"Заборавени" играчи

2

~2A

Гостин
Габриел Обертан

Ќе речите уште е во Њукасл,ама сепак полека пополека се заборава тој играч, ако не ја прикажеја на спорт клуб прееска утакмицата Арсенал-Њукасл од минатата сезона,немаше да ми текни на него. :)
Со пристигнувањето во Манчестер Јунајтед го нарекуваа "францускиот Меси",но од Обертан до Меси имаше бесконечност.
Според коментарите тогашни,пружел добри игри за резервите,но за првиот тим очајни изданија во својата 2годишна кариера во Манчестер Јунајтед одвај изброи 14 настапи. (n)
Од страна на Манчестер Јунајтед одлучија дека слабо оди неговиот развој односно стагнира и решија да го дадат за "смешна" сума околу 2 милиони на Њукасл.
Полека и таму ја зафаќа клупата така да според мене оди кон надолна линија и заминат е во тефтерот "Заборавени" играчи..

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
Кај е бентли? Требаше да биде играчиште ама не сум го видел бог знае од кога.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Кај е бентли? Требаше да биде играчиште ама не сум го видел бог знае од кога.

Потипша за ФЦ Ростов у Русија, на 6 месечна позајмица, одкако Вест Хем каде беше позајмен лани одлучи да не го откупи...

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Javier Portilo едно време беше во Реал Мадрид па замина во Фиорентина и изигра една или две сезони и од тогаш ни трага ни глас.Па сеа побарав низ вики сменал неколку клубови моментално е во Херкулес
Years Team
Apps†
(Gls)†
2001–2002 Real Madrid B
28​
(16)​
2002–2006 Real Madrid
31​
(6)​
2004 → Fiorentina (loan)
11​
(1)​
2005–2006 → Club Brugge (loan)
24​
(8)​
2006–2007 Gimnàstic
34​
(11)​
2007–2009 Osasuna
40​
(3)​
2010–2011 Hércules
42​
(6)​
2011–2012 Las Palmas
34​
(8)​
2012– Hércules
3​
(0)​

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.595
Поени од реакции
22.583
Имаше многу Ван Дер... али најјакиот беше овој, Енди Ван дер Мејде. :D

„Растураше“ у Интер и у Евертон.

п.с. примете колку настапи имал за ПСВ... :icon_lol:
Ааиии.. Овој заборавил како изгледа да постигнеш гол. :icon_mrgr:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.184
Кристијано Занети
http://en.wikipedia.org/wiki/Cristiano_Zanetti

Жими се порано мислев дека е брат со Хавиер Занети :facepalm:. Знам дека играше во Интер, па кога падна Јуве втора лига дојде таму, па знам цело време грееше клупа, потоа и во Фиорентина се изгуби, а сега гледам дека завршил во Бреша. Не беше нешто посебно како играч, ама дефинитивно заслужува да биде спомнат во темава

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.838
Поени од реакции
2.106
Sérgio Conceição беше во тимот на Португалија на ЕП 2000 и СП 2002 но ништо не бидна ни од него. Има играно за Парма, Лацио, Порто а врвот на кариерата му беше неуспешната авантура во Интер. Последен клуб му беше грчки ПАОК. Сега е тренер мислам.
Врвот на кариерата му беше во Лацио.Беше еден од клучните фудбалери за Лацио кога ја освоија Серија А во 2000, пред тоа Супер купот на Европа и купот на Италија.Во 2000 беше вклучен во трансверот на Креспо во Лацио и кариерата почна да му паѓа надоле.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.184

Герман Бургос

Леле, сега ми текна на голманов. Која појава беше, бранеше во Атлетико Мадрид последните години, цело време носеше црвена капа за да не му смета косата :ROFLMAO: . Беше неколку години втор голман на Аргентина, и беше одличен читач на пенали. Најмногу ќе го памтам по 0:26 :pos:

Еве уште едно видео

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997

Герман Бургос

Леле, сега ми текна на голманов. Која појава беше, бранеше во Атлетико Мадрид последните години, цело време носеше црвена капа за да не му смета косата :ROFLMAO: . Беше неколку години втор голман на Аргентина, и беше одличен читач на пенали. Најмногу ќе го памтам по 0:26 :pos:

Еве уште едно видео

Хахахахаха ... Не го знам овој, али дефинитивно ме изнасмеа. Многу чудна појава :D

Kajgana Shop

На врв Bottom