thisisnoizy
Good things take time
- Член од
- 29 јули 2010
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 2.043
Tomas Helveg, Roque Junior
Lizarazu
Lizarazu
Не западна овој у депресија ако добро памтам?
Кој ѕвер беше,дриблинг, пасинг, страшни центаршутеви и слободни удари, се најавуваше како играчот што треба да ги предводи германиците после дебаклот 2000та на европско, а и очекуваа тој да ја преземе играте на Баерн после заминувањето на Балак. Али коленото му беше ептен стаклено. Робен за него е Брус Вилис у Нескршливиот.
Да,да... Прво имаше проблеми со повредите, поточно со коленото ... Потоа западна во некој депресии и на крај мораше да ги обеси копачките... За жал.Не западна овој у депресија ако добро памтам?
па беше сметан за огромен талент, мислев дека сега на оваа возраст ќе беше во топ 5 фудбалери во светот, според прашината што се дигаше околу него .. но постепено сите го подзаборавија, вајда не игра така добро како што се претпоставуваше23 години има сеа, а од 2004 до 2006та имал 87 настапи. Колку години имал тогаш? 15? Имал ли уште влакна на гзот?
Зашто бе нели Патрик Виер, Харгрејвс и Пабло Аимар се за тукаНе ми се верува дека 90% немаат појма што се бара во темата
Jas mislam Abidal. Super bese vo Barsa, osvoi 6 tituli u edba sezona, igrase vo top forma, posle neso se razbole I ne znam so mu bidna, go snema covekot????Не ми се верува дека 90% немаат појма што се бара во темата
Во Барса е уште Абидал. После таква „повреда’’ треба време за да се врати на терените.Jas mislam Abidal. Super bese vo Barsa, osvoi 6 tituli u edba sezona, igrase vo top forma, posle neso se razbole I ne znam so mu bidna, go snema covekot????
P.S. ne znaev za Daisler deka depresijata od povredite mu dosla, mislev onaka, psihicko poremetuvanje samo imal.
Za greota.
Мислам дека постот од Ilumious е заебанција, во контекст на тоа дека темата отиде во погрешна насока.Во Барса е уште Абидал. После таква „повреда’’ треба време за да се врати на терените.
Јас мислев дека е сериозна .Мислам дека постот од Ilumious е заебанција, во контекст на тоа дека темата отиде во погрешна насока.