"Заборавени" играчи

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
:cuc:
Кој ѕвер беше,дриблинг, пасинг, страшни центаршутеви и слободни удари, се најавуваше како играчот што треба да ги предводи германиците после дебаклот 2000та на европско, а и очекуваа тој да ја преземе играте на Баерн после заминувањето на Балак. Али коленото му беше ептен стаклено. Робен за него е Брус Вилис у Нескршливиот.
Не западна овој у депресија ако добро памтам?

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Не западна овој у депресија ако добро памтам?
Да,да... Прво имаше проблеми со повредите, поточно со коленото ... Потоа западна во некој депресии и на крај мораше да ги обеси копачките... За жал.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.800
23 години има сеа, а од 2004 до 2006та имал 87 настапи. :eek: Колку години имал тогаш? 15? Имал ли уште влакна на гзот?
па беше сметан за огромен талент, мислев дека сега на оваа возраст ќе беше во топ 5 фудбалери во светот, според прашината што се дигаше околу него .. но постепено сите го подзаборавија, вајда не игра така добро како што се претпоставуваше :)

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Kily Gonzalez, Pablo Aimar, Juan Pablo Sorin,
Owen Hargvejs, J. D. Tomason(Feenord, Milan), Johnatan Micoud, Zebina, Pablo Montero, Cicinho, Robinho(Мизерија) Patrick Vieira (Arsenal звер, Јуве звер.. јесте да после го стегнаја и малце годините али...:S)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Викаш Дорасо.

Да појаснам, нормално е денес да е „заборавен“ во смисла на пензиониран, ама тој денес е заборавен како да не постоел, откако пропадна ко играч кога го „лапна“ Милан, после феноменалните партии во О. Лион way way back...

Сеа ми текна и на Денис Колодин, одлични партии имаше за Раша на Еуропејското, еден шут шо имаше, ко Тарнат :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не ми се верува дека 90% немаат појма што се бара во темата:cuc:
Jas mislam Abidal. Super bese vo Barsa, osvoi 6 tituli u edba sezona, igrase vo top forma, posle neso se razbole I ne znam so mu bidna, go snema covekot????

P.S. ne znaev za Daisler deka depresijata od povredite mu dosla, mislev onaka, psihicko poremetuvanje samo imal.
Za greota.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Jas mislam Abidal. Super bese vo Barsa, osvoi 6 tituli u edba sezona, igrase vo top forma, posle neso se razbole I ne znam so mu bidna, go snema covekot????

P.S. ne znaev za Daisler deka depresijata od povredite mu dosla, mislev onaka, psihicko poremetuvanje samo imal.
Za greota.
Во Барса е уште Абидал. После таква „повреда’’ треба време за да се врати на терените.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Во Барса е уште Абидал. После таква „повреда’’ треба време за да се врати на терените.
Мислам дека постот од Ilumious е заебанција, во контекст на тоа дека темата отиде во погрешна насока.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Мислам дека постот од Ilumious е заебанција, во контекст на тоа дека темата отиде во погрешна насока.
Јас мислев дека е сериозна :D .
Сепак можи има некој шо мисли дека е „заборавен’’ Абидал па да си знај сега :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom