него. Кога сме кај Јуве кај замина красиќ србинот и тој се изгуби нешто во последно
Конечно да ја погоди некој смислата на тематаАмр Заки. Блесна во Виган малку и потоа наеднач изчезна..
Сега јас ќе листам по страниве да видам кој бил спомнат. Го видов на фифа 6 играчов и пишав за да видам дали некој друг се сеќава на него. А за него знам многу повеќе отколу мислиш.Катаљон пати беше спомнат на минатите страни.
Сигурно би те интересирало кои се тие играчи што ги снемало а не само твое мислење да дадеш.
Или на форумов битно е да се пише само?!
Не те интересира онака кои играчи се? Значи само сакаш да збориш а да не слушаш. Океј, јасно.Сега јас ќе листам по страниве да видам кој бил спомнат. Го видов на фифа 6 играчов и пишав за да видам дали некој друг се сеќава на него. А за него знам многу повеќе отколу мислиш.
Не си ја упропасти сам, делумно и му ја упропастиле. Полно доктори рекле дека повредите му се последица поради тоа што го форсирале премногу ко млад.Ех заборавивте да спомнете еден од најперспективните фудбалери кој можеше да ги има Англија па и светот но заради честите повреди, и алчноста да премине во реал место да остане Ливерпул. Му ја упропастија кариерата, без разлика што порано го мразев стварно ми е жал сега за дечково погодувате за кого зборам Michael Owen a дечково кога имаше 18 години гледајте во дресот на Англија против Аргентина каков гол постигна и мислам дека после голот на мародона овој гол е прогласен за втор најдобар гол на светските првенста. Си ја упропасти кариерата пред да наполни 25 години
Еве го видеото на 18 години во дресот на Англија на Сп 98 година дава извонреден гол!